versatile Dell Inspiron N5110 19.5v 4.62a Şarj Aleti N5010 Adaptör Dell

Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
414,74 TL299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

versatile Dell Inspiron N5110 19.5v 4.62a Şarj Aleti N5010 Adaptör Dell

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KarakayaStore Satıcı Ünvanı: OSMAN KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140654654
    Bu ürün KarakayaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6ay GARANTİLİ + FATURALI + KORUMA DEVRELİ + AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO
  • VOLT AMPER: 19.5V 4.62A 90W 7.5*5.0mm (3.34A ile UYUMLUDUR.)
  • AMPERİN YÜKSEK OLMASI ISINMAYI AZALTIR. PİLİN DAHA ÇABUK DOLMASINI SAĞLAR.
  • PİYASADAKİ EN KALİTELİ ADAPTÖR GÜVENCESİ VERİYORUZ.
  • ÜZERİNE MARKA ETİKETİ YAPIŞTIRILMIŞ KALİTESİZ ÜRÜNLERDEN DEĞİLDİR
  • 1.KALİTE MUADİL ÜRÜNDÜR

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Versatile Dell Inspiron N5110 19.5V 4.62A Şarj Aleti N5010 Adaptör

Versatile Dell Inspiron N5110 19.5V 4.62A şarj aleti N5010 adaptör 90 W gücünde 3.34 amper ile uyumludur. Yüksek akım özelliği ile fazla ısınmayı önler. 7.4 mm x 5.00 mm ebatlarındaki ucu, iğne uçlu giriş tipi için uygundur. Kablosu bir ila iki metre arasında uzunluğu ile kullanımı kolaylaştırır. Adaptör ucu sabit olup farklı gövde uçlarıyla değiştirilen ürünlerden değildir. Devre koruma özelliği sayesinde cihazınızı yüksek akım ve kısa devre gibi durumlarda oluşabilecek hasarlardan korur. Ürünün amperinin yüksek olması; üründeki ısınmayı azaltır ve pilin daha çabuk dolmasını sağlar. Cihazınızla uyumlu kabloyu adaptör ile birlikte edinebilirsiniz. Böylece cihazınızın şarjı bittiği zaman kesintisiz bir şekilde işlerinize devam edebilirsiniz.

  • Korumalı devre
  • Yüksek amper değeri
  • Adaptör yanında şarj kablosu

Versatile Dell Inspiron N5110 Adaptör Kullanımı

Versatile Dell Inspiron N5110 Adaptör Kullanımı

Dell Inspiron N5110 Versatile adaptör iğne uçlu girişe sahip ve 3.34 amper akıma uygun olan Dell marka notebook bilgisayarlar için uygundur. Ürün, 4.62 A yüksek akım değeri ile çalışma esnasındaki ısınmayı azaltmaya yardımcı olur. Isınma yapmadan çalışan cihaz ise bilgisayarınızın daha hızlı şarj olmasını sağlar. Dell şarj aletini uç ebatları ve volt amperi değerlerinin bilgisayarınıza uygunluğunu göz önünde bulundurarak aldığınızda uyum problemi yaşamazsınız. 7.4 mm çapındaki ucu ve 5.0 mm ölçüsüne sahip iç çapı ile iğne uçlu olarak bilinen giriş yerine sahip bilgisayar modellerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kopma ve kırılmalara karşı dayanıklı olan kabloyu, uç kısımlarını bükmemeye özen göstererek uzun süre kullanabilirsiniz. Kısa devre veya aşırı akımlara karşı korumalı devreye sahip ürünü güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Versatile Dell Inspiron N5110 Şarj Aleti Adaptör Fiyatı

Versatile Dell Inspiron N5110 Şarj Aleti Adaptör Fiyatı

Versatile Dell Inspiron N5110 19.5v 4.62a şarj aleti N5010 adaptör fiyatı ürünün kalitesi ve özellikleri göz önünde bulundurularak değerlendirilir. CE işareti ve TSE belgesine sahip olan ürün, çevre ile insan sağlığını riske atmayarak güvenli bir kullanım sunar. Adaptörün yüksek amper özelliğine sahip olması ısınmanın az olmasını sağlarken, bu ısınmadan dolayı oluşabilecek kokuyu engelleme adına plastiğinin de kaliteli malzemeden olması ayrıntısını gözeterek kullanabilirsiniz. Birinci kalite muadil bir ürünün orijinal ürünler kadar dayanabilen şarj süresi ve bataryanın azaldığını gösteren ikaz ışığı göstergesi kalitesi, uygun fiyat aralığı ve performansı bakımından değerlendirildiğinde kullanım rahatlığı sunar. Dell Inspiron şarj aleti bu kalite ve özellikleri ile laptop pilinin ömrünü koruyarak uzun vadede kullanımını sağlayabilirsiniz. Orijinal ürünü aratmayan kalitedeki muadil şarj aletini güvenle kullanabilirsiniz.

Versatile Dell Inspiron N5110 Şarj Aleti Adaptör Yorumları

Versatile Dell Inspiron N5110 Şarj Aleti Adaptör Yorumları

Orijinalini aratmayan kaliteye sahip muadil bir üründür. Laptopun orijinal batarya ömrü 3 saat iken muadil olan batarya aynı performansı gösterebilir. Isınma yapmayarak hızlı bir şekilde şarj etme özelliği ile kullanım kolaylığı sunar. Dell marka laptop ürünler ile uyum sorunu olmayan bataryayı değişen kullanım şekillerine göre 2-2.30 saat arasında kullanabilirsiniz. Notebook adaptörü muadili, orijinalleri ile birebir aynı kaliteye sahiptir. İdeal boydaki uzunluğu sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan AC güç kablosu ürün ile birlikte verilmektedir. Siyah renkteki 90 W güce sahip ürünü sizden önce deneyenlerin fikirlerini öğrenmek size karar verme aşamasında yardımcı olabilir. Bunun için Trendyol üzerinden Versatile Dell Inspiron N5110 19.5v 4.62a şarj aleti N5010 adaptör yorumları kısmına bakarak ürün ile ilgili yapılan tüm değerlendirmelere ulaşabilirsiniz.