Zeytinli Keçi Çiftliği Katkısız Koruyucusuz Tuzsuz İnek Sütünden Yağ Seviyesi Yüksek Doğal Köy Tereyağı 500gr

539 TL
(1.078 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zeytinli Keçi Çiftliği Katkısız Koruyucusuz Tuzsuz İnek Sütünden Yağ Seviyesi Yüksek Doğal Köy Tereyağı 500gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zeytinli Keçi Çiftliği Satıcı Ünvanı: CANSU CANSUNAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3906160274800017 Vergi Kimlik Numarası: 2020163369
    Bu ürün Zeytinli Keçi Çiftliği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Alıştığınız Zeytinli Keçi Çiftliği kalitesine eşdeğer, 100 litre inek sütünden sadece 3 kg e lde edilen, tuzsuz doğal köy tereyağı.
  • Kaliteli ve sağlıklı üretim yapan, geleneksel metotlarla emek yoğun üretim şeklini benimseyen, katkı koruyucu nedir bilmeyen ancak bir satış pazarı oluşturamadığı için ürünlerini pazarlayamayan üreticilerin ürünlerini siz dostlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz. Savunduğumuz ilkeleri aynen benimsemiş, üretim süreçlerini baştan sona bildiğimiz çiftçilerle, aslında arkadaşlarımızla, sizleri buluşturuyoruz.
  • Yöremizin eşsiz ikliminde yetişen bitki örtüsü ile beslenen ineklerden kaliteli ve yağ seviyesi yüksek süt elde edilir. Bu sütlerin özelliği lezzetli olduğu kadar, içerdiği mineraller ve vitaminler bakımından da zengin olmasıdır. Hijyenik şartlarda makineli sağım ile sağım gerçekleştirilir ve hiçbir katkı kullanılmadan yağ elde edilmek üzere pastörize edilir.
  • Tereyağı tarafımızca stoklanmaz. Her haftanın üretimi, o hafta içinde satılır. Rengi açık sarıdır, yağın kendi rengi dışında bir renklendirici asla kullanılmaz. Yağın rengi, mevsime ve ineklerin beslenme şekillerine göre değişiklik gösterir. Yaz aylarında bitki örtüsü florasının genişlemesi nedeniyle biraz daha koyu sarıya kaçar.
  • 500'er gramlık vakumlu gıda ambalajlarında, Soğuk Zincir kırılmadan,ilk günkü tazeliğinde evinize ulaştıracağımız tereyağlarımızın kullanacağınız kadarını buzdolabında, daha sonra kullanacağınız kısmını derin dondurucuda muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Her bir vakumlu poşeti hemen kullanım öncesinde açmanız, daha uzun ve taze bir kullanım imkanı sağlayacaktır.
Geri Bildirim Ver