ZİSHU Sarımsak Özlü Şampuan - Saç Dökülmesine Karşı -400ml

195 TL

Ürün Bilgileri

ZİSHU Sarımsak Özlü Şampuan - Saç Dökülmesine Karşı -400ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZİSHUBEAUTY Satıcı Ünvanı: ZİSHU BEAUTY KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999140468200001 Vergi Kimlik Numarası: 9991404682
    Bu ürün ZİSHUBEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sarımsak özlü şampuanlar, saç ve saç derisi için doğal bir bakım sağlamayı amaçlayan ürünlerdir. **İçerik:** 1. **Sarımsak Ekstresi veya Yağı**: Sarımsak özleri, saç derisini besler, saç köklerini güçlendirir ve azaltmaya yardımcı olur. 2. **Bitkisel Yağlar**: Hindistancevizi yağı, argan yağı gibi bitkisel yağlar, saçı nemlendirir, yumuşatır ve parlaklık kazandırır. 3. **Biotin ve Keratin**: Saç sağlığı için önemli olan biotin ve keratin, saçı güçlendirir, kırılma ve dökülmeyi azaltır. 4. **Doğal Ekstraktlar**: Örneğin, biberiye, adaçayı veya nane gibi bitkisel ekstraktlar, saç derisini canlandırır ve saçın daha sağlıklı bir şekilde büyümesini teşvik eder. **Faydaları:** 1. ** Azaltma**: Sarımsak özleri, azaltmaya yardımcı olur ve saçın daha sağlıklı bir şekilde büyümesini teşvik eder. 2. **Saç Derisini Temizleme**: Şampuan, saç derisini derinlemesine temizler, fazla yağı ve kirleri uzaklaştırır ve saç derisinin nefes almasını sağlar. 3. **Saçın Güçlenmesi ve Parlaklığının Artması**: Şampuanın içeriğindeki bitkisel yağlar ve doğal ekstraktlar, saçı güçlendirir, besler ve parlaklık kazandırır. 4. **Saçın Daha Sağlıklı Olması**: Kimyasal içermeyen doğal bir şampuan seçeneği sunar. Bu da saç ve saç derisi için daha nazik bir bakım sağlar. Sarımsak özlü şampuanları kullanırken, düzenli olarak ve ürünün talimatlarına uygun şekilde kullanmanın önemli olduğunu unutmamak gerekir. Herkesin saç yapısı farklıdır, bu nedenle bir ürünün etkisi kişiden kişiye değişebilir. Eğer şiddetli saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız veya ciddi saç problemleriniz varsa, öncelikle bir uzmana danışmanız önerilir. Uzman, sizin için en uygun olan ürünü ve tedavi yöntemlerini belirleyebilir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver