Aden Üç Boyutlu Yazıcı 3d Kalem Pen Printer

Ürün Bilgileri

Aden Üç Boyutlu Yazıcı 3d Kalem Pen Printer

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Renkli
Geri Bildirim Ver

Aden Üç Boyutlu Yazıcı 3D Kalem Pen Printer

3D baskı kalemi, elde taşınabilir bir üç boyutlu yazıcıdır. Cihazda standart 3 boyutlu bir yazıcıda bulunan ısıtma elemanı kullanılır. Aden üç boyutlu yazıcı 3D kalem pen printer ile sevdiğiniz eşyaları süsleyebilirsiniz. Çocuklarınızla eğlenceli projeler yaratmak veya yeni bir hobi edinmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ev veya ofis eşyalarındaki baskı hatalarını bu kalem ile üzerinden geçerek giderebilirsiniz. Eşyaların deformasyonu gibi durumlarda kullanım için idealdir. 3D kalem, sizi hayallerinizin ötesine taşır. Oluşturduğunuz tasarımları kağıt üzerine de çizebilirsiniz. Ayrıca aklınızdakileri üçüncü boyuta taşıyıp havada da çizim yapabilirsiniz. Model, ergonomik bir yapıya sahiptir. Elinizi yorup sağlığınıza zarar vermez. Çocuklarınızın hayal gücünü geliştirmesini ve düşündüklerini rahatça yansıtmalarına yardımcı olur. Bu ürünü hem kendiniz hem de çocuklarınız için alabilirsiniz.

  • İnce kalem gövdesi
  • Sessiz kullanım
  • 3 boyutlu nesne çizimi

Kaliteli Aden Üç Boyutlu Yazıcı 3D Kalem Pen Printer

Kaliteli Aden Üç Boyutlu Yazıcı 3D Kalem Pen Printer

Beğeni kazanan bu seçenek, adeta hayallerinizin havada uçmasını sağlar. Tasarımlarınızı bu model ile havaya çizebilirsiniz. Modelde 3 boyutlu bir nesne oluşturmak için yüksek sıcaklıkta eriyen plastik kullanılır. El yormayan ergonomik bir yapıya sahiptir. Sağlığınızı olumsuz etkileyecek herhangi bir özelliği yoktur. Hayal gücünüzü kullanarak pek çok tasarıma boyut katabilirsiniz. Aden üç boyutlu yazıcı 3D kalem pen printer yorumları, ürünün genç yetişkin demeden herkes tarafından rahat kullanım özelliğine dikkat çeker. Yorumlar sayesinde ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Pratik yapısı sayesinde tasarımlarınızı sanat eserlerine dönüştürmenize yardımcı olur. Bunun yanı sıra tasarımı da son derece zariftir. Bu kalem, hayatınıza yepyeni bir renk katar. İnce kalem gövdesi ile istediğiniz eşyaları süsleyebilirsiniz. Özgür şekilde tasarım çizimler yapabilirsiniz. Aynı zamanda el yapımı 3D bir yapı oluşturabilirsiniz.

Şık Aden Üç Boyutlu Yazıcı 3D Kalem Pen Printer

Şık Aden Üç Boyutlu Yazıcı 3D Kalem Pen Printer

Hayallerinizi teknolojinin sanatla buluştuğu bu kalemle eşyalarınızın üzerinde sağlayabilirsiniz. Yaratıcılığınıza sınır tanımayan bu ürün sayesinde isterseniz eşyalarınızı kendi tasarımınıza çevirebilirsiniz. Dilerseniz de tamamen yeni çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz. Aden üç boyutlu yazıcı 3D kalem pen printer fiyatı, ürünün kalitesine ve güvencesine göre belirlenir. Herkese hitap eden bu ürün, özellikle de çocukların yeteneklerini geliştirebilecekleri keyif veren bir araçtır. Bu kalem, ergonomik yapısı ile sağlığınızı korur. Aynı zamanda sizin keyif veren bir aktiviteden uzak kalmamanızı sağlar. İnce kalem gövdesi çizimlerinizi detaylı ve düzgün yapmanıza imkan tanır. Bunun yanı sıra el alışkanlığına da uygundur. Süper sessiz tasarımı sayesinde dilediğiniz zaman istediğiniz çizimi yapabilirsiniz. Aynı zamanda model, sizin hareket ve komutlarınızı izler. Böylece hayalinizdeki tüm sanat eserlerini dilediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz. Bu keyif veren kalem sayesinde yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Cazip Aden Üç Boyutlu Yazıcı 3D Kalem Pen Printer

Cazip Aden Üç Boyutlu Yazıcı 3D Kalem Pen Printer

3D kalem pen printer, yüksek sıcaklıkta eriyen plastik ile oluşturulur. Renklerin havada görsel sanat eserlerine dönüşmesi için bu kalem, son derece idealdir. Doğrudan bu kalemi kullanarak farklı tasarımlar elde edebilirsiniz. Ayrıca gençlerin yenilikçi proje fikirleri ve sanatsal çalışmaları için de son derece ideal bir üründür. Sanata destek veren bir ürün olmasının yanı sıra ev dekorasyonunda da kullanım için uygundur. 3D yazıcıdan alınan herhangi bir baskıda oluşan hata veya deformasyonun düzeltilmesinde de kullanabilirsiniz. Böylece baskı hatalarını da kolay biçimde düzeltebilirsiniz. Bu ürünün 1 adet 3D çizim kalemi, 1 adet 12V 3A adaptörü ve 1 paket 3 renk filamenti bulunur. Üç boyutlu yapıda olan bu çok kullanışlı kalemi Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz. Dilerseniz hediye etmek amacıyla da değerlendirebilirsiniz.