VİBE 25cm (yeni Seri) Bdpro 10

4.800 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VİBE 25cm (yeni Seri) Bdpro 10

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hİ-Fİ GARAGE Satıcı Ünvanı: ÖMER BADEMCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Vergi Kimlik Numarası: 1290391058
    Bu ürün Hİ-Fİ GARAGE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNÜN ÇİFT FİYATIDIR! MODEL : BDPRO10M-V9 ÜRÜN ÇAPI : 25CM RMS GÜCÜ : 275 WATT ANLIK GÜCÜ : 825 WATT HASSASİYET : 97 db FREKANS ARALIĞI : 55 Hz - 3,5 kHz EMPEDANS : 4 OHM MONTAJ DERİNLİĞİ : 10,6 CM MONTAJ GENİŞLİĞİ : 23,5 CM

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Hoparlör Şekli Yuvarlak
  • Hoparlör Türü Midrange
  • Hoparlör Boyut (Çap) 25 cm
Geri Bildirim Ver

VİBE 25 cm (Yeni Seri) BDPRO 10

VIBE, araçlar için aksesuarlar üretip satışa sunan bir markadır. Bu marka, aracı olan insanlar tarafından oldukça sık tercih edilir. VIBE tarafından satışa sunulan bu ürün ise araba hoparlörüdür. Araba sürerken müzik dinlemeyi seven insanlar, bu tarz ürünlere oldukça fazla ilgi gösterir. Bu da sizin isteklerinizi karşılayabilecek niteliklere sahiptir. Hoparlörün şekli yuvarlak ve görünüşü oldukça hoştur. Aracınıza takılan bu aksesuarın 25 cm boyutundadır. Her bir ürün bu boyutlarda satışa sunulur. VIBE 25 cm yeni seri hem işlevsel hem de görsel açıdan size istediğinizi veren bir üründür. Arabasına önem veren insanlar, araçlarının aksesuarlarına da dikkat eder. Bu aksesuar da araç görünümünü destekleyen şeylerin başında gelir. 25 cm boyutunda üretilen bu hoparlörü, aracınızın uyumluluğuna dikkat ederek seçebilirsiniz.

  • Yuvarlak hoparlör şekli
  • 25 cm çap
  • 500-1500 watt

VIBE 25 cm (Yeni Seri) BDPRO 10 Özellikleri

VIBE 25 cm (Yeni Seri) BDPRO 10 Özellikleri

VIBE tarafından üretildiği kaliteli malzemesi sayesinde sizi oldukça memnun eden özelliklere sahiptir. Ürünün çapı 25 cm şeklindedir. Her bir hoparlörün RMS gücü, 825 watt olarak üretilir. VIBE 25 cm (yeni seri) BDPRO 10 frekans aralığı ise 55 Hz-3,5 kHz şeklindedir ve anlık gücü 825 wattır. Üretiminde tercih edilen materyaller, kalitesi düşünülerek seçilir. Ürünün montaj derinliği 10.6 cm, genişliği ise 23.5 cm şeklindedir. Hoparlörün hassasiyeti 97 desibeldir. Aracınızın boyutlarına ölçüp uygun olduğundan emin olduktan sonra bu ürünü sipariş edebilirsiniz. VIBE 25 cm (yeni seri) BDPRO 10 kullananlar genel olarak ürünün kullanışlı ve araçlarına uyumlu olmasından bahseder. Bu oto aksesuarın yapıldığı malzeme oldukça kaliteli olduğu için kullandığınızda herhangi bir sorun ile karşılaşmazsınız. Sizi oldukça tatmin eden bir oto aksesuar ürünüdür.

VIBE 25 cm (Yeni Seri) BDPRO 10 Avantajları

VIBE 25 cm (Yeni Seri) BDPRO 10 Avantajları

VIBE marka bu hoparlör, uzun bir süre gönül rahatlığı ile kullanabilir bir oto aksesuardır. Rengi siyah ve küçük detaylara sahiptir. Araç sahibi olan ve oto aksesuarlarına ilgi duyan insanların oldukça fazla ilgisini çeker. Ürün, görünüm olarak birçok araca uyum sağlar şekilde üretilir. Sahip olduğu bu görünüm özelliği ile ön plana çıkar, çünkü birçok araba sahibi bu duruma önem verir. VIBE 25 cm (yeni seri) BDPRO 10 yorumları genel olarak bu tarz ürünlere ilgi ve ihtiyaç duyan, araç sahipleri tarafından yapılır. Yorumlar genellikle bu ürünün ne ölçüde kaliteli olduğu ne tür avantajlara sahip olduğu ve nasıl kullanıldığı ile ilgilidir. Siz de bu ürünü daha önce satın alan ve araçları için kullanan insanların yaptığı yorumları okuyarak onların görüş ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Avantajlı VIBE 25 cm (yeni Seri) BDPRO 10 Fiyatı

Avantajlı VIBE 25 cm (yeni Seri) BDPRO 10 Fiyatı

VIBE 25 cm (yeni seri) BDPRO 10 satın alarak bu ürünü kolay bir şekilde sahip olabilir ve aynı gün içerisinde arabanıza monte ederek bir an önce kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu ürün sizin için aynı zamanda çok iyi bir hediye seçimi olabilir ve oldukça kaliteli bir aksesuardır. Araba sahibi olan sevdiklerinize, hediye olarak kolay bir şekilde seçebileceğiniz bir eşyadır. VIBE 25 cm (yeni seri) BDPRO 10 fiyatı ürünün sahip olduğu kalite ve dayanıklılık göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürünün ses ve malzeme kalitesi düşünüldüğünde fiyatlandırması oldukça uygun bir aralıktadır. Dayanıklı yapısı ile beğeni toplayan, ileri teknolojiye sahip bu oto hoparlörüne bütçenizi sarsmadan sahip olabilirsiniz. Bu ürünle ilgili daha detaylı bilgi ve görsele Trendyol’dan ulaşabilir, aynı zamanda uygun fiyat avantajları ile satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.