6
Fındık Ezmesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 X 330 Gr

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
779,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.345 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 X 330 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-grossmarket Satıcı Ünvanı: ES-AY İHTİYAÇ MADDELERİ TURİZM GIDA İNŞAAT NAKLİYAT ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377043897500014 Vergi Kimlik Numarası: 3770438975
    Bu ürün e-grossmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. % 35 Fındık Ezmesi *** Glutensiz Ürün *** Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
Geri Bildirim Ver

Özel Lezzet Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 gr

Her zevke hitap edebilecek çeşitli kahvaltı seçenekleri, kahvaltı kalabalığının yanı sıra bireysel öğününüzü de mükemmel kılıyor. Yılların üretim tecrübesine sahip bu markanın geliştirdiği kakaolu fındık ezmesi sayesinde istediğiniz tercihi elde edebileceksiniz. Kahvaltılarınıza renk katan ve lezzetinin vazgeçilmezi olan bu ürünü tatlılarda da tercih edilmektedir. Her kullanıcının tarifine dahil olan ve en sevilen gıdalar arasında yer alan Tadıbu kakaolu fındık ezmesi herkesin damak zevkinize uygundur. Tadıbu adı altında satışa çıkarılan bu ürünün içeriğinde kakao ile fındık sunularak iştah kabartan bir lezzet yaşamanızı sağlamaktadır. Bu ürünü ekmeklerle beraber kendi kahvaltı sandviçinizi yapabilirsiniz. Çocuklarınıza yüksek değerli bir öğün hazırlamak isterseniz bu ürüne sahip olarak çocuklarınıza hem pratik hem de besleyici bir öğün hazırlayabilirsiniz. Tadıbu kakaolu fındık ezmesi 330 gr cam kavanozlarda satışa çıkarılarak kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

  • Lezzetli
  • Yoğun fındık oranı
  • Doğal içerik

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme İçeriği

Kahvaltıların vazgeçilmezi kakaolu fındık ezmesiyle övülen Tadıbu, bu ürünüyle vazgeçemeyenleri memnun ediyor. Kakaolu fındık ezmesi, oldukça yoğun olan fındık oranıyla dikkat çekiyor. Tadıbu markası her zevke uygun olan bu ürünü sunmaktadır. Fındık ve doğal içeriklerden oluşan ürün, leziz bir kahvaltının yanı sıra eşsiz lezzetlere sahip yemekler hazırlamak için de kullanılabilir. Ürün yoğun fındık içermektedir, bu nedenle yüksek fındık içeriğinden dolayı hem enerji hem de protein kaynağıdır. Bu nedenle kahvaltıdan atıştırmaya, atıştırmalıktan tatlıya kadar birçok kullanım alanı vardır. Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 gr TYC00211897878 adlı ürünü ile beğeni topluyor. Büyüleyici tada sahip olan ve kullanıcıya iki lezzeti bir arada sunan ürün, markanın en sevilen kahvaltılık ürünleri arasında yer alır. Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 gr TYC0021189787 kampanya kapsamında sahip olmak için ürünlere göz atabilirsiniz.

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi Yorumları

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi Yorumları

Tadıbu markası lezzetinin keyfini çıkarmak isteyen kullanıcılarına, zararlı maddeler içermeyen bu ürünü ile fark yaratıyor. Geniş bir kitleye hitap eden başarılı marka, kalitesiyle adından öne çıkan kakaolu fındık ezmesi ürününü tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kendileri ve çocukları için kaliteli malzemeler içeren ailelerin yoğun ilgi gösterdiği bu marka, hiçbir zararlı madde kullanmayan ender üreticilerden biridir. Bu nedenle ebeveynlerin güvendiği bir marka olarak bilinmektedir. Kullanıcılara sunulan bu ürün, saklama koşullarına uyulması durumunda tadını ve kokusunu uzun süre koruyabiliyor. Tadıbu kakaolu fındık ezmesi açıldıktan sonra serin ve kuru bir alanda saklanmalıdır. Ürünün taze olup olmadığını kapağı açtığınızda taze fındık kokusundan anlayabilirsiniz. Başarılı marka, eşsiz lezzetleri ile birçok kullanıcıya hitap etmektedir. Tasarımıyla dikkat çeken 330 gr cam kavanoza sahip olan bu ürün 6’lı paket olarak kalabalık ailelere ya da daha fazla tatlı tüketme ihtiyacı duyan kullanıcılara hitap ediyor. Kullanıcılar Tadıbu kakaolu fındık ezmesi yorumlar alanına oldukça olumlu geri dönüşler sağlamaktadır.

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi Fiyatı

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi Fiyatı

Sevdiklerini memnun etmek isteyenlere tatlı bir hediye olarak sunulabilen bu ürün birkaç kaşık ile keyif isteyenler için de avantajı sunuyor. 6 x 330 gramlık ambalajlarda da satılan Tadıbu kakaolu fındık ezmesi, ideal formu ve dikkat çeken kavanoz tasarımıyla da beğeni topluyor. Standart 330 gr cam kavanozun aile boyu olarak da bilinmektedir. Tadıbu kakaolu fındık ezmesi fiyatı her kullanıcıya hitap etmektedir. Avantajlı pakette satışa çıkarılan bu ürün sayesinde kullanıcılar uzun süreler markanın sevilen kakaolu fındık ezmesinin tadını çıkarabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 gr satın al işlemini gerçekleştirerek satın alabilirsiniz.