73 PEPE Pepto Bismol 473 ml

649,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

73 PEPE Pepto Bismol 473 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAN TICARET CAN CAGAY Satıcı Ünvanı: CAN ÇAĞAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5437307630800017 Vergi Kimlik Numarası: 2160066745
    Bu ürün CAN TICARET CAN CAGAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pepto bismol 473 ml.
Geri Bildirim Ver

73 Pepe Pepto Bismol 473 ml

Gün içerisinde tüketilen besinlerden ya da streste kaynaklı olan mide ağrılarına maruz kalabilirsiniz. Mide ağrılarını azaltmak için çeşitli yöntemler veya ilaçlar tercih edilebilir. Bu yöntemlerden biri olan 73 Pepe Pepto Bismol 473 ml genel olarak hazımsızlık, karın ağrısı ve bulantı için kullanılır. Bunun gibi şikayetlerinizde kullanabileceğiniz bir üründür. Bu ürün sayesinde mide ağrılarını, bulantılarını kısa sürede geçirebilirsiniz. Bu ilaç, mide ağrılarını geçirmesinin yanı sıra ishal gibi sindirim sorunlarında da oldukça etkilidir. Sindirim sorunları ve karın ağrısı sizi gün içerisinde rahatsız edebilir ve verimsiz bir gün geçirmenize neden olabilir. Bu gibi durumlarda etkili ve pratik bir kullanıma sahip olan ürünler oldukça tercih edilir. Bu ürünü tercih ederek mide ağrılarının önüne geçebilirsiniz.

  • Hızlı ve etkili çözüm
  • Zengin içerik
  • Pratik kullanım

73 Pepe Pepto Bismol 472 ml ile Etkili Çözüm

73 Pepe Pepto Bismol 472 ml ile Etkili Çözüm

Mide ağrısı, bulantısı ve ekşimesi gibi şikayetlerinizde kullanabileceğiniz bir ürün olan Pepe 73, sıklıkla tercih edilen bir ilaçtır. Bu ürün, ishal önlemek için de kullanılır. İshali meydana getiren bakterilerin oluşumunu durdurarak şikayetinizi azaltmaya yardımcı olur. Mide ve sindirim sorunları sizi gün içinde rahatsız edebilir ve kötü hissetmenize neden olur. Bu gibi durumlarda da hızlı ve etkili bir yönteme sahip olan bu ürün ile şikayetlerinizden kurtulabilirsiniz. Vücudunuzun iltihaplanmasını önleyici zengin bir içeriğe sahip olması ile müşterilerin memnuniyetini alan bir üründür. Yetişkinler ve 12 yaş ve üzeri için kullanıma uygun olan bu ilaç ile mide ağrılarınızın önüne geçebilirsiniz. Bu ürünü kullananlar, ürünün sunduğu etkili ve hızlı bir çözüm sayesinde üründen oldukça memnun kalır ve tavsiye eder. Markanın ürününü deneyimleyebilir ve gün içinde rahat edebilirsiniz.

Pratik Kullanımı ile 73 Pepe Pepto Bismol 473 ml

Pratik Kullanımı ile 73 Pepe Pepto Bismol 473 ml

Mide ağrılarınızın önüne geçebilecek bir ürün olan Peptone Sigma, rahatlamanızı sağlar. 473 ml içeriği ile uzun süre kullanılabilir. Pembe ilaç diye de bilinen bu ürün, pratik kullanımı ve etkili çözümü ile müşterilerin beğenisini toplar ve sıklıkla tercih edilir. Günlük hayatınızda sizi rahatsız edebilecek ve gününüzün verimini düşürebilecek rahatsızlıkları Pepto Bismol ile kolaylıkla önleyebilirsiniz. Ürün, içeriğindeki zengin formülü sayesinde etkili ve hızlı bir çözüm sunar. Gün içerisinde sizi rahatlatır ve konforlu bir deneyim sağlar. Mide ağrılarınızı minimuma indirgemeyi amaçlayan bu ilaç ile kendinizi iyi hissedebilirsiniz. İshale neden olan bakterileri önleyerek sindirim sorunlarınıza da etkili bir çözüm sunar. Bu ürünü ishal gibi sindirim sistemi rahatsızlıklarınızda da gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu pembe ürünü tercih ederek mide ağrılarının ve bulantılarının önüne kolaylıkla geçebilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden 73 Pepe Pepto Bismol 473 ml Fiyatı

Her Bütçeye Hitap Eden 73 Pepe Pepto Bismol 473 ml Fiyatı

Karın ağrısı, bulantı, hazımsızlık gibi şikayetlerinize çözüm üreten bu ürün ile konforlu ve hızlı bir çözüm sağlayabilirsiniz. Ürün, sağladığı özellikleri sayesinde oldukça dikkat çeker ve müşteriler tarafından tercih edilir. 73 Pepe Pepto Bismol 473 ml yorumları, ürünün etkili performansı hakkında memnuniyet bildirir. Müşteri yorumlarını okuyarak ürün hakkında merak ettiğiniz soruların cevabına ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Markanın bu pembe ürünü, mide ile ilgili rahatsızlıklarda birçok kişi tarafından kullanılır. Bu noktada 73 Pepe Pepto Bismol 473 ml fiyatı, müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu ilaç, uygun fiyat aralıklarında olduğu için sizi ve bütçenizi zorlamaz. Aynı zamanda sunduğu özellikleri ile avantaj sağlar. Bu mide ilacını avantajlı fiyatı ile inceleyebilir ve Trendyol üzerinden güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz.