A3D TORPİDO KORUMA Fiat Egea Tabletsiz Ön Göğüs / Panel / Torpido Koruması - Kılıfı - Halısı

599 TL

Ürün Bilgileri

A3D TORPİDO KORUMA Fiat Egea Tabletsiz Ön Göğüs / Panel / Torpido Koruması - Kılıfı - Halısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A3D TORPİDO KORUMA Satıcı Ünvanı: A3D KORUMA TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001209384700001 Vergi Kimlik Numarası: 0012093847
    Bu ürün A3D TORPİDO KORUMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TORPİDO Koruyucu kılıflarımız sayesinde sürüş güvenliğinizi artırırsınız. Gece ve gündüz camda oluşan torpido yansımasını engeller. Aracınızın torpido - ön göğüs - panel - döş kısmındaki çatlama ve çiziklerin oluşumunu engeller ve aracınıza estetik bir görünüm kazandırır. Ürünümüz hem oldukça işlevseldir hem de araç içinde kullanılan oto aksesuar ların başında gelmektedir. Oto aksesuarlar arasında yerini alan yeni nesil torpido havlusu - örtüsü - koruması kesinlikle yıkamaya uygun değildir. Eğer yıkamak isterseniz kuru temizleye vermelisiniz. Ya da süpürge yardımı ile temizleyebilir ve silkeleyebilirsiniz. Ürünümüzün yanında gönderdiğimiz cırt bantlar sayesinde ürünü torpidoya sabitleyebilirsiniz. Ürünlerimiz araçlar üzerinde birebir ölçüleri alınarak yapılmaktadır. 3mm kalınlığındadır. Kumaş rengimiz siyahtır. Kenar rengi seçeneklerimiz ise 5 çeşittir. RENK SEÇENEKLERİ: Siyah - Mavi - Kırmızı - Gri - Bej. Ürünümüz araç içindeki sıcaklığı dengeler ve klimanın performansını artırır. Güneşin torpidodan yansıyarak araç içindeki sıcaklık oluşumunu engeller ve klima daha tasarruflu çalışır.
Geri Bildirim Ver