Genel Markalar Vc404 Klasik Gitar Nl-naturel

830 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Vc404 Klasik Gitar Nl-naturel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYSAR MÜZİK Satıcı Ünvanı: ABDULLAH EREN KAYSAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Vergi Kimlik Numarası: 5400343482
    Bu ürün KAYSAR MÜZİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Valencia VC404 Klasik Gitar Nl-Naturel (Kılıf+yedek tel seti+pena hediyeli) 13 YAŞ ÜZERİ TÜM YETİŞKİNLERE UYGUN BOYDUR GARANTİ SÜRESİ 2 YILDIR VALENCIA KLASİK GİTAR, SCALE 4/4, NATUREL MAT, KAPAK SITKA KILIF YEDEK TEL SETİ PENA HEDİYELİ Özel seçim Sitka Spruce ağacından Ön Kapak ve Nato ağacından Yanlar ile Arka Kapak, Maun Sap ve ona bağlı Gül ağacından klavye hedeflediğiniz müziği ve ses detaylarını sürekli ve mükemmel şekilde almanızı sağlar. Bir adet GraphTech Nu-bone XB köprü eşiği ve D'Addario teller zengin tonları canlı şekilde sağlamaktadır. Geleneksel Altın renkli kulaklar ve sentetik sedeften siyah burgu düğmeleri ve Arka kapağı ortadan ikiye bölen ve kenarları dolanan ABS şeritler, Valencia 400 Serisinin geleneksel güzelliğinin dışa yansıtmalarıdır. Transparan, saten/mat son cilası ve şık düzenlemeleri 400 Serisinin güzel görünümünün vurgulanan yönlerini oluşturmaktadır. ÖZELLİKLER Boy: 4/4 Ön kapak (Göğüs): Sitka Spruce ağacı Arka Kapak & Yanlar: Nato ağacı Top Binding (Üst Fileto): ABS - 5 katlı Siyah/Beyaz Side Binding (Yan Fileto): ABS Siyah Arka Merkezi Şerit Dekoru: ABS - 5 katlı Siyah/Beyaz Kafa Kaplaması (Headstock Veneer): Gül ağacı Sap: Maun Klavye: Gül ağacı Sap Filetosu (Neck Binding): ABS siyah Sapın Yan tarafında Pozisyon İşaretleri: Var Sap Topuğu: Topuk bitimi Gül ağacı Perdeler: 19 Nikel perde Köprü: Gül ağacı Köprü Eşiği: NuBone XB
  • Kanada Rozet Süslemesi: "Historic", Valencia Burgular: Geleneksel, Altın Kaplama kulaklar ve sentetik sedef Siyah Burgu Teller: D'Addario Ölçek: 4/4=650mm (25 5/8") Eşik Genişliği: 4/4 =52mm (2 1/16") Finiş (Son Cila): Saten / Mat finiş

Ürün Özellikleri

  • Gitar Tipi Klasik Gitar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

VALENCIA Vc404 Klasik Gitar Nl-naturel

Gitar, enstrüman çalmak isteyen ve müziksever herkesin ilk yöneldiği müzik aletidir. Gitar kullanmayı öğrenmek için boyunuza uygun, telleri sağlam ve uzun ömürlü olan modeli tercih etmelisiniz. En iyi gitar modellerinden biri olan VALENCIA Vc404 klasik gitar ile enstrüman çalmayı kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Son derece kaliteli malzemelerden yapılmış bu gitarı kullanmaya başlar başlamaz ilk akorunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz. Gitar hocalarından tam puan alarak favori gitar modeli haline gelmiştir.

 
  • 13 yaş üzeri tüm yetişkinler rahatlıkla kullanabilir.
  • Ürünün yanında hediye olarak yedek tel, pena ve gitar çantası gönderilmektedir.
  • Dayanıklı telleri sayesinde kolayca akord ederek hayal ettiğiniz ses tonlarına ulaşıp dinleyebilirsiniz.

VALENCIA Vc404 Klasik Gitar Özellikleri

VALENCIA Vc404 Klasik Gitar Özellikleri

Standart renk ve tasarıma sahip VALENCIA Vc404 Klasik Gitar Nl-naturel BM-38 modeli ön kapağı sitka spruceden, yan tasarımları natro ağacından, arka kapağı ise maun sap ve ona bağlı gül ağacından, sap kısmı jabon ağacından sıkı standartlar ve titiz çalışmalar sonucunda yapılmıştır. Kaliteli tasarımı sayesinde uzun yıllar kullanıldığında minimum derecede eskir ve deforme olur. Arka kapağı ortadan ikiye bölecek şekilde tasarlanan ABS şeritler, Valencia 400 serisinin tasarımının altın dokunuşlarıdır. Eni 36, boyu ise 101cm olup başlangıç ve orta seviyedeki kişiler için uygundur. Klasik görünümün şık tasarımla buluşmasının yanında eşsiz ses kalitesine sahiptir. Bir adet GraphTech NU-Bone XB ve köprü eşiği D’addario telleri sayesinde binlerce ses tonuna ulaşabilirsiniz. Son cilası saten/mat, transparandan oluşan şık düzenlemeleri ve ‘’historic’’ Valencia rozet süslemesi gibi özelliklere de sahiptir.

 

VALENCIA Vc404 Klasik Gitar Fiyatı Ne Kadar?

VALENCIA Vc404 Klasik Gitar Fiyatı Ne Kadar?

detaylara ve ödeme seçeneklerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Gitarın her detayı ince ince düşünülmüş ve özenle sizler için hazırlanmıştır. Ürünün fiyatını belirleyen en önemli faktör içeriğinde kullanılan malzemelerin kalitesidir. Başta ön kapağı, arka kapağı, yan kapağında ve dış tasarımı gibi daha birçok detayında birbirinden farklı ve kaliteli malzemeler kullanıldığı için fiyatı da kalitesiyle eşdeğer olacak şekilde satıcı tarafından belirlenmiştir. Satıcı fiyatı belirlerken; enstrüman çalmayı öğrenmek isteyen, müzik tutkunu herkesin ulaşabileceği bir fiyat sunmak istemiştir. Size sunulan fiyatlandırmayı bütçenize uygun olması için ödeme aşamasına geldiğinizde, farklı ödeme seçeneklerinden faydalanarak gitar sahibi olup, yeni bir hobi edinirken alışverişinizi sorun yaşamadan keyifli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

VALENCIA Vc404 Klasik Gitar Kullanıcı Yorumları

VALENCIA Vc404 Klasik Gitar Kullanıcı Yorumları

VALENCIA Vc404 klasik gitar kullanıcı yorumları göz önüne alındığında kullanıcıların gitarın çıkardığı sesten, kalitesinden ve yanındaki hediyelerin güzelliğinden memnun kaldıkları söylenebilir. Hızlı teslimat ve kusursuz paketleme sayesinde VALENCIA klasik gitar değerlendirmeleri herkesten tam puan alıyor. Özenle paketlenmesi sayesinde Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna hasar almadan ulaşan ürün modelini tercih edenler yorumlarda son derece memnun olduklarını vurgulamaktadırlar. Gitarı deneme fırsatı yakalayanlar ve tercih edip satın alanlar yorumlarda memnun kaldığını söyleyerek sıklıkla tavsiye ediyor. İstediğiniz gitar modelinin kuvvetli ve net tınısı olmalı, kolay akord edilebilmeli diyorsanız VALENCIA Vc404 klasik gitarı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ürünle ilgili yorumların ve değerlendirmelerin hepsinin bir arada bulunduğu sayfayı okuyabilirsiniz. Aklınıza takılan ve merak ettiğiniz tüm soruların cevabına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ürünle ilgili incelemelerinizi yapıp sorularınızın yanıtına ulaştıktan sonra dilerseniz kolaylıkla siparişinizi oluşturarak hayalinizdeki gitara sahip olabilirsiniz.