4
Kamp Yemek Seti kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Vagonlife 1400 ML İki Kat Üç Bölme Paslanmaz Çelik Bento Lunch Box Yeni Nesil Sefer Tası -Çatal/Kaşı

729,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Vagonlife 1400 ML İki Kat Üç Bölme Paslanmaz Çelik Bento Lunch Box Yeni Nesil Sefer Tası -Çatal/Kaşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiftyFifty Satıcı Ünvanı: FİFTY FİFTY ONLİNE MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387118181500001 Vergi Kimlik Numarası: 3871181815
    Bu ürün FiftyFifty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vagonlife 1400 ML İki Kat Üç Bölme Paslanmaz Çelik Bento Lunch Box Yeni Nesil Sefer Tası -Çatal/Kaşıklı Model-ffbl50002 FiftyFifty Siz değerli müşterilerimizi Vagonlife Bento Lunch Box Yeni Nesil Sefer Tasları Yemek Kutuları ile buluşturuyor.. Ofis,iş okul,kreş anaokulu piknik ve dış mekan aktivitelerinde kullanım için idealdir. -Renk Seçenekleri : Lacivert-Kırmızı-Yeşil Ürün Özellikleri : -Malzeme:Tepsi - Paslanmaz Çelik (SUS304). Güvenli ve Dayanıklı- -BPA İçermez -Kapasite:1400 ml ölçüler boy 21.5 cm en 11 cm yükseklik 10 cm boş ağırlık :560gr- -Ürün iki katlıdır.-Üst tepsi 2 bölme-Alt tepsi tek bölme- -!!DİKKAT!! Çatal ve Kaşık (Lunch Box'ın içinde gelmektedir). -Üst Kat Vakumlu Kapak Özelliğine sahiptir.Sıvı yiyecekler için uygundur sıvı yiyecek kullanılacak ise beslenme kutusunun dik konumda kullanılması önerilir. -Alt kat sızdırmazlık özelliği yoktur.Sıvı yiyecek konulması önerilmez. ÖNEMLİ UYARILAR: *BENTO LUNCH BOXLARDA TERMOS ÖZELLİĞİ BULUNMAMAKTADIR. İÇ TEPSİ PASLANMAZ ÇELİKTİR.YEMEKLERİNİZİ 3-4 SAATE KADAR SICAK TUTACAKTIR( ORTAM ISISI GÖZÖNÜNDE BULUNDURULDUĞUNDA).Yalıtım etkisi dış sıcaklıktan etkilendiği durumlarda BENTO BOXLARIN haznesine sıcak su doldurarak (BENMARİ YÖNTEMİ İLE) yemeklerinizi ısıtabilirsiniz.. *Yemek Kutusunu(kaynar su ve bulaşık makinesinde) Kesinlikle yıkamayınız.(Kutuda çiziklere sebep Olmaktadır). *Çelik Tepsiler Bulaşık Makinesinde yıkanabilir. *MİKRODALGA, FIRIN İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. Bilgilendirme: *Çocuklar için Bento kutusu ve kapağı, ellerinizi yalıtmayan ve yakmayan, gıda sınıfı güvenli PP plastikten yapılmıştır. BPA içermez, kullanımı güvenlidir.. İlan Bilgilendirme: *FiftyFifty mağazamızdan aldığınız ürünler birebir aynı renk ve özenle paketlenerek gönderilmektedir ve mesai günleri içinde siparişleriniz 24 saatte içinde size ulaştırılmak üzere kargolanmaktadır. *İlk görsellerdeki renkler ürünün rengini belirtmektedir. *İlanlarda bulunan görseller FiftyFifty tarafından oluşturulmuştur.Görsellerin izinsiz kullanılması,kopyalanması ve üzerinde oynama yapılması yasal olarak suçtur.Kullanılan görseller tespit edildiği halde kullanan kurum,kuruluş ve kişilere gerekli işlem süreci başlatılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver