Zara Rose Gourmand Edp 80 ml (2,7 FL. OZ).

1.300 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.329,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL

Ürün Bilgileri

Zara Rose Gourmand Edp 80 ml (2,7 FL. OZ).

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eau de parfum. Koku piramidinde gül, kuru amber ve vanilya notaları yer alıyor. Yoğun, rahat ve kalıcı bir koku.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 80 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Zara Rose mibasic Gourmand 80 ml Edp

Zara Rose EDP 80 ml Gourmand, dikkat çekici kokusuyla sizi ve çevrenizdekileri büyüler. Bahsi geçen ürün, özel tasarımlı ve şık şişesi içerisinde satışa sunulur. Ayrıca parfüm, EDP türündendir. Bu kavram, sıvının yoğun bir esansa sahip olduğunu belirtmek için kullanılır. Böylece Zara Rose EDP 80 ml Gourmand parfümünün kokusu uzun bir süre boyunca kalıcılığını muhafaza etmeyi başarır. Söz konusu sıvının yapısında üst, alt ve orta notalarda çeşitli kokular mevcuttur. Belirtilen bu esanslar birbirlerini tamamlayıcı niteliktedir. Bahsedilen maddeler sayesinde elde edilen koku son derece büyüleyici bir yapıya sahip olur. Kadınlar için özel olarak imal edilen bu ürün, pek çok kişi tarafından beğenilir. Zara Rose EDP 80 ml Gourmand, bütün gün kalıcılığını korur.

  • Tür: EDP
  • Miktar: 80 ml
  • Yumuşak ve zengin koku

Zara 80 ml Edp Rose Gourmand Parfümün Esans İçeriği Nedir?

Zara 80 ml Edp Rose Gourmand Parfümün Esans İçeriği Nedir?

Zara Rose EDP 80 ml 2,7 fl. oz Gourmand zengin bir içeriğe sahiptir. Ürünün öne çıkan yanlarından biri özel kokusudur. Bahsi geçen parfümün esansı baharatlı olarak adlandırılır. Sıvının içerisinde yasemin ve şakayık mevcuttur. İki çiçeğin kokusu da yumuşak ve tatlıdır. Ayrıca sıvının içerisinde ferahlık sağlayan ve kendini belli eden gül esansı da mevcuttur. Zara Rose EDP 80 ml Gourmand notalarında yumuşak, lezzetli ve kremsi karamel notaları yer alır. Bunlar gülün bıraktığı iz ve vanilya ile birleşerek ortaya eşsiz bir koku çıkmasını sağlar. Zara Rose EDP 80 ml Gourmand parfümde kullanılan özel formül sayesinde bulunduğunuz ortamlarda etkileyici bir ilk izlenim yaratabilirsiniz. Ürün, satın alımlarda özel kutusunda gönderilir. Ayrıca parfümün haznesinin dizaynı da dikkatleri üzerine çekmeyi başarır.

Zara 80 ml Edp Rose Gourmand Parfüm Kalıcı mıdır?

Zara 80 ml Edp Rose Gourmand Parfüm Kalıcı mıdır?

Zara Rose Gourmand parfüm son derece kalıcıdır. Bunda sıvının özel formülü önemli bir rol oynar. Ayrıca kokunun kalıcı olmasında parfümün türü de etkilidir. Zara Rose Gourmand, EDP çeşit bir sıvıdır. Bahsedilen özellik, parfümün esansının yüksek olduğunu belirtir. EDP sınıfındaki sıvıların özlerindeki koku oranı %10 ve %20 arasındadır. Bu parfümler, alkol içerisinde daha fazla esans konsantresi bulundurur. Söz konusu sıvılar gün boyu üzerinizde kalır. Dilerseniz koku tazelemek amacıyla Zara Rose EDP 80 ml Gourmand parfümü belirli aralıklarla yeniden uygulayabilirsiniz. Bunun için sabah, öğle ve akşam gibi özel bir düzen tercih edebilirsiniz. EDP nitelikteki parfüm günün her saati kullanılabilir. Sıvının içerisindeki esans türlerine göre ürünü hangi mevsimlerde tercih edebileceğinize karar verebilirsiniz. Zara Rose EDP 80 ml Gourmand fiyatının bütçe dostu olmasıyla beğenilir.

Zara 80 ml Edp Rose Gourmand Parfüm Cilde Etkileri Nelerdir?

Zara Rose EDP 80 ml Gourmand, cilt üzerinde negatif durumlara neden olmaz. Bunda ürünün birinci sınıf kalitede materyallerden yararlanılarak imal edilmesi de önemlidir. Zara Rose EDP 80 ml Gourmand, azaldıkça koku kaybına neden olmaz. Parfümden her zaman aynı performansta verim alabilirsiniz. Bahsedilen türden sıvıların molekül özellikleri de önemlidir. EDP özellikli parfüm, cildin yağlı veya kuru bölgelerine rahatlıkla uygulanabilir. Ürünü saçlarınıza da doğrudan sıkabilirsiniz. Zara Rose EDP 80 ml Gourmand parfümün beğenilen özellikleri arasında anti alerjik olması da etkilidir. Bunun anlamı ise sıvının hassas bünyelere sahip kişiler tarafından da rahatlıkla kullanılabilmesidir. Zara Rose EDP 80 ml Gourmand yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu parfümü Trendyol üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.