4
Buzdolabı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

VESTEL Nfk48001 X

25.900 TL
F
Ürün Bilgi Formu >
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
27.399 TL

Ürün Bilgileri

VESTEL Nfk48001 X

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: AHMET ŞAZİ AKDAĞ HAS ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010064124100001 Vergi Kimlik Numarası: 0100641241
    Bu ürün Has-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fonksiyonlar Ekran TipiLed Display Dondurucu Çok Yönlü Soğutma SİstemiVar Dondurma Kapasitesi8 Dondurucu Bölme Çekmece Sayısı2 Dondurucu Bölme Net Hacmi lt115 Dondurucu Bölme Yıldız Sayısı4 Ekonomi ModuVar Ekran KorumaVar Hızlı Dondurucu ModuVar Nem Kontrol DüğmesiVar Soğutucu Bölme Raf Sayısı3 Genel Özellikler Hacim (Lt)427 RenkParmak İzi Bırakmaz Inox Ses Seviyesi (dBA)41 Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)173x70x71,2 Ürün TipiDondurucu Altta No-Frost Buzdolabı Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/Yıl)331 Enerji SınıfıF Derinlik (cm)71.2 Ekran KorumaVar Genişlik (cm)70 Soğutma TipiNo-Frost Yükseklik (cm)173 Kontrol Sistemi Ekonomi ModuVar Ekran KorumaVar Soğutucu Led AydınlatmaVar Soğutucu Aydınlatma TipiYandan Led Aydınlatma Soğutucu Bölme Net Hacim (Lt)313 Soğutucu Raf TipiDayanıklı Cam Raf Teknoloji Çok Yönlü Soğutma SİstemiVar Değiştirilebilir Kapı Açılış YönüVar Hareket Kolaylığı Sağlayan TekerleklerVar Kahvaltılık Bölmesi (0?C Bölmesi)Var Kokuları Birbirine Karıştırmayan SistemVar Nem Kontrol DüğmesiVar Otomatik Sıcaklık KontrolüVar Raylı Sistemle Açılabilen Sebzelik BölmesiVar Taze Hava TeknolojisiVar Temperli Cam Raflar (Kırılmaya Dayanıklı)Var Diğer Bilgiler Ürün Kodu20263705 Ücretsiz Garanti Süresi3 Yıl Garanti

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği
    No Frost
  • Tip
    Kombi Tipi
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj
    Var
  • Garanti Süresi
    3 Yıl
  • Kullanım Şekli
    Solo
  • Yükseklik
    173 cm
  • Dondurucu Yeri
    Altta
  • Toplam Hacim
    426-450 L
  • Genişlik
    71 cm
  • Derinlik
    70 cm
  • Buzluk Tipi
    Buzluklu
  • Garanti Tipi
    Resmi Distribütör Garantili
  • Renk
    Yeşil
  • Kurulum Gerekli mi?
    Evet
  • Tema / Stil
    Modern
Geri Bildirim Ver

VESTEL NFK48001 X No-Frost Kombi Buzdolabı Trendyol'da

VESTEL NFK48001 X No-Frost kombi buzdolabı, tasarımı ve fonksiyonelliği ile evinizin ihtiyacı olan buzdolabı çözümüdür. No-Frost sistemi ile buz ve buzlukta oluşabilecek buz birikintisini ortadan kaldırır ve rahat bir kullanım sağlar. Buzdolabı, gıdalarınızı daha uzun süre taze tutmanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.

 
  • F enerji sınıfı
  • No-Frost dondurucu özelliği
  • Taze hava teknolojisi

VESTEL NFK48001 X No-Frost Kombi Buzdolabı Özellikleri

VESTEL NFK48001 X No-Frost Kombi Buzdolabı Özellikleri

VESTEL NFK48001 X, No-Frost sistemi, dondurucu bölümünde oluşabilecek buz birikintisini ortadan kaldırarak kolay kullanım sağlar. Buzdolabının içinde bulunan aydınlatma sistemi, içeriğin daha iyi görülmesine olanak tanır. Buzdolabının iç hacmi, evinizdeki ihtiyacınıza uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, buzdolabının enerji verimliliği de yüksektir, bu sayede enerji tasarrufu sağlar ve bu durum olumlu bir şekilde faturalarınıza yansıyabilir. VESTEL NFK48001 X No-Frost buzdolabı, kullanımı kolay ve pratik bir tasarıma sahiptir. Üst düzey bir soğutma sistemi sayesinde buzdolabı bölmesindeki ürünler daha uzun süre tazeliklerini korur. No-Frost teknolojisi, buz ve buzluk oluşumunu engeller ve buzdolabı bölmesinin sürekli olarak defrost ihtiyacını ortadan kaldırır. Cihaz düzenli ve enerji verimli bir şekilde çalışır. Kapı rafları, büyük boyutlu ürünlerin de rahatlıkla saklanmasına olanak tanır ve cihazın düzenli temizlenmesi de kolaylaşır. Ayrıca, cihazın LED aydınlatması, buzdolabı bölmesindeki ürünleri rahatlıkla görmenizi ve bulmanızı sağlar. Buzdolabını iç dizayn olarak evinizin ihtiyaçlarına göre ayarlayabilirsiniz.

 

VESTEL NFK48001 X No-Frost Kombi Buzdolabı Kullanımı

VESTEL NFK48001 X No-Frost Kombi Buzdolabı Kullanımı

VESTEL No-Frost kombi buzdolabının kullanımı kolaydır. VESTEL NFK48001 X No-Frost kombi buzdolabı özellikleri arasında kombi tipi olması yani hem buzdolabı hem de dondurucu bölümüne sahip olması yer alır. No-Frost sistemi sayesinde, buz ve buzlukta buz birikintisi oluşmaz ve buzdolabı kolayca temizlenir. Aydınlatma sistemi sayesinde, içindeki gıdalar daha iyi görülür ve daha kolay bulunabilir. Buzdolabının iç hacmi, evinizdeki ihtiyacınıza uygun olarak tasarlandığı için gıdalarınızı rahat bir şekilde saklayabilirsiniz. Evlerin ihtiyacı olan buzdolabı ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olan bir cihazdır. Buzdolabı, No-Frost teknolojisi sayesinde buz veya buz birikintisi oluşmasını önler ve buz birikintisi oluşan yerleri de dondurucu kısmındaki füzeler sayesinde çözerek kolayca temizlenmesini sağlar. Buzdolabı, No-Frost teknolojisi sayesinde günlük olarak buz birikintisi oluşan yerlerin temizlenmesi için zaman harcanması gerekmez. Buzdolabının dondurucu bölümü, No-Frost teknolojisi sayesinde her zaman çok iyi bir şekilde dondurulmuş günlük gıdaları saklamaya yardımcı olur. Buzdolabı kurulduktan sonra kullanım talimatlarına uyarak çalıştırmaya başlayabilirsiniz.

 

VESTEL NFK48001 X No-Frost Kombi Buzdolabı Avantajları

VESTEL NFK48001 X No-Frost Kombi Buzdolabı Avantajları

VESTEL NFK48001 X No-Frost kombi buzdolabı, çok fonksiyonlu bir cihazdır. No-Frost özelliği sayesinde buzlanma ve çözülme işlemi otomatik olarak yapılarak, dolap içindeki yiyeceklerin donması veya buzlanması önlenir. Buzdolabı aynı zamanda çok çeşitli fonksiyonlar içeren bir superfrost sistemi de sunar. Kombi özelliği sayesinde hem buzdolabı hem de dondurucu bölmesi tek bir cihazda bulunur ve kullanıcılar için yer tasarrufu sağlar. Enerji tasarrufu sağlayan bir yapıya sahiptir ve bu sayede kullanıcılar daha düşük enerji faturaları öderler. Kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çeker. Örneğin, ayarlanabilir rafları sayesinde kullanıcılar dolabın içini kendilerine göre düzenleyebilirler. Geniş iç hacmi ile kullanıcılara yeterli depolama alanı sunar. Modern ve şık tasarımı sayesinde mutfaklarda estetik bir görünüm sağlar. Dilerseniz ürün hakkında daha fazla bilgi almak için kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. VESTEL NFK48001 X No-Frost kombi buzdolabı fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.