Wmf Profi Plus Telli Kevgir 36 Cm

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.250 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL

Ürün Bilgileri

Wmf Profi Plus Telli Kevgir 36 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enplus Satıcı Ünvanı: ENPLUS MAĞAZA İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335006969000012 Vergi Kimlik Numarası: 3350069690
    Bu ürün Enplus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WMF PROFİ PLUS TELLİ KEVGİR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Wmf Profi Plus Telli Kevgir

Mutfak gün içerisinde aktif olunan ve zamanın büyük bölümünün geçirildiği bir alandır. Mutfakta geçirilen zamanları azaltmak ve kişisel vakit ayırmak için pratik, kullanışlı mutfak gereçlerine ihtiyaç duyulur. Wmf Profi Plus Telli Kevgir 3201002796 modeli bu aletlerden biridir. Kullanımı kolay ve rahattır. Yemek yapmak isteyeceğiniz zaman hızlı bir şekilde yiyeceklerin süzülmesine yardımcı olur. Yiyecekleri boyutu farketmeden toplamanıza imkan sunar. Ürün çok amaçlı kullanım sağlar ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Kevgiri kolunuz yorulmadan rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Mutfağınızda pratik bir yardımcıdır, yemeğinizin kısa sürede yapılmasını hızlandırır. Her yere kolayca sığar ve taşınır. Kolay temizlenebilen bir yapısı vardır. Tel yapısı yiyecekler üzerinde herhangi bir tat bozulmasına izin vermez. Mutfağınızda gönül rahatlığıyla kullanacağınız bir üründür.

  • Telli kafes yapı
  • Hızlı süzme işlevi
  • Çok amaçlı kullanım

Wmf Profi Plus Kevgir Özellikleri

Wmf Profi Plus Kevgir Özellikleri

Şık bir tasarıma sahip olan Wmf Profi plus telli kevgir pratik bir mutfak gerecidir. Model kaliteli yapısıyla bir sorun yaratmayacağı için uzun süre mutfak işlerinde kullanmanız mümkün olur. Çok çeşitli yiyecekler için kullanıma uygundur ve bu sebeple mutfakta zamanınızı aktif bir şekilde geçirebilirsiniz Ürünün tel kafes yapısı özelliği küçük ve büyük gıdaların kolay bir şekilde süzülmesini sağlarken geniş alana sahip olması ise daha fazla gıdanın kevgire yüklenmesine izin verir. Uzun sapa sahip olmasıyla derin tencerelerde problem yaşamadan yiyeceğin alınmasına imkan verir. Sap kısmında bulunan halka ürünün asılarak saklanmasını sağlar bu durum mutfağınıza farklı bir hava katar. Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Ürünün yapısı hafiftir ve minimal yapısıyla az yer kaplar. Mutfak dolaplarında ya da tezgahta alanın daralmasını önler. Muhafaza edilmesi kolay bir üründür.

Profi Plus Telli Kevgir Avantajları

Profi Plus Telli Kevgir Avantajları

Profi plus telli kevgir günlük yemek işlerinizde ya da misafir ağırlarken size kolaylık sağlar. Vakit kaybetmeden yiyeceklerinizi güzel bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Ergonomik tasarıma sahip bu ürün çok yönlü kullanım özelliği sağlar. Farklı türde yiyecekleri zorluk çıkarmadan süzme işlemini gerçekleştirir. Uzun saplı olması ürünü tutarken kolaylık verir. Yiyecekleri süzerken çıkacak sorunu engeller. Küçük boyutta olması kolayca yerleşmesini edilmesini sağlar. Zarif ve estetik duruşuyla göze hitap eder. 1. sınıf kaliteye sahip malzemesi sağlam duruş sergiler. Wmf profi plus telli kevgir kullananlar ürünün ne kadar kaliteli olduğunu yorumlarda belirtirler. Dayanıklı yapısı ve uzun ömürlü oluşuyla sizlere ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda eşlik edecek bu ürünü inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Hediye olarak da alabileceğiniz bu kevgir hoş ve kaliteli görüntüsüyle sizleri ve sevdiklerinizi memnun eder.

Wmf Profi Plus Telli Kevgir Fiyatları ve Yorumları

Wmf Profi Plus Telli Kevgir Fiyatları ve Yorumları

Wmf Profi plus telli kevgir fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün kaliteli ve dayanıklı olması, beklenen performansı yerine getirmesi önemli bir durumdur. Telli kevgir uygun fiyatıyla yemek yapmayı sevenlerin beğenisini kazanır. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak nitelikte olması önemli özelliklerinden biridir. Ürünün belirtilen özellikleri yerine getirmesi ve beklentileri karşılaması kullanım sırasında memnuniyeti artırır. Mutfakların vazgeçilmezi olan wmf profi plus telli kevgir yorumları arasında ürünün estetik ve ergonomik tasarımı ile ilgili olumlu paylaşımlar ön plana çıkar. Ürünü ihtiyaç duyduğunuz her vakit kullanabilirsiniz. Zamansız gelen misafirlere yemek hazırlayacağınız zamanlarda kullanım açısından pratiklik sağlar. Ürün kaliteli ve sağlam yapısıyla mutfağınızda size uzun süre eşlik eder. Şık görünüme ve pratik kullanıma sahip olan bu kevgire Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşarak sahip olabilirsiniz.