5
Çizgi Film kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Yeni Film Dvd Barbie Sihirli Yunuslar

61,99 TL

Ürün Bilgileri

Yeni Film Dvd Barbie Sihirli Yunuslar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YENİFİLM Satıcı Ünvanı: YENİ FİLM YAYIN DAĞITIM VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904078954100001 Vergi Kimlik Numarası: 9040789541
    Bu ürün YENİFİLM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbıe Dolphın Magıc
  • Barbıe Sihirli YunuslarHaydi Barbie, Kızkardeşleri Skipper, Stacie Ve Chelsea’Ye Katılın Ve Tropik Bir Adada Bir Deniz Biyoloğunun Yanında Staj Yapan Ken’’İ Ziyaretlerine Eşlik Edin. Barbie Ve Ken Dalış Yaptıkları Sırada Kapana Kısılmış Bir Yunus Balığı Görürler. Ancak Bu Sıradan Bir Yunus Değildir. Bu Bir Mücevher Yunusu’Dur! Barbie, Yeni Tanıştığı Isla Ve Kardeşleri Çok Geç Olmadan Yunusu Özgürlüğüne Kavuşturmak İçin Biran Önce Diğer Mücevher Yunusları’Yla İşbirliği Yapmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Format DVD
Geri Bildirim Ver

Yeni Film 8680979022658 DVD Barbie Sihirli Yunuslar

Barbie tüm dünyada hem oyuncaklarıyla hem de filmleriyle oldukça fazla sevilen bir karakterdir. Yıllardır etkisini kaybetmeden çocukların yanı sıra büyükleri de mutlu eden film serileri eğlenceli ve öğretici bir içeriğe sahiptir. Yeni Film DVD Barbie Sihirli Yunuslar ise bu serinin en sevilen yapımlarından biridir. Çocuklara ahlaki değerleri de aşılayan Barbie, bu filmde para kazanmak için özgürlüğü elinden alınan bir hayvana yardım ederek kurtarmaya çalışır. Arkadaşlarının da yardımıyla Mücevher Yunusu’nu kurtarmaya çalışan Barbie, merhamet ve yardımseverlik gibi duyguları oldukça etkileyici ve eğlenceli bir şekilde işler. Böylece küçük yaştan bunları anlamaya başlayan çocukların gerçek hayatlarında önemli ve etkili bir rol oynar.

  • Ürün: DVD film
  • İçerik: Barbie Sihirli Yunuslar
  • Süre: 1 saat 3 dakika

Yeni Film Dvd Barbie Sihirli Yunuslar Filminin Konusu Nedir?

Yeni Film Dvd Barbie Sihirli Yunuslar Filminin Konusu Nedir?

Hemen her kızın favorisi olan Barbie serisi her yaştan insan tarafından sevilir. Herkesin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakan Barbie’nin Sihirli Yunuslar filmi de izleyicilerin beğenisini kazanır. Barbie, kız kardeşleri olan Chelsea, Skipper, Stacie ve erkek arkadaşı Ken ile birlikte denizde bir maceraya açılır. Ken ve Barbie bir gün dalış yaptıklarında denizin dibinde kapana yakalanan bir yunus balığı görürler. Bu balık, ışıltılı renkleri sayesinde diğerlerinden farklı olan Mücevher Yunusu olarak bilinir. Barbie deniz kızı Isla ile tanışarak yunus balığına bu kötülüğü yapanın kim olduğunu bulmaya çalışır. Sonucunda ise yunusu kapana kıstıranın Ken’in yanında çalıştığı biyolog Marlo olduğunu anlarlar. Marlo’nun bunu yapma amacı ise yunusu gösterilerde kullanarak para kazanmaktır. Yeni Film DVD Barbie Sihirli Yunuslar filmi ise bu güzel yunusu o kapandan kurtarma mücadelesini anlatır.

Yeni Film Dvd Barbie Sihirli Yunuslar Filmi Kimlere Hitap Eder?

Yeni Film DVD Barbie Sihirli Yunuslar, özellikle küçüklerin ilgisini çekmesinin yanı sıra içindeki çocuğu canlı tutabilen herkesin seveceği bir yapımdır. Barbie denildiğinde her yaştan insanın içini ısıtan filmler göz önüne gelir. Minik dostlarımızın gözdesi olan bu seri, onlara iyilik adına birçok şeyi öğretmeye çalışır. Filmlerde yardımseverlik, merhamet, cömertlik gibi konuların eğlenceli bir şekilde işlenmesi çocukların da keyifli vakit geçirerek bu kavramları daha iyi anlamasına yardımcı olur. Böylece filmde gördüklerini gerçek hayatlarına uyarlamaya başlayan çocukların sosyal hayatlarına olumlu bir etki bırakır. Bu özelliği sayesinde ebeveynlerin vazgeçilmez tercihi olan Barbie, Sihirli Yunuslar filminde de zorda kalan bir hayvana yardım etmek için arkadaşlarının da yardımını alarak elinden geleni yapar. Bu sayede çocuklara hayvan sevgisi, merhamet gibi iyi düşünceleri aşılamayı başarır.

Yeni Film Barbie Sihirli Yunuslar Dvd’si Hangi Cihazlarda İzlenebilir?

Yeni Film DVD Barbie Sihirli Yunuslar, kolay izlenebilir olması ile tercih aşamasında öne çıkmayı başarır. Herkesin keyifle izleyebileceği bu filmi açabilmeniz için ihtiyacınız olan tek şey DVD sürücülü bir cihazdır. İçeriği ve materyalleri kaliteli bir şekilde hazırlanan ve izleyicilerinin beğenisine sunulan Barbie Sihirli Yunuslar filmini, DVD sürücüsüne sahip bütün cihazlarda ürünü kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Hiçbir zorlanma yaşamayacağınız Barbie Sihirli Yunuslar DVD’si sizin işinizi kolaylaştırırken küçüklerin yüzünü güldürmeyi ve keyifli zaman geçirmelerini sağlar. Her kesimden insanı mutlu etmeyi başarabilen Barbie serisi boş zamanlarınızda kafanızı dağıtarak eğlenceli bir sinema keyfi sunar. Siz de kendinizi ya da minik dostlarınızı şımartmak isterseniz bu eğlenceli ve öğretici filme Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Satın alma işleminden önce Yeni Film DVD Barbie Sihirli Yunuslar fiyatlarını inceleyebilir ve Yeni Film DVD Barbie Sihirli Yunuslar yorumlarını inceleyerek bu filmi sizden önce izleyen insanların fikirlerine göz atabilirsiniz.