Vinaldi Vinalac Immunitum 30 Tablet

327,05 TL
(10,90 TL / tablet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
327,05 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vinaldi Vinalac Immunitum 30 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eOksijen Satıcı Ünvanı: EBK HARİTA MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323052997300014 Vergi Kimlik Numarası: 3230529973
    Bu ürün eOksijen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vinalac 30 Tablet

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 30'lu
Geri Bildirim Ver

Vinaldi 8699538015949 Vinalac 30 Tablet

Gün içinde tüketilebilecek ve metabolizmaya destek olan pek çok farklı ürün mevcuttur. Vinaldi Vinalac tablet de bunlardan biri. Söz konusu ürün zinde kalmanıza yardımcı olur. Ayrıca Vinaldi Vinalac tablet, metabolizmik faaliyetlere de katkı sağlar. Bunda ürünün içerisinde yer alan maddeler doğrudan etkilidir. Pek çok farklı vitamini barındıran tablet, besinlere ek olarak tüketilir. Ürün doğrudan gıda veya ilaç yerine kullanılmamalıdır. Vinaldi Vinalac tablet kadınlara özel üretilmiştir. Ürün gebelik sürecinde olan kişilerin vücut sağlığını destekler. Ayrıca tablet emzirme döneminde de kullanılabilir oluşuyla anneler tarafından tercih edilir.

  • Tür: Tablet
  • Takviye edici gıda
  • Kutu İçeriği: 30 tablet

Vinaldi Vinalac 30 Tabletin Özellikleri Nelerdir?

Vinaldi Vinalac 30 Tabletin Özellikleri Nelerdir?

Vinalac 30 tablet pek çok farklı özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri son derece faydalı oluşudur. Vinaldi Vinalac 30 tablet takviye edici gıdadır. Ürünün içerdiği enzim, vitamin ve minerallerin tamamı vücuda destek amaçlıdır. Böylelikle Vinaldi Vinalac 30 tabletin tüketimi, günlük ihtiyaçların bir kısmını karşılamaya yöneliktir. Ürün ilaç yerine kullanılmamalıdır. Zengin içeriğe sahip olan Vinaldi Vinalac 30 tablet, pek çok farklı yaş grubu tarafından kullanılabilir. Kronik rahatsızlığı olan veya 60 üzeri kişiler ürünü tüketmeden önce doktorlarına danışabilir. Vinaldi Vinalac tablet, kanserojen gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün bu özelliği sayesinde kullanıcıların favorileri arasında yer almayı başarır. Tabletler ideal boyutlara sahiptir. Böylelikle yutma aşamasında herhangi bir zorluk yaşanması önlenir.

Vinaldi Vinalac 30 Tablet Kimler Kullanabilir?

Vinaldi Vinalac 30 Tablet Kimler Kullanabilir?

Vinaldi Vinalac tablet geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Ürün yetişkin kadınların kullanımı için uygundur. Böylelikle erişkin kişiler, takviye edici gıdadan sorunsuz bir şekilde yararlanabilir. Ayrıca Vinaldi Vinalac 30 tablet gebe kalmadan önce alınabilir. Hamilelik sürecinden yaklaşık 4 hafta önce takviyenin tüketimine başlanması tavsiye edilir. Ürünün gebelik dönemi boyunca kullanımı da uygundur. Böylece bu yorucu süreçte vücudunuzun ihtiyacı olan enzim ve mineralleri kolayca edinebilirsiniz. Vinaldi Vinalac 30 tablet içerisinde yer alan zencefil sayesinde özellikle gebelik döneminde görülen sabah bulantılarının azalmasına yardımcıdır. Ürünün bu özelliği yaşam kalitesini artırmaya yöneliktir. Bahsedilen ürünün günlük olarak alınması tavsiye edilir. Kullanım önerisinde tabletlerin yemek sırasında tüketilmesi önerilir. Günde 1 adet alınmasının yeterli olduğu da belirtilir. Ürünün kullanımı sırasında beklenmedik bir durum gözlenmesi hâlinde doktorunuza danışabilirsiniz.

Vinaldi Vinalac 30 Tabletin İçeriği Nasıldır?

Vinaldi Vinalac 30 Tabletin İçeriği Nasıldır?

Vinaldi Vinalac 30 tablet son derece zengin bir içeriğe sahiptir. Ürün, alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmıştır. Böylelikle söz edilen takviye edici gıdanın tüketimi olumlu etkiler yaratır. Ürünün içerisinde C, E, B3, B6, B5, B1, B2, D3 ve B12 gibi pek çok farklı vitamin bulunur. Bu sayede Vinaldi Vinalac 30 tablet, vücudun ihtiyacı olan enzimlerin kazanımı için faydalıdır. Ayrıca ürünün içerisinde magnezyum, demir, çinko, krom, manganez, bakır ve iyot gibi pek çok mineral de mevcuttur. Tüm bunlara ek olarak Vinaldi Vinalac 30 tabletin her birinde folik asit, biotin, selenyum, molibden, zencefil, beta-karoten ve lactobacillus rhamnosus yer alır. Ürünün zengin içeriği, aynı zamanda son derece faydalıdır. Dilerseniz Vinaldi Vinalac 30 tablet yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Böylece takviye edici gıdayı daha önce kullanan kişilerin deneyimlerinden faydalanmanız mümkün olur. Siz de Vinalac tabletleri Trendyol üzerinden son derece hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilir, günlük gereksinimlerinize destek sağlayabilirsiniz.