4
Şiir kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Yapı Kredi Yayınları Henüz Vakit Varken Gülüm

103 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (50)
250 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
104,95 TL
Kurumsal Fatura
94,90 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
69,76 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Henüz Vakit Varken Gülüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Henüz vakit varken, gülüm,Paris yanıp yıkılmadan,Henüz vakit varken, gülüm,Yüreğim dalındayken henüz,Ben bir gece, şu Mayıs gecelerinden biriVolter Rıhtımı’nda dayayıp seni duvaraÖpmeliyim ağzındanSonra dönüp yüzümüzü Notrdam’aÇiçeğini seyretmeliyiz onun,Birden bana sarılmalısın, gülüm,Korkudan, hayretten, sevinçtenVe de sessiz sessiz ağlamalısın,Yıldızlar da çiselemeliİncecikten bir yağmurla karışarak.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
Geri Bildirim Ver

Henüz Vakit Varken Gülüm - Nazım Hikmet Kitabı ile Keyifli Okumalar

Nazım Hikmet ülkemizde tanınan en iyi şairler arasında yer alır. Henüz Vakit Varken Gülüm adlı şiiriyle de oldukça beğeni kazanmıştır. Doğan Kardeş tarafından hazırlanan seçme şiirler kitapları arasında Nazım Hikmet’in şiirlerinden derlenen Henüz Vakit Varken Gülüm de yer alır. Kitap adını, Nazım Hikmet’in ünlü şiirinden almıştır. Raşit Çavaş’ın hazırladığı kitap, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkmıştır. İlk baskı tarihi Nisan 2008’dir. İçinde Nazım Hikmet’in farklı dönemlerde yazdığı, farklı temalardaki şiirleri bulunur. Şairin en beğenilen şiirlerini bu kitap içinde bulabilirsiniz. 115 sayfalık kitabın her sayfasında farklı şiirler yer alır. 50’den fazla kez baskısı yapılmıştır. Türk şiir hayatında çığır açmış şiirlerle okuyucuları buluşturur. Ayrıca Türkçeyi dünyaya tanıtan büyük şair Nazım Hikmet ile tanışma imkanı sunar. Nazım Hikmet Henüz Vakit Varken Gülüm adlı seçme şiir kitabı oldukça geniş bir kitleye ulaşmıştır.

  • Geniş İçerik
  • Filmlere, Şarkılara Konu Olan Şiirler
  • Nazım Hikmet’e Dair

Zengin Şiir İçeriği

Henüz Vakit Varken Gülüm içindekiler toplam 58 şiirden oluşur. Bu 58 şiir Nazım Hikmet’in en sevilen ve bilinen şiirleridir. Yaşadığı dönemde oldukça üretken olduğu için çok sayıda şiir yazmıştır. Kitap içinde bulunan şiirlerden bazılarına örnek vermek gerekirse; Güneşi İçenlerin Türküsü, Bir Ayrılış Hikayesi, Kuvâyi Milliye’den I-II-III, Ben İçeri Düştüğümden Beri, Yaşamaya Dair I-II-III, Karlı Kayın Ormanında, Mavi Liman, Ceviz Ağacı, Henüz Vakit Varken Gülüm. Şiirlerinde farklı temalara değinen Nazım Hikmet, oldukça duyarlı bir şairdir. Ayrıca kitabın son şiiri, kendini anlattığı Otobiyografi adlı şiiridir. Şiirlerden sonra da Nazım Hikmet’in biyografisi verilmiştir. Henüz Vakit Varken Gülüm kitabındaki şiirler Nazım Hikmet’i yakından tanımak isteyenler için idealdir. Hem aşk hem de memleket kavgasına dair yazdığı şiirleri bir arada bulabilirsiniz.

Her Yerde Duyulan Nazım Hikmet Şiirleri

Yazdığı şiirlerle Nazım Hikmet, pek çok filmde, şarkıda, oyunda karşımıza çıkar. Yapı Kredi Yayınları Henüz Vakit Varken Gülüm kitabında da bu şiirlere rastlamak mümkündür. Fazıl Say‘ın düzenlediği Nazım Oratoryosu’nda bu şiirlerden bazıları Genco Erkal tarafından okunmuştur. Kerem Gibi, Ben İçeri Düştüğümden Beri, Kız Çocuğu, Yaşamaya Dair adlı şiirler okunan şiirlerden bazılarıdır. Mavi Liman ve Ceviz Ağacı adlı şiirleri ile bestelenerek şarkı haline getirilmiştir. Ülkemizde en tanınan ve sevilen şarkılar arasındadırlar. Henüz Vakit Varken Gülüm konusu farklı temalar üzerine kuruludur. Nazım Hikmet’in aşklarına, kendine, kavgasına dair pek çok iz bulmak mümkündür. Şiir sözleri, oldukça fazla sanatçıya ilham olmuştur; bu yüzden yeni nesil eserlerde de Nazım Hikmet’in şiirleriyle karşılaşabilirsiniz. Bazı eserlerde bu şiirlerin belli bir kısmı kullanılırken; bazılarında tamamına yer verilmiştir!

Nazım Hikmet’in Şiirleri ve Hayatı

Henüz Vakit Varken Gülüm adlı seçme şiir kitabında yer alan şiirler aslında Nazım Hikmet’in farklı önemlerde yazdığı şiirlerdir. Kitap, Nazım Hikmet öldükten sonra derlenmiştir. Okurların en beğendiği ve ilham aldığı şiirlerden oluşmaktadır. Farklı şiir kitaplarındaki şiirleri seçilmiştir. Bu yüzden Nazım Hikmet’i kapsamlı bir şekilde tanımak için oldukça uygundur. Yaşadığı dönem boyunca memleket meseleleriyle hep ilgilenen Hikmet, şiirlerinde de bunu yansıtmıştır. Henüz Vakit Varken Gülüm seçme şiir kitabında da bu şiirlere rastlayabilirsiniz. Henüz Vakit Varken Gülüm yorumlarında oldukça farklı fikirleri içerir. Kimi Nazım Hikmet’in kişisel yaşantısını doğru bulmadığından şiirlerini de eleştirmektedir. Kimi ise memleket meselelerinin şiirlere konu olmasını haklı bulmaktadır. Nazım Hikmet şiirlerini okumaya yeni başlayacaksanız, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan Henüz Vakit Varken Gülüm seçme şiirler kitabını tercih edebilirsiniz. Siz de bu kitaba uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.