Aker Hediyelik Bordo 1m Gül Lazer Kesim Çiçek 12-13 Adet Organze Tül Kenar Süsü Tekstil Tasarım Kumaşı Yapay Süs

20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
8.3
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
36,99 TL
1.099 TL'ye 19 TL İndirim
Kurumsal Fatura
46,99 TL
1.109 TL'ye 29 TL İndirim
Kurumsal Fatura
46,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aker Hediyelik Bordo 1m Gül Lazer Kesim Çiçek 12-13 Adet Organze Tül Kenar Süsü Tekstil Tasarım Kumaşı Yapay Süs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lorim Satıcı Ünvanı: EMİN GENÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3930878431
    Bu ürün Lorim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bordo 1m Gül Lazer Kesim Çiçek 12-13 Adet Organze Tül Kenar Süsü Tekstil Tasarım Kumaşı Yapay Süs gülleri görseldeki gibidir. Lazer kesim tül gül yapay çiçek ürünüdür, lazer çiçek olarak biliniyor ve çeşitli ürünlerin kenarlarını süslemek için kullanımı yaygınlaşmıştır. Ürünün kullanım alanları
  • nikah, bebek, kına, nişan, sünnet şekeri, cam , kavanoz, pleksi ayna, ahşap magnet, lohusa terliği, taç , kına tacı , havlu , baby shower yastık hediyeliklerinizi yada farklı bir objenizi süslemek için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kıyafetler, elbiseler ve aksesuarlar için lazer güller vazgeçilmezdir. Tekstil sanayinde sıkça kullanılmaktadır ve gelinlikle beraber abiye süsleme ürünüdür. Lazer kesme tüller şerit halindedir ve 1 metrede yaklaşık olarak 12 – 13 adet gül bulunmaktadır. 1 paket içerisinde toplamda 10 yard yani 9,14 metre uzunluğunda şerit halinde gül bulunmaktadır. 1 paket lazer çiçeğin içerisinde toplamda 120 – 130 adet gül çiçeği bulunuyor. Yapay çiçek modeli olan lazer kesim gül, canlı renge sahiptir ve her türlü süsleme için kullanılabilir. Çok nadir de olsa renklerde -1 +1 ton fark yaşanabilir. Ürünün geri iadesi yapılırken kesinlikle deforme olmamış, ıslanmamış, yırtılmamış ve farklı kötü etkilere maruz kalmamış olması gerekmektedir. Hasarlı ürünlerin geri iadesi kabul edilmeyecektir. Müşterilerimize sıfır, yani hiç kullanılmamış ürün gönderiyoruz ve el işi hobi süsleme malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Satın aldığınızda üründen 1 metre gönderilecektir. 1 metrelik lazer gül yapay çiçek satışı ilanıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
  • Çiçek Türü Tek Dal
Geri Bildirim Ver