Yapı Kredi Yayınları Farklı Ama Aynı Feridun Önal

124,99 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne %1 İndirim
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
155 TL'ye 41 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,26 TL
2. Ürüne %3 İndirim
699 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Farklı Ama Aynı Feridun Önal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İhtiyaç Odası Satıcı Ünvanı: CEM ALİ KOCAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5671122443
    Bu ürün İhtiyaç Odası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yapı Kredi Yay Farklı Ama Aynı Feridun Önal Yapı Kredi Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Farklı Ama Aynı - Feridun Oral | Yapı Kredi Yayınları

Kitap okumak insanın ufkunu genişleten, hayal gücünü artıran, mutluluk veren, bazı gerçeklerle yüzleşmeyi sağlayan bir aktivitedir. İnsanı gerçek dünyadan ve günlük hayatın stresinden uzaklaştırıp rahatlamasını sağlar. Aynı zamanda yeni birçok bilgi edinmeyi ve hayata farklı pencerelerden bakmayı öğretir. 1961 yılında doğan, usta ressam ve çocuk kitabı yazarı olan Feridun Oral, aynı zamanda çizimleriyle de okurlarına keyifli anlar yaşatır. Hem Türkiye’de hem de yurt dışında resimleri sergilenen yazarın kitaplarından biri de Farklı Ama Aynı olur. Özellikle çocukların keyifle okuyacağı bu eser, oldukça keyifli ve öğretici bir dille yazılır. Okuyucuya yalnızca keyifli anlar katmaz, aynı zamanda birçok yeni bilgi verir. 7’den 70’e herkesin okuyabileceği bu kitap sayesinde hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz.

  • Eğitici ve eğlenceli bir konu
  • Yürekleri ısıtan bir hikaye
  • Akıcı ve anlaşılır bir dil

Bakış Açınızı Değiştirebilecek Bir Eser

Bakış Açınızı Değiştirebilecek Bir Eser

Kitap okumak günlük hayatın stresinden uzaklaşmak ve eğlenmek için yapılan bir aktivitedir. Vakti verimli geçirmek ve kazanımlar edinmek için oldukça eğlenceli bir uğraştır. Kitap okuma eylemi, alışkanlığa çevrildiğinde işlevsel bir hal alır. Çocuğunuzun bu alışkanlığı edinebilmesi için seviyesine uygun kitapları tercih etmeniz gerekir. Eğitici ve eğlenceli içeriğiyle çocuklar için destekleyici olan Farklı Ama Aynı Feridun Oral tarafından kaleme alınır. Eğlenceli kurgusu ve usta çizimleri ile mükemmel bir eser ortaya koyan yazarın yarattığı hikaye sayesinde çocuğunuzun hayata bakış açısı güzelleşebilir. Hikayesiyle yüreklere sıcaklık veren ve hayatın zorluklarıyla insanları bilinçlendiren bu kitap, çocuğunuzun ince ruhlu bir birey olmasına yardımcı olur. Hayattaki engeller üzerine yazılan ve oldukça güzel dersler veren bu kitabı edinerek çocuğunuzun hayata karşı bakış açınızı olumlu yönde değiştirebilirsiniz.

Engel Tanımayan Kitabın İlgi Çekici Konusu

Engel Tanımayan Kitabın İlgi Çekici Konusu

Kitaplar öğretici olduğu sürece işlevseldir. Okumanın avantajlarından faydalanmak ve yazarın hayal dünyasına yolculuk yaparak ufkunuzu genişletmek isterseniz Yapı Kredi Yayınları Farklı Ama Aynı kitabını tercih edebilirsiniz. Çocukları hayatın gerçekleriyle yüzleştirmek, bilinçli bireyler haline getirmek ve farkındalık kazandırmak üzere yazılan bu kitap sayesinde eğlenceli anlar geçirmek mümkündür. YKY Farklı Ama Aynı kitabı fiziksel engeller üzerine yazılmış bir eserdir. Bir kuzu ve çoban üzerinden anlatılan bu nadide hikaye, genç yaşlı olmak üzere herkesin okuması gereken bir eserdir. Hayatın farklılıklarla güzel olduğunu ve aslında engel olarak görülen pek çok şeyin kolaylıkla aşılabilecek küçük sorunlar olduğunu anlatan hikaye, farkındalık kazandırır. Özellikle gördüklerinden ve okuduklarından hızlı bir şekilde etkilenen çocukların fiziksel engelleri öğrenmesi ve kabul etmesinde yardımcı olur. Ön bacakları tutmayan minik kuzunun dış görünüş olarak farklı olmasına rağmen sürüdeki diğer hayvanlarla aynı olduğunu başarılı bir şekilde anlatır.

Bütçe Dostu Fiyatlar İçin Doğru Adres

Bütçe Dostu Fiyatlar İçin Doğru Adres

Trendyol, pek çok ihtiyacınızı kolay bir şekilde karşılamak için faaliyet gösterir ve her geçen gün kendini geliştirir. Eğlenmek, öğrenmek, vakit geçirmek veya değerli bir hediye vermek için alabileceğiniz Feridun Oral Farklı Ama Aynı kitabını kolayca bulabileceğiniz bir adrestir. Filtreleme özelliği sayesinde hızlı bir şekilde ürünü bulabilir ve favorilerinize ekleyerek pratiklik kazanabilirsiniz. Ayrıca ürüne yapılan müşteri yorumlarını okuyarak içerik ve yazar hakkında önceden fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sayede hem doğru hem de güvenli bir alışveriş yapma imkanı yakalayabilirsiniz. Farklı Ama Aynı Yapı Kredi Yayınları tarafından uygun fiyatlar üzerinden beğeninize sunulur. Ayrıca belli dönemlerde gerçekleştirilen indirimlerden ve kampanyalardan faydalanarak da bu ürünlere cazip fiyat avantajlarıyla sahip olmanız mümkündür. Hızlı, doğru ve güvenli bir online alışveriş ile bu özel kitabı hemen alabilirsiniz.