Advance Cat Kitten Chicken-rice 10 Kg

2.203,55 TL
(220,36 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (44)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.202,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.203 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.403 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Advance Cat Kitten Chicken-rice 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alo Mama Satıcı Ünvanı: ELİT PETSHOP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332125078200001 Vergi Kimlik Numarası: 3321250782
    Bu ürün Alo Mama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Advance Cat Kitten Chicken-Rice 10 Kg

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Özellik Tüy ve Deri Sağlığı
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Advance Kitten Tavuklu Kedi Maması ile Yavru Kediler Mutlu

Yaşamınızı daha renkli hale getiren evcil dostunuzun bakımını tam teşekküllü olarak gerçekleştirebilmeniz amacıyla üretilmiş bir mama çeşididir. Advance Kitten tavuklu yavru kedi maması kedinizin beslenme rutinine pratik olarak hizmet etmeyi amaçlar. Sabah, öğle, akşam öğünlerinde veya öğün aralarında kediniz için her daim ideal bir takviye olarak hizmet eder. Yoğun yaşamı akışı kedinizin beslenme gereksinimini karşılayamadığınız durumlarda devreye girebilir. Okul, iş, seyahat gibi etkenler dolayısıyla yaşamın akışı içinde kimi zaman evcil dostunuzun beslenmesi için yeterli zaman ayırmadığınız da her zaman için hazır formuyla kullanışlılık sağlar. Bunun yanı sıra Advance Kitten tavuklu yavru kedi maması 10 kg kapasitesiyle standart beslenme düzenine de dahil edilebilir. İçinde barındırdığı bileşenler sayesinde buna pratik olarak olanak tanır. 10 kg kapasiteye sahip ambalajıyla uzun beslenme serüvenini tamamlar.

  • Yavru Kedilerin Ağız Yapılarına Uygun
  • Sindirim ve Bağışıklık Sistemi Üzerinde Düzenleyici Etki
  • Yüksek Protein, Vitamin ve Minerallerle Gelişim Desteği

Çok Yönlü Advance Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması

Advance Kitten tavuklu yavru kedi maması 10 kg özellikleri itibarıyla temel olarak yavru kedilerin kullanım alanına hitap eder. Bu kriteri karşılaması için kedinizin 2-12 aylık yaş aralığını karşılaması gerekir. Bu kriterin aşıldığı durumda mama kedinize için ekstra faydalar barındırmaz. Kedinizin yavruyken başarılı şekilde kritik gelişim dönemini atlatması konusunda çok işlevli olarak hizmet verir. Bu bağlamda içinde barındırdığı bileşenler sayesinde vücudun bölümlerinin gelişmeye bağlı olarak olgunlaşmasına katkı sağlar. Ayrıca mama yapısı itibarıyla yavru kedilerin diş ve ağız yapısı için birebir uygunluk vaat eder. Yavruların yanı sıra beslenme uzmanlarına göre Advance Kitten kedi maması 10 kg yetişkin kediler tarafından da özel durumlarda kullanılabilir. Hamilelik veya doğumdan sonra emzirme sürecinde yavrunun beslenme gereksinimini doğal olarak karşılamak amacıyla anne kedi de mamadan yararlanabilir.

Bileşen Zenginliği ile Advance Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması

Advance Kitten tavuklu yavru kedi maması 10 kg içeriği hayvansal ve bitkisel kaynakların özel üretim koşullarında harmanlanması sonucunda meydana getirilir. Mama özellikle tavuk eti açısından oldukça zengindir. Mama içinde yer alan diğer bileşenlere göre daha geniş yer kaplayan tavuk, sunduğu katkı itibarıyla mama türüne ismini verir. Kümeste düzgün koşullarda beslenerek elde edilen tavuk etinin yanı sıra balık eti de paketin içinde bileşen olarak yer alır. Ayrıca balık yağı, yumurta gibi hayvanlardan elde edilen ek bileşenler de mamanın içinde kendine yer bulur. 8410650239866 içinde hayvansal kaynaklar gibi bitkisel kaynaklar da önemli yer tutar. Bitkisel kaynakların verimli tarım arazilerinde uygun sulama ve gübrelemeyle yetiştirilmesi ön plana çıkarılır. Pirinç başta olmak üzere birçok sebze mamayı lezzet ve bileşen zenginliği açısından tamamlar.

Yüksek Besin Değerli Advance Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması

Advance Kitten yavru kedi maması 10 kg, bileşen çeşitliliğinin etkisiyle farklı besin değerlerini bir arada sunma eğilimine sahiptir. Protein, yağ başta olmak üzere birçok besin değerini yüksek oranda deneyimleme fırsatını kedinize tanır. Bunun yanı sıra vitamin ve mineralleri de geniş çeşitlilik içinde kedinize sunar. Kedinizin vücudu için ideal kalsiyum ve fosfor oranını pratik olarak takviye etmenizi mümkün hale getirir. İçinde barındırdığı tavuk ve pirinç gibi maddeler sindirilmesi kolaydır. Bunun yanı sıra kedinizin sindirim ve bağışıklık sisteminin düzenlenmesi için de etkin rol oynayabilir. Beslenme uzmanları tarafından dile getirilen Advance Kitten tavuklu yavru kedi maması 10 kg yorumları çerçevesinde ayrıca sunduğu anne sütü nükleotidleri vasıtasıyla hücrelerin yenilenmesini sağlayarak gelişimi hızlandırması da yer alır. Ayrıca omega-3 ve taurin sayesinde görme duyusunu destekler. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.