Abdurrahman Tatlıcı Plastik Tahin 500 gr

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
142,88 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
158,39 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Abdurrahman Tatlıcı Plastik Tahin 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAYLAM'DAN Satıcı Ünvanı: LEVENT PARLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220588978
    Bu ürün YAYLAM'DAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 500 GR TAHİN ABDURRAHMAN TATLICI FARKI
Geri Bildirim Ver

Abdurrahman Tatlıcı 500 g Tahin Trendyol'da!

Abdurrahman Tatlıcı 500 g tahin, yüksek enerji veren içeriği sayesinde pek çok farklı kişi tarafından tercih edilir. Son derece lezzetli olan bu ürün, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak üretilir. Susamdan elde edilen tahin, pek çok farklı yiyeceğin hazırlanma aşamasında kullanılabilir. Abdurrahman Tatlıcı 500 g tahin, sevdiklerinize lezzetli yiyecekler servis etmenizi mümkün kılar. Bu ürünü pekmez ile karıştırarak sabah kahvaltılarında tüketmeniz de mümkündür. Son derece besleyici ve doyurucu bir gıda olan tahin, kilo almak isteyen kişiler tarafından sıkça tüketilir. Abdurrahman Tatlıcı 500 g tahin, plastikten üretilmiş koruyucu bir ambalajın içinde tarafınıza ulaşır. Tavsiye edilen biçimde muhafaza edildiği takdirde uzun süre boyunca tüketilebilir. Bu ürünü çeşitli yiyecekleri lezzetli hâle getirmek için tercih edebilirsiniz.

  • Miktar: 500 gram
  • Ambalaj: Plastik
  • Şişe Tipi: Tutacaklı

Abdurrahman Tatlıcı 500 g Tahinin İçindekiler Nelerdir?

Abdurrahman Tatlıcı 500 g Tahinin İçindekiler Nelerdir?

Tahin, sadece susamdan elde edilen bir besin olduğu için yüksek oranda yağ barındırır. Söz konusu ürünün 100 gramında 666 kalori bulunur. Bahsi geçen ürünün içinde 60,2 g yağ, 4,8 g karbonhidrat, 20,2 g protein mevcuttur. Abdurrahman Tatlıcı 500 g tahinin besin değerleri; %84 yağ, %3 karbonhidrat ve %13 protein olarak sıralanır. 4,8 gram karbonhidratın 2,5 gramını ise şeker oluşturur. Şeker miktarı son derece düşük olan ürün, bu konuda bir hassasiyeti bulunan kişiler tarafından ilgi görür. Abdurrahman Tatlıcı 500 g tahin, çeşitli beslenme rutinlerine dâhil edilebilecek olan gıdaların arasındadır. Bu ürün hem sağlıklı bir şekilde kilo almak hem de zayıflamak isteyen kişilerin kullanımına uygundur. Sodyum bulundurmayan söz konusu gıda, beklentileri fazlasıyla karşılar.

Abdurrahman Tatlıcı 500 g Tahinin Tadı Nasıldır?

Abdurrahman Tatlıcı 500 g Tahinin Tadı Nasıldır?

Abdurrahman Tatlıcı 500 g tahin, oldukça lezzetlidir. Kaliteli ham maddeler kullanılarak üretilen bu gıda, pek çok farklı tarifin malzemelerinden bir tanesi olabilir. Söz konusu ürünü hem tatlılar hem de tuzlular için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Düşük miktarda karbonhidrat içeren ürün, lezzetiyle adından sıkça söz ettirir. Bahsi geçen ürünün rengi ve kokusu da bir hayli iştah açıcıdır. Yüksek miktarda yağ barındıran tahin, güne enerjik başlamak isteyenlerin favorilerinin arasındadır. Yoğun bir tada sahip olan ürün, pekmezle karıştırıldığında lezzetini kaybetmez. Uzun ömürlü olduğu için kısa sürede ürünün aromasında kayıp meydana gelmez. Bu tahin, 500 g ambalajıyla ihtiyacınızı uzun süre karşılar. Dilerseniz siz de Abdurrahman Tatlıcı 500 g tahin yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin ürünün tadı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Abdurrahman Tatlıcı 500 g Tahinin Faydaları Nelerdir?

Abdurrahman Tatlıcı 500 g tahin, pek çok faydası ile dikkat çeken bir üründür. Tahin, doğal ve sağlıklı bir gıda olduğu için son derece faydalıdır. Abdurrahman Tatlıcı 500 g tahin, içeriğinde ekstra zararlı bir madde bulundurmadığı için güvenle tüketilebilir. Ürün, her yaştan bireyin kullanımına uygundur. Kilo almak isteyenler, tahini bol miktarda kullanabilir. Ürün, yiyeceklere hoş bir tat verdiği için kilo kontrolü yapan ya da zayıflamak isteyen kişiler için de uygundur. Katı diyet yapan kişilerin damaklarında hoş bir tat bırakır. Tahin, potasyum ve kalsiyum açısından zengin bir besin olduğundan kemik yoğunluğu ve kas yapısı için faydalıdır. Yoğun antrenman yapan sporcular, potasyum ve kalsiyum ihtiyaçlarını bu besin aracılığıyla giderebilir. Beyni güçlendiren ve kalp sağlığına olumlu etki eden tahin, bilinçli bir şekilde tüketildiğinde olumlu etkilerini kısa sürede gösterir. Siz de faydaları saymakla bitmeyen bu ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.