Wellhise Bt-168d Lcd Dijital Pil Test Cihazı

168,30 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wellhise Bt-168d Lcd Dijital Pil Test Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ElectroKey Satıcı Ünvanı: MEHMET EREN GÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4260399090
    Bu ürün ElectroKey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wellhise BT-168 Pil Test Cihazı Not:Pil dahil değildir(ÖRNEK OLARAK ÇEKİLMİŞTİR) Pil öldü. Işaret kırmızı bölgede.1. 5 (AA), 7 (AAA), 1 (D veya büyük), 2 (C veya 2) Dahil olmak üzere 1.5 V voltajlı tek kullanımlık ve şarj edilebilir piller, AG serisi düğme piller, vb. 2, Voltaj 9 V tek kullanımlık pil ve şarj edilebilir pil. Işaretçinin konumundan, pil şarjının şu şekilde görülebilir: 1. "Good": iyi-tamam
  • 2, "Low": zayıf güç-zayıf
  • 3. "Replace": değiştirin-pilin değiştirilmesi gerekiyor. Kullanım: Pilinizi pil test cihazı 'in iki noktası arasına yerleştirin,Ve okunması kolay ekran size bir durum olup olmadığını anında söyleyecektir.Tüm 1.5 V ve 9 V pillerin güç seviyesini kontrol eder Okunması kolay, renk kodlu metre güç seviyesini gösterir1.5 V minyatür hücreleri test eder Üç sonuç: kırmızı = değiştir, sarı = düşük güç, yeşil = iyiIğne hareket etmezse, varsaymadan önce pilin her iki kişiye de dokunduğunu kontrol edin.Aşağıdaki boyutları test etmek için pil test cihazı kullanılabilir:1.5 VAAA, HP16 için, MN2400, R03AA, HP7, MN1500, UM3C, HP11, MN1400, SP11, LR14, UM2D, HP2, MN1300, SP2, R20, UM19 V: PP3, MN1604, 6F22, 006 PNot:Pil test cihazı, kontrol edilen pil ile etkinleştirilir. Gereksiz pil tüketimini önlemek için test sürelerini mümkün olduğunca kısa tutun. Renk: SiyahÜrün boyutu: 110*59*25mm Ambalaj içeriği: 1 x pil test cihazı

Ürün Özellikleri

  • Tip Test Cihazları
  • Garanti Süresi 6 Yıl
Geri Bildirim Ver

Wellhise Bt-168d Lcd Dijital Pil Test Cihazı WL-029

Pillerin aktif bir kullanım ağına sahip olduğu bilinir. Fakat bazen bir pilin ömrü olması gerekenden daha az sürmektedir. Günden güne pillerin ömürleri mi azalıyor soruları yaygınlaşmasıyla dijital pil test cihazı satışlara sunuldu. Pillerin yeni alımdan itibaren dolum oranlarına bakılması ve ne kadar sıklıkla boşaldıklarını kontrol edebilirisiniz. Her konuda kişilerin tercihleri göre değerlendirilen ve son derece yaygın bir ağa sahip olan cihazlar her geçen bir biraz daha ileri bir boyuta taşınmaktadır. Wellhise bt-168d lcd dijital pil test cihazı bir süre kullanılmış olan bazı pillerin yerlerinin değiştirilmesinde önem kazanır. Bazı ürünler yüzde elli oran ile dolu olan bir piller çalışmazken bazıları için pil tükenene kadar devam etmektedir. Bu nedenle pillerin genel kontrolleri için de her evde bulunması gereken bir cihaz olarak kabul edilmektedir.

  • Güvenli Kullanım
  • Mükemmel Hizmet
  • Kaliteli Donanım

Kullanım Halindeki Piller İçin Wellhise Bt-168d Lcd Dijital Pil Test Cihazı

Piller kimyasal içerikleri sebebiyle çıplak el ile uzun süre tutulmaması gereken ürünlerdir. Pil içinde bulundurduğu cıva ve zehirli gazlar sebebiyle yıkanmayan eller ile kişileri ve belki de çocukları zehirleyebilmektedir. Wellhise bt-168 pil test cihazı için kullanıma alınan piller her geçen gün biraz daha yaygın olarak kullanıldığı görülmektedir. Kullanıcıların memnuniyetle bahsettikleri ve son derece beğendikleri ürünler herkes için bir ayrıcalık ve farklılık olarak kabul edilmektedir. Wellhise bt-168d lcd dijital pil test cihazı yorumları gelişen teknolojinin çağımızdaki aydınlık yüz olarak tanımlayan yenileri arasında pil test cihazlarının da alındığını duyurmaktadır. Wellhise marka olarak bilinen ve güven duyulan bir marka olmaktadır. Satış oranlarında da yaygın bir ağı olduğu görülmekte ve bilinmektedir.

Her Kullanımda Pilleri Ölçümlemek ve Doğru Analiz İçin Wellhise Bt-168d Lcd Dijital Pil Test Cihazı

Deneyimlenen bu cihazlar son derece beğenilerek kullanılmaktadır. Bu sayede pil ömürleri daha etkin kullanılmakta ve kişilerin tercihlerine pil ile çalışan cihazlar daha fazla eklenmektedir. Doğru analiz ile pillerin ömürleri ölçümlenir ve buna uygun cihazlara geçirilerek piller çöp olmak yerine kullanımlarına aktif bir şekilde devam edilir. Wellhise bt-168d lcd dijital pil test cihazı içeriği kişiden kişiye değişmektedir. Bu sebeple her konuda kişilerin tercihlerinin en önemli parçası olacaktır. Ürünlerin en belirgin özellikleri doğru ve net bir şekilde pil ömrünü bilmesidir. Tek bir adet pili takarak içinde ne kadar pil olup, olmadığını bu aparat ile gözlemleyebilirsiniz. Kişilerin tercihlerine uygun olarak benimsenmesi ve seçimlerinin yapılması cihazlarında kullanılma girmesiyle aktif yaşamın bir parçası olarak kabul edilmektedir. Wellhise bt-168d lcd dijital pil test cihazı özellikleri pilin ömrünün doğru analiz ederken tam olarak yüzde kaç kaldığını belirtmektedir.

Wellhise Bt-168d Lcd Dijital Pil Test Cihazı WL-029 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Genellikle, evlerde daha yaygın olarak piller kullanılır. İş yerlerinde el oyalayan ürünler bireysel olanlar hariç pek yaygın değildir. Bu sebeple yaşam alanları içinde en çok evlerde pil kullanımı yaygındır. Fakat evlerde de televizyon kumandaları pilleri sonuna kadar kullanırken, ev tipi tartılar ya da mutfak taraları pilleri yarıya düşünce güç kaynağında kesmektedir. Wellhise bt-168d lcd dijital pil test cihazı kullanımı pil test cihazları ile günden güne daha yaygın bir hale gelerek artmış durumdadır. Cihazları kullananların en beğendikleri yön tam olarak bir pili sonuna kadar kullanabiliyor olmanın vermiş olduğu duyguyu yansıtırlar. Tartılardan bitti sanılan pillerin çöpe atılma dönemleri bitmektedir. Wellhise bt-168d lcd dijital pil test cihazı kullananlar ürünlerden son derece memnun bireylerdir. Sizler de pil test cihazına ihtiyaç duyuyorsanız ve detaylı bilgi edinmek istiyorsanız Trendyol üzerinden gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.