Dr.Bei Gf3 Taşınabilir Ağız Duşu Ve Diş Temizleme Aracı

2.599 TL
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr.Bei Gf3 Taşınabilir Ağız Duşu Ve Diş Temizleme Aracı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknoloji burada Satıcı Ünvanı: ERDEM EV ALETLERİ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336055351000012 Vergi Kimlik Numarası: 3360553510
    Bu ürün teknoloji burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DR.BEI GF3 Taşınılabilir Ağız Duşu Kalıntıları durular . Her zaman ağız bakımını.Tartarları temizlemek için üretilmiştir.Diş teli olanlar için son derece kullanışlıdır.Taşınması ve kullanımı son derece kolaydır.Gizli başlık tasarımı sayesinde temiz kalır.Diş hekimleri tarafından tavsiye edilir.Yüksek basınçlı su diş plaklarının çıkmasını .Kompakt tasarımı ile günlük hayatta rahat kullanım . Hiç bir diş fırçası %100 temizliğe ulaşamıyorken GF3 Ağız Duşuulaşır. Sıradan diş iplerine güle güle, taşınılabilir portatif GF3 Ağız Duşuna bir şansverin.DR.BEI GF3 Taşınılabilir Ağız Duşu cep telefonu kadar küçük ve taşımasıkolaydır. Günlük kullanımı için portatif çantası ile rahatça seyahatedebilirsiniz. Güçlü satı atışı sayesinde ağız temizliğini ve dişlerinikorur.Diş plaklarını temizlemek için yüksek basınçlı hidrolik tabanca İç sabit basınçlı yüksek frekanslı güçlü pompa, dişlerarasındaki plakları temizlemek için dakika da 1600 kez su atışı yapar ve diş ipindendaha kolay kullanıma sahiptir.Yüksek basınçlı darbeli su jetleri diş etlerine masaj yapar.Tazyikli su başlığı yıkama gücünü azaltarak hafif ve uyarıcı olmaktankaçınırlar. Daha taze ve sağlıklı bir nefes almak için diş etlerine ve dişlerederin bir temizlik yaparlar.Ortodonti için en iyi seçenekGF3 Taşınılabilir Ağız Duşu standart başlığı sayesinde tartar ve diş plaklarınınoluşumunu engeller ve ortodontiye .Diş teli temizliği için uygundur.180ml büyük kapasiteli su deposu ile 1 dakikada tüm diştemizliğini yapar.Gizli başlık tasarımıSu eklenmesi kolayGünlük kullanımda rahatça taşınılabilir 3 Farklı mod ile dişlerin temizliğini ve bakımını yapmak çok kolay Temizlik Modu: Daha derin temizlik için güçlü darbe Yumuşak Mod: Yeni başlayanlar için hassas temizlik SPA Mod: Diş etlerine masaj yapar ve diş eti kanamasını 360 derece döner başlığı sayesinde derinlemesine temizlik yapar.IPX7 Su geçirmez özelliği ile istenildiği gibi yıkanılabilir.4 saate ful şarj ile 30 gün batarya ömrü sunar.Her gün 1 dakikalık kullanım sonucu ile 30 güne kadar verim alabilirsiniz.Paket içeriğiAmbalaj Kutusu*1Seyahat Çantası*1Kullanım Kılavuzu*1360 derece başlık*1USB Kablo*1Ağız Duşu*1Ürün ÖzellikleriÜrün Modeli: DR.BEI GF3Ürün Boyutu: 70.5mm x 161.5mm x 40mmÜrün Ağırlığı: 257.6h(ürün+başlık)Anma Gerilimi: 3.7V DCGiriş Parametreleri: 5V DC 1AAnma Gücü: 5WBatarya Tipi: Lityum BataryaŞarj Süresi: 4 saatBatarya Ömrü: 30 günGaranti Süresi: 24 AyGaranti Firması: Doğansan Bilişim

Ürün Özellikleri

  • Tip Manuel
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
Geri Bildirim Ver