VZN Cam Alkol-metre 0-100 Derece Arası Alkol Seviyesi Ölçer 27 Cm

115 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %5 İndirim
249 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
123 TL119,31 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

VZN Cam Alkol-metre 0-100 Derece Arası Alkol Seviyesi Ölçer 27 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bermed Sağlık Satıcı Ünvanı: BERMED MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ KOZMETİK TEMİZLİK MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166081438400001 Vergi Kimlik Numarası: 1660814384
    Bu ürün Bermed Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100 ML'LİK ÖLÇÜM ŞİŞESİYLE 0-100 ALKOL ÖLÇERMALZEME : CAM+PLASTİK ÖLÇÜM ARALIĞI : %0-100 ALKOL ÖLÇÜM ŞİŞESİ : 100 ML , İÇ ÇAP : 30MM ÇAP : 34MM ALKOL METREUZUNLUĞU : 27 CM RENK : ŞEFFAF Garaintisi 1 yıldır

Ürün Özellikleri

  • Tip Dijital Ölçüm Cihazları
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cam Alkolmetre 0-100 Derece Arası Alkol Seviyesi Ölçer 27 Cm

Genellikle polis kontrol noktalarında sıklıkla karşılaşılan alkolmetre, nefes yolu ile kişinin kaç promil alkollü olduğu tespit eder. Sıvılardaki alkol oranını ölçmede ise cam alkolmetreler kullanılır. Her biri farklı kalitede üretilen bu ürünlerden birisi de VZN cam alkolmetre 0-100 derece arası alkol seviyesi ölçer 27 cm ürünüdür. Birçok alkollü içeceğin içeriğindeki alkol oranını belirlemede kullanılan bu ürün oldukça fonksiyoneldir. Bu ürün yardımı ile pek çok alkollü içeceğin alkol oranını belirleyebilirsiniz. Cam alkolmetre iki bölümden oluşur. Bunlardan birincisi silindir şeklindeki sap kısmıdır, diğeri ise ağırlıktır. Bu ağırlık sayesinde alkolmetre sıvı içerisindeki olağan şeklini korur. Oldukça kullanışlı yapıda olan bu ürünü kampanya dönemlerinde uygun fiyatlardan yararlanarak satın alabilirsiniz.

  • 27 Cm Uzunluk
  • Etil Alkol Ölçer
  • 100 ml’lik Şişe

Kullanışlı Yapısı ile Cam Alkolmetre Alkol Seviyesi Ölçer

Laboratuvar ortamlarında sıklıkla kullanılan cam alkolmetre, sıvıların içerisinde bulunan alkol oranını ölçmede oldukça etkili bir aparattır. Bu ürün sayesinde alkollü içeceklerin içerisinde bulunan alkol oranı kolaylıkla tespit edilebilir. Oldukça kolay ve pratik bir kullanıma sahip olan alkolmetre ile istediğiniz ölçümü rahatlıkla yapabilirsiniz. 100 ml’lik ölçüm şişesine sahip bu ürün, cam ve plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir. 0 ile 100 derece arasında alkol ölçümü yaparak sıvıların alkol oranını belirleyebilirsiniz. Alkolmetre cihazı pratik ve kullanışlı yapısının yanı sıra avantajlı fiyatı ile de öne çıkar. Oldukça uygun fiyata sahip olan bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Özellikle de kimya ve mühendislik gibi alanlarda bu cihaz sıklıkla kullanılmaktadır.

Kaliteli Yapısı ile Cam Alkolmetre Alkol Seviyesi Ölçer

VZN cam alkolmetre 0-100 derece arası alkol seviyesi ölçer 27 cm boyu ile öne çıkar. Oldukça kullanışlı olan bu ürün ile sıvıların içerisindeki alkol miktarını kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Şeffaf renkteki bu ürün ile alkol oranını kolay bir şekilde tespit etmeniz mümkündür. VZN cam alkolmetre 0-100 derece arası alkol seviyesi ölçer 27 içeriği plastik ve cam materyal kullanılarak imal edilmiştir. Genellikle içeriğinde etil alkol bulunan sıvılarda kullanılan bu ürün ile pratik bir şekilde alkol seviyesini ölçebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken onun içerisine alkolü koymaktır. Böylece alkolmetrenin içerisinde hareket etmesi sağlanır. Alkol ölçüm cihazı sayesinde sıvı içerisindeki alkolün hacimsel değerini öğrenebilirsiniz. Böylece deneylerinizi daha kolay bir şekilde yürütebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatı ile Cam Alkolmetre

Genellikle gıda sektöründe ve kimya alanında kullanılan alkolmetre, sıvıların içerisindeki alkol miktarını ölçmede oldukça etkili bir üründür. Her biri farklı şekilde tasarlanan bu ürünler ile farklı tipteki sıvıların alkol oranını ölçmek mümkündür. 0 ve 100 derece arasında ölçüm yaparak istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. VZN cam alkolmetre 0-100 derece arası alkol seviyesi ölçer 27 özellikleri nedeniyle kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu ürün cam ve plastik kullanılarak özel olarak üretilmiştir Ürünü satın almadan önce daha detaylı bilgi edinmek için VZN cam alkolmetre 0-100 derece arası alkol seviyesi ölçer 27 yorumları bölümüne göz gezdirebilir, sonrasında alkom27 ürün kodunu aratarak ürünü satın alabilirsiniz.Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.