YXO 50w Full Spectrum Bitki Yetiştirme Lambası Grow Led

349 TL

Ürün Bilgileri

YXO 50w Full Spectrum Bitki Yetiştirme Lambası Grow Led

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elektrozoom Satıcı Ünvanı: TALİP TAYFUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8320336654
    Bu ürün elektrozoom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YXO BİTKİ YETİŞTİRME LAMBASI Ürün full spectrum olup,tüm dönemler kulllanılabilir. Dob led teknolojisi ile az enerji tüketerek (12 saatlik tüketim 0.60krşl) yüksek ışık gücü(5500-6000lümen) üretir. Elektrik kaçaklarına karşı topraklama. Üzerindeki sessiz fan sayesinde gürültü yapmaz.(15db) Fan sistemi gerekli soğutmayı sağladığından yüksek ısı yaymaz ve lambanın çalışma ömrünü maksimum seviyeye çıkarır. İçerisinde 50w gücünde 1 adet led bulunmaktadır.piyasada sık kullanılan,gerçek değerini yansıtmayan dob ledlerden farklı olarak,yxo firmasının kullandığı 5500-6000 arası lümen gücüne sahip 4075 board ttled (bridgelux)marka dob led bulunmaktadır. Ürün askı aparatı ve power kablosu ile gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver