VİBE Tempovendo - Bdpro8m-v9 (20CM MIDRANGE) Yeni Seri

4.290 TL

Ürün Bilgileri

VİBE Tempovendo - Bdpro8m-v9 (20CM MIDRANGE) Yeni Seri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tempovendo Satıcı Ünvanı: BİNNAZ DİNÇBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2980209016
    Bu ürün Tempovendo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VIBE AUDIO BDPRO8M-V9 20 CM MIDRANGE ÜRÜNÜN ÇİFT FİYATIDIR! ÇAPI : 8" - (203mm) RMS GÜCÜ : 225 Watts ANLIK GÜÇ : 675 Watts HASSASİYET : 98db FREKANS ARALIĞI : 65Hz - 10kHz EMPEDANS : 4 Ohm MONTAJ DERİNLİĞİ : 85mm MONTAJ GENİŞLİĞİ : 185mm

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Hoparlör Şekli Yuvarlak
  • Hoparlör Türü Midrange
  • Hoparlör Boyut (Çap) 20 cm
Geri Bildirim Ver

Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm Midrange)

Müzik dinlemek, insanların çokça eğlendiği aktivitelerinden biridir. Bazen arkadaş gruplarıyla bazen yalnız bazen ise özel günlerde sıkça tercih edilen aktivitelerdendir. Ortamı canlandırmak, atmosferi değiştirmek bir ritim sayesinde kolayca mümkün hale gelir. Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm midrange) eğlenceli hobilerinizin destekçisi olmayı hedefler. Vibe Midrange sayesinde müzik kalitesi artar. Hoparlör seçiminin iyi yapılması; film izlerken, müzik dinlerken keyfi doruğa çıkartmak için önemli bir yer taşır. Yüksek sesli ve aynı zamanda ses kalitesini iyi şekilde aktaran bir hoparlör eğlenceyi de artıran etkenler arasında yer alır. Hoparlörün içindeki amfi sayesinde dışarı ses verme gücü yüksek seviyeye çıkartılır. Yüksek kalitesi sayesinde sesi bozmadan dışarı aktarır. Seste bozulmalar olmadan ritmin keyfini çıkarırsınız. Bu sayede arkadaşlarınız ile keyifli vakit geçirirsiniz.

  • Yüksek ses kalitesi
  • Taşınabilir boyut
  • Estetik duruş

Kaliteli Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm Midrange) Ses Kalitesi

Kaliteli Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm Midrange) Ses Kalitesi

Vibe BDPRO8M-V9 küçük ve taşınabilir boyutu sayesinde kolayca arabanıza takılır. Bu sayede yorulmadan, sıkılmadan eğlenceyi yanınızda taşıyabilirsiniz. Arabanızın ses sistemini kaliteli hale getirerek kendinize özel kullanırsınız. Özel günlerde, arkadaşınızın evinde ya da dışarıda bir bahçede otururken müziğin ritmine kendinizi bırakırsınız. Vibe Midrange 20 cm hassasiyeti ve kaliteli ses aktarımı ile dilediğiniz sesi dinlemek için size destek olur. Teknoloji ilerledikçe kablosuz hoparlörler eskiye kıyasla artık hayatı kolaylaştıran aksesuarlar arasında yer alır. Hoparlör sayesinde rahatça istenilen yerlerde müzikler dinlenebilir. İyi bir ses kalitesi, zevki artıran özelliklerdendir. Hoparlör, nasıl kullanacağınızı bilerek seçilmelidir. Nereye götüreceğiniz, ne zamanlar kullanacağınız iyi analiz edilmelidir. Bu sayede doğru hoparlöre ulaşmak mümkün olur. Bu sayede boyutu, ağırlığı göz önünde bulundurursunuz. Midrange özelliği sayesinde hoparlörü rahat bir şekilde arabanıza takabilirsiniz.

Estetik Tasarımı ile Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm Midrange)

Estetik Tasarımı ile Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm Midrange)

Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm midrange) fiyatı birçok etkeni göz önünde bulundurarak belirlenir. Yapısı, ses kalitesi, malzemesi ve daha birçok özelliği bu etkenler arasında yer alır. Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm midrange) kullananlar hoparlörün iyi bir şekilde sesi yansıttığını söyler. Bu sayede ses kalitesini hissetmiş olursunuz. Araba hoparlörleri ses kalitesini doğru yansıtmak açısından oldukça önemlidir. Bir yerden bir yere giderken yolda oldukça uzun saatler vakit geçirirsiniz. Bu sıkıcı zamanı hoparlör ile keyifli hale getirebilirsiniz. Bunun için hoparlör seçimini doğru yapmak önem taşır. Siz yolu eğlenceli hale getirirken ses sisteminiz de size eşlik eder. Bu sayede sıkılmaz ve uzun saatler de olsa eğlenceli vakit geçirmeyi sağlarsınız. Yüksek seslerde bas ve tiz seslerini duymak kalite açısından önemli bir etkendir. Bu sayede her bir notaya hakim olursunuz.

Avantajlı Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm Midrange) Fiyatı

Avantajlı Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm Midrange) Fiyatı

Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm midrange) satın alanlar arabalarında oldukça eğlenceli vakit geçirdiklerinden bahseder. Uzun yollarda müzik dinlemek yolu eğlenceli hale getirmenin etkili yollarından biridir. Yüksek ses kalitesine hakim olan ses sistemi sayesinde müzik keyfi yükselir. Bu sayede eğlence artar ve keyifli zaman geçirmek kaçınılmaz bir hal alır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık ses sistemlerinin kalitesi oldukça artmaya başlar. Vibe - BDPRO8M-V9 (20 cm midrange) yorumları bakıldığında bu yönde oldukça pozitif yorumlar göze çarpar. Aracınızda müzik dinlemeyi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir yola çıktığınızda keyifli şekilde müzikler dinleyerek eğlenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ses kalitesi ve yüksekliği ile coşkunuzu artırırsınız. Atmosferi canlandırarak enerjinizi yükseltmenin ilk adımını atarsınız. Detaylı inceleyebilir ve tüm özelliklerine göz atabilirsiniz. Hoparlörü incelemek için Trendyol’un geniş yelpaze seçeneğini kullanabilirsiniz.