vibra Hot-Lock® Aşırı Yüksek Sıcaklık Threadlocker

5.000 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

vibra Hot-Lock® Aşırı Yüksek Sıcaklık Threadlocker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ND INDUSTRIES TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: ND INDUSTRİES BAĞLANTI ELEMANLARI KİLİTLEME VE SIZDIRMAZLIK TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİC.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630041460500010 Vergi Kimlik Numarası: 6300414605
    Bu ürün ND INDUSTRIES TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vibra-Tite Hot-lock, 2000 ° F'ye kadar benzersiz sıcaklık direnci ve birçok farklı alt tabaka kaplamasında mükemmel performans sergileyen orta-yüksek mukavemetli, seramik bazlı bir diş kilitleyicidir. Hot-lock Extreme Temp Threadlocker, standart vida kilitleyicilerin parçalanacağı sıcaklıklarda dişli bağlantı elemanlarını yerine kilitleyecektir. Uygulamalar arasında namlu frenleri / geri tepme kompansatörleri, baskılayıcılar, araç egzoz cıvataları, turboşarj bağlantı elemanları
  • Her yerde aşırı sıcaklıklar daha iyi performans gösteren bir ThreadLocker gerektirir. Kullanım talimatları Parçaların temiz, kuru ve yağdan ve gresten arındırılmış olduğun dan emin olun. Vibra-Tite Hot-lock, güç oluşturmak için suyun buharlaşmasına dayanır. Kapalı bir bağlantıda kullanım, işlevsel bir güce ulaşmak için ısıtma gerektirecektir. 230 ° F (110 ° C) üzerindeki sıcaklığa maruz kalma, fikstür süresini büyük ölçüde hızlandıracaktır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Civata
Geri Bildirim Ver