Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder-pudra Pembe

399,90 TL

Ürün Bilgileri

Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder-pudra Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEBYENİ Satıcı Ünvanı: UZUN İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0903048382500013 Vergi Kimlik Numarası: 9030483825
    Bu ürün WEBYENİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Mama Sandalyesi MinderiWellgro çok amaçlı angel wings minderimizi birçok çocuk araç gerecinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her model ve her markaya uygun olarak geliştirilmiştir. Ürünümüzü mama sandalyesi, ana kucağı, salıncak, ana dizi, bebek arabası, portbebe, oto koltuğu ve bunun gibi birçok farklı üründe rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üzerinde yer alan farklı aralıklardaki ilikler sayesinde farklı model ve markadaki ürünlerinize rahatlıkla uyum sağlar. İster araç gerecinizde kullanın, ister yer matı olarak kullanın...Sadece minder satılmaktadır. Diğer ürünler ürünün kullanım alanların gösterilmesi için kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Model Çok Amaçlı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Wellgro 8682431620587 Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Pudra Pembe Minder

Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder, bebeklere hemen hemen her alanda konfor sağlayan bir üründür. Minder, her marka ve modele uygun olarak tasarlanır. Ürün farklı aralıklarda iliklere sahip olduğu için birçok çocuk araç gerecine uyum sağlar. Wellgro Angel Wings Çok Amaçlı Minder pudra pembe rengi ve şık tasarımı ile dikkat çeker. Minderin yumuşak yapısı bebeklerin hassas cildi için idealdir. Dayanıklı yapıya sahip ürün, bebeğinizin oturma alanının daha güvenli ve konforlu hâle gelmesine imkân tanır. Wellgro angel wings melek kanatlı çok amaçlı minder pudra pembe, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • %100 pamuklu kumaştan üretilir.
  • 60 x 63 x 5 cm boyutlarındadır.
  • Çamaşır makinesinde hassas programda yıkanabilir.

Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minderin Özellikleri

Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minderin Özellikleri

Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder pudra pembe rengine sahiptir. Ürünün boyutları 60 x 63 x 5 cm’dir. Ürün, bebeğinizin oturma alanını daha güvenli hâle getirir. Minderin melek kanatlı ve şık tasarımı bebeklerin ilgisini çeker. %100 pamuklu kumaştan üretilen çok amaçlı minder, yumuşak yapısıyla bebeğinizin rahat etmesine olanak tanır. Ayrıca Wellgro Melek Kanatlı Çok Amaçlı Pudra Pembe Minderin kumaşı terletme yapmaz. Böylelikle ürün bebeğinizin cildinde tahrişe neden olmaz. Yumuşak sünger dolgusu sayesinde ise bebeğiniz uzun süre minderde rahatça ve huzurla zaman geçirebilir. Pudra pembe rengi ve melek kanatlı tasarımı sayesinde son derece şık bir görünüm sunan ürün, evinizin dekorasyonuna da rahatlıkla uyum sağlar. Dayanıklı yapıya sahip minderi çamaşır makinesinde 30 derecede hassas programda yıkayabilirsiniz.

Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder Kullanışlı mıdır?

Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder Kullanışlı mıdır?

Wellgro Melek Kanatlı Çok Amaçlı Pudra Pembe Minder, son derece kullanışlı bir üründür. Minder, mama sandalyesinin yanı sıra bebek arabası, oto koltuğu, ana kucağı, salıncak, ana dizi, portbebe ve bunun gibi pek çok araç gerecinizde konforlu bir oturma alanı sağlar. Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder Pudra Pembe minderin yumuşak iç dokusu bebeğinizin rahat hareket etmesine olanak tanır. Ürünün ilikleri farklı aralıklara sahiptir. Bu sayede minder her marka ve modeldeki ürünlerinize rahatlıkla uyum sağlayabilir. Çok amaçlı minderin melek kanatlı tasarımı bebeğinizin kafasını çarpma olasılığının önüne geçer. Dilerseniz ürünü yer matı olarak da kullanabilirsiniz. Böylece bebeğiniz yerde de keyifli zaman geçirebilir. Hafif yapıya sahip çok amaçlı minderi dışarı çıkarken yanınıza alabilir, bebeğinizin gittiğiniz her yerde rahat etmesini sağlayabilirsiniz.

Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder Kaliteli midir?

Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder Kaliteli midir?

Wellgro Melek Kanatlı Çok Amaçlı Pudra Pembe Minder oldukça kaliteli bir üründür. Ürün, bebeğiniz için zararlı olan hiçbir kimyasal madde içermez. Minder bebeğinizin hassas cildi ve sağlığı düşünülerek %100 pamuktan geliştirilir. Minderin üretiminde kullanılan bu pamuklu kumaş aşınmaya karşı dayanıklıdır. Ayrıca ürün çamaşır makinesinde yıkamanıza rağmen deforme olmaz. Bu sayede çok amaçlı minderi uzun süre güvenli şekilde kullanabilir, bebeğinize gerekli olan hijyeni sağlayabilirsiniz. Minderin sünger dolgusu da kaliteli ve bebeğinizin sağlığına uygun malzemeden üretilir. Wellgro Melek Kanatlı Çok Amaçlı Pudra Pembe Minderi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Wellgro Angel Wings Melek Kanatlı Çok Amaçlı Minder Pudra Pembe yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu minderi Trendyol üzerinden sadece birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.