AHE 18 Parça Avantajlı Puset Takım Seti Bej

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AHE 18 Parça Avantajlı Puset Takım Seti Bej

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • • setimiz 18 parça olarak yapılmıştır. Içeriği nelerdir? Puset örtüsü-Puset minderi-Puset çarşafı-Babynest ve yastık-Bebek bakım çantası-Kundak-Çift taraflı pike müslin-Emzirme önlüğü-Emzirme minderi ve küçük yastık-Alt açma matı ve yastık-4 adet ağız mendili-2 adet fular-Omuz mendili ürünlerimiz yüksek kaliteli ve bebek dostu malzemelerden üretilmiştir. Bebeğinizin konforunu ön planda tutar ve sizlere kolay kullanım sağlar. Emzirme yastığı ve önlüğü, anne ve bebek arasındaki bağı daha rahat ve özel hale getirir. Alt açma matı ve yastık, bebek bakımını daha pratik hale getirir. Minisa bebek çift katlı puset seti, bebeğinizin konforunu ve güvenliğini en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olurken, annelerin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurur. Bu set, pratiklik ve şıklığı bir araya getirir ve bebeğinizle geçirdiğiniz her anı daha özel hale getirir.
Geri Bildirim Ver