Genel Markalar Wow Yarışcı Izzy

189 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Wow Yarışcı Izzy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DODOMAR Satıcı Ünvanı: ELELE YAYINCILIK BASIM DAĞITIM PAZARLAMA BİLGİSAYAR LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331050329500012 Vergi Kimlik Numarası: 3310503295
    Bu ürün DODOMAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WOW Toys, zamanın testine dayanacak şekilde inşa edilmiş ayırt edici araç karakterlerine sahip çok parçalı oyun setlerine sahip, ödüllü bir okul öncesi oyuncak markasıdır. Her karakter, 18 ay ile 5 yaş arasındaki okul öncesi çocuklara, hayal gücünü genişleten ve genç beyinleri aktif tutan bir rol yapma deneyimi sunar. Parlak renkler, heyecan verici sesler ve büyülü motorlu özellikler ve işlevlerin tümü, çocuklar tarafından yıllarca sevgiyle beslenecek sevimli bir oyuncak serisini garantileyen düşünceli ve dikkatli tasarımın bir parçasıdır. WOW yüksek oranda toplanabilir çünkü çocuklar eğlenceli dünyalar inşa etmek için ürün yelpazesini karıştırabilir ve eşleştirebilir. Oyuncaklar birlikte çalışacak şekilde tasarlanmıştır ve tüm figürler herhangi bir oyun seti ile kullanılabilir. WOW oyuncakları ekstra güvenli olacak ve tüm küresel güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Çocuklar için güvenli boya kullanırlar, küçük parça içermezler, PVC içermezler ve Kadmiyum, ftalat ve PAH içermezler. Motorlu özellikler ve işlevler %100 pilsizdir, bu nedenle ebeveynler uzun ömürlü olacaklarını bilirler. WOW Oyuncaklarının güvenliğe ve genişletilmiş oyun değerine olan bağlılığı, markanın dünyanın her yerindeki anneler tarafından güvenildiği anlamına gelir. WOW Toys'un özellikle 1-5 yaş arası çocuklar için tasarlanmış yeni koleksiyonu olan mini WOW arabaların dünyasını keşfedin. Figürlü 6 mini WOW temalı arabadan oluşan bu süper sevimli ve hafif seri, çocukların ince motor becerilerini, meraklarını ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda onları WOW Oyuncakları dünyasının Yarış, Acil Durum ve İnşaat temalarıyla tanıştırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk NoColor-3debd9f1
Geri Bildirim Ver