8GEN DOĞAL EL YAPIMI SULUBOYA-TEN RENGİ

139 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

8GEN DOĞAL EL YAPIMI SULUBOYA-TEN RENGİ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 8GEN Satıcı Ünvanı: MESUT ADEMOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 0070546638
    Bu ürün 8GEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyalarımız doğal pigment ve yapıştırıcı kullanılarak yapılmış olup tamamen el yapımıdır. Aynı zamanda el yapımı özel seramik boya kaplarımız ile birlikte gelmektedir. Boyalarınız bittikten sonra boya karıştırmak için kullanmaya devam edebilirsiniz.Ürün ölçüleri yaklaşık 2-3 cm arasındadır el yapımı oldukları için net bir ölçü verememekteyiz. Boyalarda çatlamalar görülebilir bu tamamen doğal ürünlerden yapıldığını göstermektedir. Kullanmadan önce birkaç damla su sıkarak boyayın suyu emmesini beklerseniz daha verimli şekilde kullanabilirsiniz. . -Boyalarımızın 2 farklı boyu vardır. Mini Pan(0,5ml) ve full pan(2,5ml) olarak. Mini panlar plastik, full panler seramik boya kaplarında gönderilmektedir. . . ıt is made using natural pigment and glue and is completely handmade. It also comes with our handmade special ceramic paint pots. After your paint is finished, you can continue to use it to mix paint. Product dimensions are about 2-3 cm. Since they are handmade, we cannot give a clear measurement. Cracks can be seen in the paints, which shows that it is made from completely natural products. You can use it more efficiently if you wait for the paint to absorb the water by squeezing a few drops of water before using it. . Our paints have 2 different sizes. As Mini Pan(0.5ml) and full pan(2.5ml). Mini pans come in plastic, full pans come in ceramic paint containers.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver