Zara Wonder Rose Edt 30 ml (1.0 FL. OZ). Kadın Parfüm

480 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
588,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zara Wonder Rose Edt 30 ml (1.0 FL. OZ). Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZARA WONDER ROSE EDT 30 ML (1.0 FL. OZ). MEYVELİ EAU DE TOİLETTE PARFÜM. ARMUT, KIRMIZI ORMAN MEYVELERİ VE VANİLYA NOTALARI SAÇAN KOKU. FEMİNEN, YUMUŞAK VE KALICI BİR KOKU.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 30 ml
Geri Bildirim Ver

ZARA Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) Kadın Parfüm

Feminen kokuları sevenler için ideal bir alternatif olan ZARA Wonder Rose 30 ml şişesi ile EDT sınıfında olan bir parfümdür. 2016 yılından beri varlığını sürdüren bu ürün, çıktığı ilk günden beri birçok müşterinin favorisidir. Özel formülünün yumuşak ve kalıcı etkisi ile tutti frutti esintisini uzun bir süre üzerinizde hissedebilirsiniz. Kırmızı orman çileği, şeftali, armut gibi meyvelerin şekerli aromalarını Arap yasemin çiçeğinin mis kokusu ile buluşturan parfüm cazibenize ışıltı kazandıran etkiye sahiptir. Ürün formülünde bağlayıcı olarak vanilyanın gücünden faydalanılır. Kalıcılığı artıran vanilyanın vazgeçilmez aromasına Hindistan cevizi notaları eşlik eder. Çiçek, meyve ve kremsi notaların birbirini sardığı bu ürünü eğlenceli kişiliğe ve sosyal açıdan hareketli karaktere sahip olan her kadına hediye edebilirsiniz.

  • Benzersiz formül
  • Uzun süreli etki
  • Taşınabilir zarif şişe

Etkileyici Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) Kadın Parfüm

Etkileyici Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) Kadın Parfüm

ZARA Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) kadın parfüm popüler olarak tercih edilen seçeneklerden biridir. Özenle seçilerek kokteyl haline getirilmiş meyve kokularını saçan notalarının cazibesi, alışkanlık yaratabilir. Odunsu ailesinden çiçeksi ve misk notalar taşıyan ürün tüm gün kendinizi taze hissetmenizi sağlar. Neşeli bir profile sahip olan kadınlar için tasarlanan formülün üst notalarında çilek, şeftali ve gül bulunur. Orta notalarda hercai menekşe ile birlikte sedir kullanılır. Alt notada misk ve vanilya ile desteklenen ürün kariyer kadınları için ideal bir alternatiftir. Hem iş ortamlarında hem de özel zamanlarda gece ve gündüz sıkabilirsiniz. Ağır kokulardan hoşlanmayan fakat özel randevularda dikkat çekmeyen isteyen kadınlar için 5-8 saat arası kalıcılık vadeden bu misk kokulu ürünü siz de gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz.

Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) Kadın Parfüm Yorumları

Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) Kadın Parfüm Yorumları

ZARA, müşteri memnuniyetine önem veren ve müşterilerinin görüşlerini düzenli şekilde izleyen küresel bir markadır. Birçok üründe olduğu gibi parfüm için de kendi yöntemleriyle objektif araştırmalar yapar. ZARA Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) kadın parfüm yorumları bu formülü birebir deneyimleyen gerçek kişilerin tecrübelerini ve fikirlerini yanısıtır. Ürünü değerlendiren müşteriler %82 oranında fark edilir şekilde yayıldığını onaylar. Temiz cilt üzerine uygulandığı zaman %72 değerinde kalıcılık sağladığını belirten müşteriler formülün performansından memnun kaldıklarını belirtirler. Gece veya gündüz kullanım tercihleri yarı yarıyadır. Yaz aylarında kullanan müşterilerin yoğunluğu, ürünün yapışkan bir his bırakmadığını kanıtlar niteliktedir. Kış mevsiminde de tercih edilen ürün bahar aylarında eşit oranda kullanılır. Dişil enerjiyi temsil eden bu ürün klasik şeftali aromasından sıkılanlar için farklı bir yorum getirir.

Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) Kadın Parfüm Fiyatı

Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) Kadın Parfüm Fiyatı

ZARA Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) kadın parfüm fiyatı bu ürünü keşfetmeniz için ideal rakamlarla sunulur. Kadınsı kokmayı seven her bireye hitap eden bu ürün imza kokunuz olmaya adaydır. Tarzınızı tamamlayan ve kişiliğinizi yansıtan özel bir karışım arıyorsanız Wonder Rose sizin için farklı bir deneyim olabilir. Herkes tarafından fark edileceğiniz ve yürüdüğünüz zaman arkanızdan dönüp bakmalarını sağlayabileceğiniz çiçek esintisi ile günün her saati tazeliği hissedebilirsiniz. Öz güveninizi yükseltmeyi vadeden Wonder Rose EDT 30 ml (1.0 FL OZ) kadın parfümün fiyatı uygundur fakat tarzınıza kattığı değere paha biçilemez. Siz de bu parfümü stilinizin bir parçası haline getirmek için Trendyol üzerinden detaylı araştırmalar yapabilirsiniz. Güvenli ödeme kolaylığı ile ürünü istediğiniz zaman sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.