Adawall ALFA 3717 İtalyan Boya Görünümlü Mermer Dokusu Desenli Desenli Duvar Kağıdı 16,5m2

1.850 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 106 x 1560
106 x 1560

Ürün Bilgileri

Adawall ALFA 3717 İtalyan Boya Görünümlü Mermer Dokusu Desenli Desenli Duvar Kağıdı 16,5m2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loop Interior Satıcı Ünvanı: DENİZ ARIKTEKİN CAVILDAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780357241
    Bu ürün Loop Interior tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alfa duvar kağıdı koleksiyonunun ilhamı, görsel bir tanım getirmek istediğimiz fikirlerden ve soyut konseptlerden geliyor. Güven ve liderlikten, güçten ve sakinlikten, basitlikten ve derinlikten, doğa imzalı dengeli renk tonlarından bize yansıyan hisler aracılığıyla yaratılan şablonlardan oluşmaktadır. Tekstilden yola çıkılarak yaratılan duvar kağıtları ile dengeli ve minimal iç tasarımlar ile sade ancak göz alıcı basitliğe ulaşabilirsiniz. Sektöre yaptığı iddialı girişini, çalışma azmine, üretime adadığı enerjiye ve her yeni gün dünden daha iyi olma amacına borçlu olan Adawall, katalog yelpazesine yeni bir tarz daha ekliyor. Üçüncü kataloğumuz “Alfa”, doğallığı ve sadeliği bir arada sunarken, alışılagelmişin aslında düşünülenden ne kadar da sıra dışı olabileceğini fısıldıyor bizlere. Lider… Erkek, sakin, kararlı, kendine güvenen, belki düz, belki biraz derin... Yalnız, asla şaşalı, karışık ya da dağınık değil
  • çünkü liderler, kendini göstermek ya da kanıtlamak için uçlarda davranmazlar, onların kendilerine özgü bir havaları vardır. Ayrıca, özgüvenleri sessiz, sade fakat anlamlıdır. Hatta bazen, onlar için iddialı olmak kelimesi sadeliğin derinliğinde saklıdır. İşte biz de kataloğumuzu tasarlarken gözümüzün önüne böyle bir lider getirdik. Adawall Alfa Serisi'nden Adawall ALFA 3717 İtalyan Boya Görünümlü Mermer Dokusu Desenli Desenli Duvar Kağıdı 16,5m2 Tüm iç mekanlarda kullanıma uygundur. Duvar kağıdı tutkalı ile uygulama yapılmaktadır. Hafif ıslak bir bezle temizleyebilirsiniz. Ürün ışığa dayanıklıdır. Rulo halinde satılır. Ölçü hesaplama için bize ulaşabilirsiniz. Birden fazla rulonun açılması durumunda iade kabul edilememektedir. Nasıl ölçü almalıyım? Uygulama yapılacak alanın uzunluk ve genişliğini ölçmeli ve ölçerken 5cm pay bırakmayı ihmal etmemelisiniz. Ölçmüş olduğunuz uzunlukları çarparak ihtiyacınız olan metrekare’yi tespit edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışkan Gerekli
  • Renk Gri
  • Desen Düz
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
Geri Bildirim Ver