Yves Rocher İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan - 300 ml

208,70 TL

Ürün Bilgileri

Yves Rocher İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan - 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rouge Satıcı Ünvanı: NURULLAH EMNACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3340569254
    Bu ürün Rouge tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. *Yves Rocher?nin yenilenen bitkisel içerikli şampuanıyla saçlarınıza doğanın mucizevi tedavi gücünü armağan edin! *Saç telleriniz ince ya da çok düzse hacimsiz görünebilir. Saçlarınıza hacim kazandırmak için ince saçlar için özel olarak üretilmiş ürünler tercih etmeli ve saçlarınızı ağırlaştıracak ürünlerden kaçınmalısınız. *Yves Rocher?de ince telli saçlar için özel olarak geliştirilen ve yenilenen şampuan, bitkisel içeriğindeki Organik Agav ile saç köklerinin derinlemesine beslenmesine yardımcı olur. * *Organik Kinoa, saçı ağırlaştırmadan hacim sağlar. Gözle görünür bir dolgunluk kazandırır. *In Vitro Test Sonucu * Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. * %96 Bitkisel içeriğe sahiptir. * Silikon içermez. * Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmelidir. * Doğada kolay çözünebilen formüle sahiptir. * Şişesinde %100 geri dönüştürülmüş plastik kullanılmıştır. *Uygulama: Islak saça uygulayın. Ardından durulayın. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Yves Rocher İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan - 300 Ml

Saç tipine uygun bakım ürünleri tercih etmek, sağlıklı bir görünüm elde etmek açısından oldukça önemlidir. Zaman zaman bakımı zor olabilen ince telli saçlar için pek çok farklı bakım ürünü bulunur. Yves Rocher hem besleyen hem de temizleyen doğal içeriğe sahip hacim veren şampuanı ile müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazanır. İnce teller çoğunlukla zor şekil aldığından bakım süreci yorucu olabilir. Bu ürün sayesinde saçınıza kolay şekil verebilir, istediğiniz dolgun ve canlı görünüme kavuşabilirsiniz. Yves Rocher i̇nce telli saçlar i̇çin hacim veren şampuan - 300 ml büyük bir beğeni ile tercih edilir. Sevilerek kullanılan ürün, sağladığı etkili sonuçlarla müşterileri oldukça memnun eder. Yves Rocher hacim veren şampuan bitkisel formüle sahip olduğundan içiniz rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz.

  • Hacim veren özel formül
  • Kolay kullanım avantajı
  • Bitkisel doğal içerik

Doğal Yves Rocher İnce Telli Saçlar İçin Şampuan - 300 Ml

Doğal Yves Rocher İnce Telli Saçlar İçin Şampuan - 300 Ml

Bitkisel içeriği ile öne çıkan Yves Rocher ince telli saç şampuanı, hacimsiz ve çok düz saçlara sahip olan müşteriler tarafından tercih edilir. İçerisinde bulunan organik agav, kökleri derinlemesine besleyerek tüm tellere sağlığını geri kazandırır. Formülünde yer alan organik kinoa hacim vererek istediğiniz görünüme kavuşmanıza katkıda bulunur. Gözle görülür bir değişim yaratan ürün, dermatolojik olarak test edilir. Yves Rocher i̇nce telli saçlar i̇çin hacim veren şampuan %96 bitkisel içeriğe sahiptir. Antialerjik özelliğe sahip olması ile alerjik kişiler tarafından da tercih edilebilir. Silikon içermez ve doğada çözünebilir. %100 geri dönüştürülmüş plastik şişede sunulan ürün bu özellikleri sayesinde ciltte sorunlara yol açmaz. Islak saçınıza uygulayıp durulayarak kullanabilirsiniz. Yves Rocher i̇nce telli saçlar i̇çin hacim veren şampuan - 300 ml kullananlar arasına siz de katılabilirsiniz.

Hacim Veren Yves Rocher İnce Telli Saçlar İçin Şampuan

Hacim Veren Yves Rocher İnce Telli Saçlar İçin Şampuan

Kökten uca tüm saç tellerini besleyerek hacim ve dolgunluk kazandıran Yves Rocher şampuan, saçın tüm lif ve katmanlarına canlılık verir. İncelen ve hasar gören bu kısımların kinoa içerisindeki amino asit ve peptitlerle beslenmesini sağlar. Ayrıca nemin saçta tutunmasını ve bu sayede sürekli beslenmesine olanak tanır. Ağırlık yapmadan hacim kazandıran ürünü ince telli saçlara sahip herkes güvenle kullanabilir. Dilerseniz satın almadan önce müşterilerin yaptığı değerlendirmeleri okuyarak merak ettiklerinizi de öğrenebilirsiniz. Yves Rocher i̇nce telli saçlar i̇çin hacim veren şampuan - 300 ml yorumları bölümünde sizden önce ürünü satın alıp kullanmış kişiler deneyimlerini paylaşır. Bu yorumlarla aklınıza takılan sorulara cevap bulabilir, ürünün performansı hakkında fikir edinebilirsiniz. Dolgun ve sağlıklı saçlara doğal yollardan kavuşmak için Yves Rocher markalı bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Yves Rocher İnce Telli Saçlar İçin Şampuan Fiyatı

Avantajlı Yves Rocher İnce Telli Saçlar İçin Şampuan Fiyatı

Yves Rocher i̇nce telli saçlar i̇çin hacim veren şampuan - 300 ml fiyatı ürünün özellikleri doğrultusunda ve her müşterinin ulaşabileceği şekilde belirlenir. İnce telli saçlara özel olarak dizayn edilen şampuan, bitkisel özlerle üretilir. Yüksek oranda doğal içeriğe ve antialerjik yapıya sahip olması sayesinde her yaştan kişi tarafından güvenle kullanılabilir. Saçı kökten uca besleyen formülü ile dolgun bir görünümle birlikte sağlık da kazandıran şampuanı günlük olarak uygulayabilirsiniz. Avantajlı özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatı ile de müşterilerin beğenisini toplayan ürün bütçenizde büyük bir değişiklik yaratmaz. Saç derisine nüfuz ederek kan dolaşımını hızlandıran agav ve ağırlık yapmadan hacim veren kinoanın besleyici özelliklerinden faydalanılarak üretilir. Demir, çinko, amino asit ve peptitlerle saçınıza sağlık ve dolgunluk kazandıran Yves Rocher şampuanı Trendyol’dan temin edebilirsiniz.