zakirawood Dijital Gezgin Mührü BEN BURADAYDIM etkileşim tagı IWTAGS

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

zakirawood Dijital Gezgin Mührü BEN BURADAYDIM etkileşim tagı IWTAGS

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HELEN LAZER Satıcı Ünvanı: EKREM KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5210458022
    Bu ürün HELEN LAZER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gezginlere tercüman olacak yepyeni bir ürün. Daha önce kimsenin gitmediği yerlere gittiğinizi mi düşünüyorsunuz? Daha da önemlisi sizin bu keşfettiğiniz mükemmel bölgeye sizden sonra gelecek birileri olduğunu mu merak ediyorsunuz. İşte bu ürün tam siz gezginlere göre. Kişiselleştirdiğiniz IWTAGS'ı gittiğiniz bölgede herhangi biryere asabilirsiniz. Sizden sonra oraya gelip tagın üzerindeki QR kodu okutan kişi sizin oluşturduğunuz mesajı görsün. Oluşturulan mesajınız görsel içerebilir, o özel andan bir fotoğraf, not, bölge hakkında tavsiyeler veya sosyal medya hesaplarınızı takip edebilmesi için bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. oluşturduğunuz dijtal imzanızı istediğiniz zaman uzaktan güncelleyebilirsiniz. Birisi IWTAG'ınızı okuttuğunda sizinle etkileşime geçmese dahi etiketinizin okunduğuna dair bilgilendirme alırsınız. istediğiniz zaman etiketinizi silebilir, veya istediğiniz şekilde güncelleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver