Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı

18.754,49 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORE MUSIC Satıcı Ünvanı: DOREMUSIC MÜZİK ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310146368600001 Vergi Kimlik Numarası: 3101463686
    Bu ürün DORE MUSIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı (Siyah) Şimdiye Kadarki En Etkileyici Kayıt Cihazı Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı, taşınabilir kayıt teknolojisinde bir sonraki adımı temsil ediyor. Dört XLR girişi, iki XLR / TRS girişi ve ultra net mikrofon preampları ile H8, neredeyse her kaynaktan yüksek kaliteli ses yakalayabilir. H8 bir XY mikrofon modülüne ve Zoom'un değiştirilebilir kapsül sistemine sahiptir. Mikrofon dizilerini değiştirebilir ve isteğe bağlı modüller ile ekstra girişler ekleyebilirsiniz. Kristal netliğinde 24 bit / 96 kHz ses çözünürlüğünde 12 parçaya kadar kayıt yapar, böylece dinleyicileriniz yanınızdaymış gibi hissederler. Podcast yayıncıları, ses tasarımcıları ve müzisyenler için tasarlanan Zoom H8, ihtiyacınız olan son el tipi kayıt cihazı olabilir. H8 aynı zamanda, güçlü bir USB ses arabirimidir. Aynı anda 12 kanala kadar kayıt için USB aracılığıyla PC'nize, Mac'inize veya iPad'inize bağlanın. Uygulamaları yükleyin! Zoom H8, her türden içerik yaratıcıları için mükemmel bir araç olacak şekilde üretilmiştir. Bunu yapmak için Zoom, H8'e üç ana kayıt dalı için uygulamalar yükledi: Podcast Uygulaması, Müzik Uygulaması ve Saha Uygulaması. Her uygulama, iş akışınıza daha iyi uyacak şekilde özelleştirilmiş kontroller ve ekranlar içerir. Podcast Uygulaması Podcast Uygulamasını açtığınızda H8, mobil bir podcast prodüksiyon stüdyosuna dönüşür. Giriş müziğinizi, reklamları, özel efektleri ve podcast'inizin düzenli olarak kullandığı diğer ses baytlarını tetiklemek için dört Ses Pedini kullanın. Önceden yüklenmiş 13 sesle birlikte gelir, ancak istediğiniz herhangi bir ses efektini SD kartınıza yükleyebilirsiniz. Podcast Uygulaması aynı anda en fazla dört mikrofon barındırır ve her giriş için ayrı bir iz kaydeder. Müzik Uygulaması Müzik Uygulamasında tüm şarkıları kaydedebilir, işleyebilir ve mixleyebilirsiniz. Ana ekran, her giriş için etiketli sayaçlardan ve faderlardan oluşur. Ayarlamak istediğiniz bir parçaya dokunun ve 3 bantlı EQ, kaydırma düğmesi ve gönderme seviyesi kontrolü ile yeni bir ekrana yönlendirileceksiniz. Efektler bölümüne dokunun ve 3 ayarlanabilir efektten oluşan her bir yamaya erişebilirsiniz. Ve bu yeterli ton çeşitliliği değilse, ekstra efektlere erişmek için Zoom'un Gitar Laboratuvarı yazılımını USB çıkışı üzerinden kullanın. Her zaman eyleme hazır! Sahada kayıt yaparken oluşan olumsuz şartlar her zaman öngörülemez, bu da iyi bir çekim yapmayı zorlaştırabilir. Neyse ki Zoom, stresi azaltmak için H8 Handy Recorder'ı ekstra kayıt modlarıyla donattı
  • Ön kayıt, Yedek kayıt ve Otomatik kayıt. Ön kayıt modunda, H8 sürekli olarak son iki saniyelik sesi arabelleğe alır ve her çekimde bunları ekler. Bu yüzden, bir saniyenin bir kısmını çok geç kaydetseniz bile, sesi yakalama olasılığınız yüksektir. Yedekleme kayıt işlevi, daha düşük bir ses düzeyinde ayrı bir stereo miksi kaydeder, bu da beklenmedik bir artış meydana gelirse size bir yedek kopya verir. Son olarak, Otomatik kayıt, ses seviyesi belirli bir eşiği geçtiğinde kayda başlar. Teknik Özellikler Ses Arayüzü: SD Recorder, 12 x 2 Arayüz A/D Çözünürlüğü: 24-bit/96kHz Simultane Kayıt: 12 Simultane Çalma: 12 Dahili Mikrofon(s): Değiştirilebilir Kapsül Sistemi, XYH-6 Kaprül Mikrofon (Dahili.) Analog Girişler: 4 x XLR, 2 x XLR-1/4" combo, 1 x 1/8" (2. Kapsül Girişi) Analog Çıkışlar: 1 x 1/8" (line out) Kulaklık: 1 x 1/8" Dahili Hoparlör: Var Hafıza : SD, SDHC, SDXC (512GB'a kadar.) Dosya Format: BWF, WAV, MP3 EQ: Lowcut Filter Efektler: Compressor, Limitleyici USB: 1 x Type Micro-B Güç Desteği: 4 x AA Batarya / DV DC USB Güç Desteği (AD-17 AC ayrı satılmaktadır) / USB bus power Batarya Ömrü: 20 Saate kadar Stand: Tripod Mounting Thread Fiziksel Özellikler Yükseklik: 4.82 cm Genişlik: 11.68 cm Derinlik: 16.25 cm Ağırlık: 353.80 gr

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı (Siyah)

Zoom ses kayıt cihazı orijinal üretim amacı bağlamında özellikle psikologlar ve psikiyatristler tarafından periyodik olarak takip edilmesi gereken kişiler için hatırlatıcı olarak tasarlanmış bir araçtır. Aynı zamanda gazete ve dergi editörleri, yayıncılar ve sık sık röportaj yapan gazeteciler tarafından da sıklıkla kullanılan bir üründür. Kanıt toplamak da bu teknoloji ürününün kullanım amaçlarından biridir. Sizin için verimli seçimi yapabilmek için Zoom H8 cihazını hangi amaçla istediğinizi belirlemeniz, cihaz fonksiyonlarını iyi anlamanız ve hangi cihazlarla kullanılacağına göre değerlendirmeniz gerekir. Ürün, birçok cihazla kullanılır. Bu yönden müşterilere kolaylık sağlar. Bu kolaylıkla beraber uzun süreli kullanım da ortaya çıkar. Dayanıklı malzemelerden üretilen Zoom H8 modeli müşteriler tarafından beğenilerek tercih edilir.

  • Üstün ses kalitesi
  • Pratik kayıt yapma
  • Geniş kullanım alanı

Pratik Kullanım İmkanı ile Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı

Pratik Kullanım İmkanı ile Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı

Özelliklerini anladıktan ve kullanmayı öğrendikten sonra Zoom H8 ses kayıt cihazı siyah modelini özelliklerine bağlı olarak birçok alanda kullanabilirsiniz. Video, mikrofon, ses aktivasyon ve taşınabilir ürün ile seyahat ederken profesyonel veya yarı profesyonel Vlog kaydı oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz. Zoom H8 cihazı kaydedilen sesleri görüntülere aktaran, profesyonel videolar için yüksek kaliteli ve net ses sağlayan ve kullanımı kolaylaştıran bir sistemle çalışan bir tür ses kayıt cihazıdır. Yeni nesil cihazlar, Podcast'ler, müzikler, video içi seslendirmeler ve radyo yayınları gibi canlı yayın ve kayıt için uygundur. Telefon konuşmalarını Zoom H8 cihazı ile yapabilir ve iş toplantılarınızı güvenli hale getirebilirsiniz. Yazılı bir kopyasını alamadığınız iş görüşmesi için aranan bir üründür. Zoom H8 ses kayıt cihazı müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Üstün Ses Kalitesi ile Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı

Üstün Ses Kalitesi ile Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı

Farklı alanlarda kullanıma uygun Zoom H8 ses cihazını almadan önce ihtiyaçlarınızı belirlemeniz faydalı olur. Dahili belleğin yüksek hafıza kapasitesi, fazla ses kaydetmenizi sağlar. Genişletilebilir bellek özelliği, ürünün belleği azaldığında gerekli olabilir. Bu nedenle müşteriler, harici hafıza kartı takarak kayıt kapasitesini artırabilir ve Zoom H8 cihazını rahatlıkla kullanabilir. Önemli olan kaydın cihaz ve bilgisayar ortamında yüksek kalitede dinlenebilmesi ve ürünün ses kalitesidir. Zoom H8 siyah ses kayıt cihazı tek bir pille 9-10 saat kayıt yapabilir. Bu sayede kayıt yapacak olanlar verimli kullanım imkanı sunan bu ürünü tercih edebilir. Zoom H8 cihazının süresi PCM, MP3, WMA gibi desteklenen formatlara göre değişiklik gösterebilir. Kaliteyi artırmak için harici mikrofon da bu ürünle birlikte kullanılabilir. Bu şekilde ek masraflardan kurtulabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı Fiyatları

Bütçenize Uygun Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı Fiyatları

Zoom H8 siyah ses kayıt cihazı fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Uygun fiyatlar sayesinde bütçe dostu birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. İster profesyonel kullanım ister hobiniz için her ihtiyaca uygun olan H8 cihazını kullanabilirsiniz. Video içerik üreten müşteriler için vazgeçilmez olan bu ürün, kaliteli içerik sağlamak tercih edilir. Bu ses cihazı ile kayıt işlemi pratik bir şekilde çözülebilir. Zoom H8 siyah ses kayıt cihazı yorumları ürünün fiyat ve performansı hakkında müşteriye bilgi verir. Yorumları okuyarak alacağınız ürünün sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Fiyatları değiştiren bir diğer etken ise ürünün rengidir. Teknik özellikler ve ürünün kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı da fiyatlar üzerinde etkilidir. Ürünün avantajları arasında geniş kullanım alanı bulunur. Kullanım alanına ve amacınıza uygun olan bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.