VESTEL 4k Smart 55ud8450 55'' Netflix Youtube Tuşlu Lcd-led Tv Uzaktan Kumanda

121 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VESTEL 4k Smart 55ud8450 55'' Netflix Youtube Tuşlu Lcd-led Tv Uzaktan Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lagom Endüstri İklimlendirme Satıcı Ünvanı: AYŞE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9670102398
    Bu ürün Lagom Endüstri İklimlendirme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vestel 4K 55UD8450 55'' Netflix Youtube Tuşlu Lcd-Led Tv Uzaktan Kumanda Özellikleri Uyumlu olduğu Marka ve Model: Vestel 4K 55UD8450 55'' Model Tv, ye uyum sağlamaktadır (UK 43135 Black Nobrand V2)
  • Kumanda Siparişi Hakkında Bilgilendirme Ürün resimdeki ile bire bir aynıdır ve Orjinal kalitesinde Muadil üründür
  • Siparişini vermekte olduğunuz Kumandanın tuş karakterlerinin, Elinizdeki mevcut kumanda ile bire bir Aynı olmasına lütfen dikkat ediniz!
  • Ürünün Mükemmel çalıştığından emin olmak için, Göndermeden önce Test ediyoruz.
  • Ürün Darbeye dayanıklı ambalajda gönderilir
  • Ürüne Piller Dahil Değildir
Geri Bildirim Ver

VESTEL 4k Smart 55ud8450 55'' Netflix Youtube Tuşlu LCD Led TV Uzaktan Kumanda

Vestel, kaliteli televizyon üreterek dünyada adından sıkça söz ettirir ve geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Sektörde önemli bir yere sahip olan marka, televizyonlarda gösterdiği üstün performansı televizyon aksesuarlarında da gösterir. Televizyonların internet bağlantı özellikleri kumanda tasarımına ve işlevlerine de yenilikler getirir. Televizyonların akıllı olma özelliği ile Netflix ve YouTube gibi sınırsız film, video ya da belgesel çeşitliliğine sahip platformlara olan talep de artar. Sadece televizyondan yayın akışını takip etmek yerine alternatifleri değerlendirmek size de cazip gelebilir. Vestel 4K Smart 55UD8450 55'' Netflix YouTube tuşlu LCD-LED TV uzaktan kumanda ile filmlerinizi tek tuşla zaman kaybı ve fazladan efor harcamadan izleyebilirsiniz. Siz de bu ürünü satın alarak avantajlı fonksiyonlarından faydalanabilirsiniz.

  • Netflix ve YouTube bağlantısı
  • Kolay kullanım
  • Etkin performans

Vestel 4K Smart 55UD8450 55'' TV Uzaktan Kumanda Özellikleri

Vestel 4K Smart 55UD8450 55'' TV Uzaktan Kumanda Özellikleri

Vestel kalitesiyle üretilen bu kumanda 4K Smart 55UD8450 55'' televizyon ile tam uyumlu çalışır. Vestel TV uzaktan kumanda ile hızlı geçiş yaparak zaman kaybı yaşamadan film keyfi yapabilirsiniz. Vestel Netflix kumanda sayesinde evinizin konforunda ailenizle, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sorunsuz film keyfi yaşayabilirsiniz. Bu kumandayı evinizin dışında ofis ya da diğer iş yerlerinde de rahatlıkla kullanabilir ve tek tuşla hızlı geçiş özelliği sayesinde işinizde zaman kaybı yaşamadan video formatındaki verilerinizi sunabilir ve inceleyebilirsiniz. Kolay kullanıma sahip olan bu ürün ile YouTube’dan çeşitli belgesel ya da spor programları da izleyebilir, kesintisiz şekilde müzik dinleyebilirsiniz. Vestel Netflix YouTube tuşlu LCD-LED TV uzaktan kumanda kullananlar kaliteli malzemelerden yapılan ürünün performansı, sade tasarımı ve hızından memnun kalarak çevrelerine ve diğer müşterilere tavsiye ederler.

Vestel Netflix YouTube Tuşlu LCD-LED TV Kumanda Avantajları

Vestel Netflix YouTube Tuşlu LCD-LED TV Kumanda Avantajları

Vestel Netflix YouTube tuşlu LCD-LED TV uzaktan kumanda herkes tarafından anlaşılır basit bir tasarıma sahip olduğu için kolay kullanılır ve geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Kaliteli ve antialerjik malzemelerden yapılan bu ürünün uzun süre kullanılabilmesi için su ile temasından kaçınılması önerilir. Dış materyali A sınıfı materyalle üretilse de iç elektroniği hassas olduğu için ürünü şiddetli darbelerden ve düşmelerden korumanız da önemlidir. Ürünü düzenli şekilde silerek tuş kenarlarına kir birikimini önleyebilir, kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Bu kumandayı kuru ya da hafif nemli bir bezle yüzeye zarar vermeden kolayca temizleyebilirsiniz. Ürün, darbeye dayanıklı ambalajla gönderilir ve pil takıldığında çalışır hale gelir. Vestel 4K Smart 55UD8450 55'' Netflix YouTube tuşlu LCD-LED TV uzaktan kumanda fiyat ve özelliklerini araştırarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Vestel Netflix YouTube Tuşlu TV Uzaktan Kumanda Yorumları

Vestel Netflix YouTube Tuşlu TV Uzaktan Kumanda Yorumları

Üstün kalitesi ile çoğu kişi tarafından beğenilen Vestel markalı uzaktan kumanda, TV izlerken size kolaylıklar sağlar. Televizyon kanallarının yanı sıra internet üzerinden yayın yapan kanallara da ulaşabilirsiniz. Vestel Netflix YouTube tuşlu LCD-LED TV uzaktan kumanda yorum ve puanlarını inceleyerek ürünün kullanımı, performansı ve temizlenmesi gibi hususlarda sizden önce ürünü deneyimleyen müşterilerin kişisel tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Siz de satın alma sürecinde ya da ürünü kullanırken deneyimlediğiniz konular hakkında kişisel tecrübelerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz. Bu özellik hem sizin üründen maksimum verimlilik almanızı hem de başkalarının kişisel deneyimlerinizden faydalanmasını sağlar. Ürünü sipariş vermeden önce cihazın televizyonunuz ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz tavsiye edilir. Vestel Netflix YouTube tuşlu LCD-LED TV uzaktan kumanda fiyatı ve özelliklerini güvenli alışveriş ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu Trendyol üzerinden araştırarak sipariş verebilirsiniz.