Winsor Newton Cotman Suluboya Seti 24 Renk Metal Kutu Profesyonel Sanatçı Boyası

1.690 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Winsor Newton Cotman Suluboya Seti 24 Renk Metal Kutu Profesyonel Sanatçı Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SanatHobi Satıcı Ünvanı: CELİL AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3047832078200010 Vergi Kimlik Numarası: 1040384223
    Bu ürün SanatHobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set içindeki renkler 2/1 tablet: 5784773 Chinese White, Ivory Black, Burnt Umber, Raw Umber, Emerald, Sap Green, Hooker's Green Light, Ultramarine, Cerulean Blue Hue, Cobalt Blue Hue, Purple Lake, Dioxazine Purple, Light Red, Cadmium Red Deep Hue, Alizarin Crimson Hue, Cadmium Red Hue, Cadmium Orange Hue, Cadmium Red Pale Hue, Yellow Ochre, Raw Sienna, Burnt Sienna, Cadmium Yellow Hue, Cadmium Yellow Pale Hue, Lemon Yellow Hue Pigment Renklendiricilerin kaynakları aşağıdaki gibidir: bazıları doğal ürünlerdir, özellikle koyu kahverengi ve ochre gibi toprak bazlı pigmentler
  • Bazıları metal bileşiklerden gelir, bazen "geleneksel" veya "saf" olarak adlandırılır, örneğin Ultramarine. Petrol rafine edildikten sonra, genellikle "modern" pigmentler olarak adlandırılan büyük miktarda organik pigment üretilebilir. Pamukta kullanılan pigmentlerin çoğu organik pigmentlerdir. Şeffaflık Suluboya kaplama çok ince olduğu için, tüm renkler kağıt üzerinde resim yaparken belirli bir şeffaflık derecesi gösterir. Cotman serisinde kullanılan renk malzemeleri son derece şeffaftır. Parçacıklar Genel olarak, geleneksel renkler, toprak pigmentleri ve ultramarine gibi granülerdir. Modern organik pigmentlerin pamuk rengi pigmentleri gibi parçacık problemi yoktur. Resminizde eğilmekten kaçınmak istiyorsanız, özellikle çok sert su içeren alanlarda, grayasyonu azaltmak için damıtılmış su kullanın. Renk karıştırma Hem Cotman suluboya hem de sanatçı suluboya serbestçe karıştırılabilir. Cotman'ın uzun vadeli ışık haslığına ihtiyacı varsa, sanatçılara önerilen AA veya ışık haslığı dereceleri kullanmalıdır. Cotman'ın su rengindeki üç ana pigment limon sarı tonu, Ultramarine mavisi ve kalıcı gül kırmızısıdır. Altı renkli karışık bir sistem kullanıyorsanız, limon sarısı tonu, açık kadmiyum sarı tonu, Ultramarine mavisi, koyu mavi, kalıcı gül kırmızı ve kadmiyum kırmızı tonu öneririz. Sanatçı için profesyonel sınıf Profesyonel kalitede suluboya formülasyonlarımız, hem benzersiz hem de sürekli değişen her pigmentin niteliğine ve özelliklerine göre tasarlanmıştır. Buna dayanarak, dünya çapında milyonlarca sanatçı tarafından binlerce farklı vesileyle kullanılan, profesyonel su renklerini anlamak ve tasarlamak için hayatlarını harcayan uzman kimyagerlere dayanan bir ürün serisine sahibiz.

Ürün Özellikleri

  • Kalem Ucu Boyutu H
  • Kağıt Boyutu A4
  • Kağıt Tipi Tabaka Kağıtlar
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver