3M Çamur Bant Su Geçirmez Tamirat Tadilat Ve Daha Fazlası

58,90 TL

Ürün Bilgileri

3M Çamur Bant Su Geçirmez Tamirat Tadilat Ve Daha Fazlası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EmSev Satıcı Ünvanı: KENAN SEVİNDİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 7660443576
    Bu ürün EmSev tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇAMUR BANT TADİLAT VE TAMİRAT BANTLARI BACA ÇATI BORU BETON DEMİR VE DAHA FAZLA KULLANIM ALANI SAĞLAR
Geri Bildirim Ver

3M Çamur Bant Su Geçirmez Tamirat Tadilat ve Daha Fazlası

Tadilat ve tamiratların güvenliğini artırabilmek için çeşitli ekipmanlara ihtiyaç duyulur. Çok amaçlı kullanım imkanı sunan çamur bant modelleri, çatlakların kapatılmasında sıklıkla kullanılır. Bununla birlikte birbirinden farklı alanlarda da tercih edilebilir. Maksimum yapıştırıcılığa sahip olan çeşitler, müşterilerin ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Bununla birlikte pencere ve kapı aralıklarında da güvenle kullanılabilir. 3M markası tarafından satışa sunulan bu ürün, yüksek yapıştırıcılığa sahiptir. Su geçirmez özelliğe sahip olduğundan fonksiyonel bir kullanım imkanı sunar. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre boyunca yapıştırılan alanlarda kullanılabilir. İdeal ölçülere sahip olduğundan ihtiyaçlarınızın karşılanmasında etkilidir. Siz de farklı tadilat ve tamirat işlerinizde ihtiyacınızı karşılayacak bir ekipman arıyorsanız 3M çamur bant su geçirmez satın alabilir, yüksek yapıştırıcılık imkanından faydalanabilirsiniz.

  • Maksimum yapıştırma imkanı
  • Dayanıklı tasarım
  • İdeal ölçüler

Maksimum Yapıştırıcılığa Sahip 3M Bant Su Geçirmez

Maksimum Yapıştırıcılığa Sahip 3M Bant Su Geçirmez

Bant modelleri, birbirinden farklı alanlarda kullanılan ürünler arasında yer alır. Ölçülere göre değişiklik gösteren bu ürünlerin kullanım amacı değişkenlik gösterebilir. Tadilat işlemlerinde kullanılan özet tasarımlı su geçirmez çamur bant modelleri bulunur. Bu ürünler maksimum yapıştırıcılığa sahip olduğundan ihtiyaçlarınızın güvenle karşılanmasına imkan tanır. Sadece tamirat işlemlerinde değil, kış aylarında evlerin ısınması için de tercih edilebilir. 3M su geçirmez bant maksimum kapatıcılığı ile öne çıkar. Müşterilerin beklentilerini karşılayan özelliği sayesinde konforlu bir deneyim kazandırır. Kullanmak istediğiniz alana güvenli bir biçimde yapıştırabilirsiniz. Böylelikle ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilirsiniz. 3M çamur bant su geçirmez kullananlar, ürünü tedarik ederek birbirinden farklı alanların tamiratında tercih ederler. Aynı zamanda ev ve ofis içerisinde oluşan olumsuz durumları da giderebilirler. Siz de bu ürünü satın alabilir, maksimum kapatıcılığından faydalanabilirsiniz.

Dayanıklı Tasarımıyla 3M Çamur Su Geçirmez Bant

Dayanıklı Tasarımıyla 3M Çamur Su Geçirmez Bant

Bant modellerinin dayanıklı tasarıma sahip olması uzun süreli ve güvenli kullanım açısından oldukça önemlidir. Özellikle dış darbeleri minimize eden ve tercih ettiğiniz alanların korunmasını sağlayan çeşitler, ideal tasarımlarıyla dikkat geçer. Su sızdırmayan izolasyon bantları, müşterilerin ihtiyacını karşılar. Dayanıklı çamur bant su sızdırmaz özelliğe sahip olarak ev ve ofis gibi sayısız alanda aktif olarak kullanılır. Bu konuda detaylı bilgi almak isteyen kişiler yorumları okuyabilir, böylece güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir. Suya karşı dirençli olan 3M çamur bant tamir edilmek istenen yerin yüzeyini tamamen kaplayarak suyun girişi engeller. Bununla birlikte pencere, kapı ve çatı gibi pek çok yerden ev ya da ofis içerisine soğuk girmesini engeller. 3M çamur bant su geçirmez yorumları sayesinde ürünün dayanıklılığı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Böylelikle güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

Avantajlı Fırsatlarla 3M Bant Su Geçirmez Fiyatı

Avantajlı Fırsatlarla 3M Bant Su Geçirmez Fiyatı

İzolasyon bantlarının ideal ölçülere sahip olması çeşitli alanlarda kullanıma destek olur. Su sızdırmaz özelliği ile dikkat çeken çeşitler, ihtiyaçların güvenle karşılanmasında etkilidir. Tamirat alanlarında kullanılan bu ürünler, birbirinden farklı işlemler için de tercih edilebilir. 3M çamur bant su geçirmez özelliğe sahiptir. Alüminyum folyo kaplı olması sayesinde güvenli bir deneyim kazandırır. Kendinden yapışkanı bulunduğundan ekstra bir ürüne ihtiyaç duymadan dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Uzun ömürlü özelliği sayesinde kullanım kalitenizi artırabilirsiniz. Markanın satışa sunduğu bu model, 2,5 metre uzunluğa 10 cm genişliğe sahiptir. Böylelikle ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olur. Bu ürünü çatı, pencere kenarı ya da kapı girişlerine yapıştırarak kullanabilirsiniz. Böylelikle bulunduğunuz alana giren soğukların engellenmesini sağlayabilirsiniz. Trendyol sayesinde 3M çamur bant su geçirmez fiyatı hakkında araştırma yapabilir, bütçenize uygun olan bu modeli satın alabilirsiniz.