Wmf Compact Cousine Tencere Seti 5 Parça

18.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.999 TL

Ürün Bilgileri

Wmf Compact Cousine Tencere Seti 5 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnkaPlus Satıcı Ünvanı: ENKA EV ALETLERİ VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335066733400001 Vergi Kimlik Numarası: 3350667334
    Bu ürün EnkaPlus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WMF Compact Cuisine Tencere Seti: Yer tasarrufu sağlayan saklama için istiflenebilir çözüm Tarzdan ödün vermeden mutfağınızda yer kazanın. WMF'nin Compact Cuisine pişirme kapları ile, aynı anda dört öğeye kadar akıllı istiflenebilir tasarım sayesinde dolaplarınızda %30'a*** varan oranda daha fazla yer kazanın. Mevcut ek aksesuarlar (bir buharlı pişirici parçası ve karıştırma kabı dahil) sayesinde çok yönlü, çok işlevli kullanım sunan tencereler, azaltılmış ısı transferi ve dokunulduğunda daha soğuk işlevsellik için içi boş kulplara sahiptir.** Bu arada, iç kısımda uygun ölçüm işaretleri ve geniş dökme kenarları, hassas pişirme ve daha az damlama sağlar. Zarif Cromargan®'dan hazırlanmış: paslanmaz çelik 18/10, tencereler, optimum ısı dağılımı ve mükemmel sonuçlar için enerji tasarruflu bir tabana sahiptir. Kompakt Mutfak tencereleri, indüksiyon dahil tüm set üstü ocaklarla uyumludur. Set içeriği : 24-20-16 cm çorba tenceresi ve cam kapakları, 20 cm Tencere ve cam kapağı ve 16 cm sos tenceresi.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
  • Parça Sayısı 5 Parça
Geri Bildirim Ver