ALFAGAMA Mini Ahşap Çocuk Oyun Mutfağı Tezgah Dolap Seti Evcilik Oyunu Oyuncak Pembe Mutfak 65 cm

239 TL

Ürün Bilgileri

ALFAGAMA Mini Ahşap Çocuk Oyun Mutfağı Tezgah Dolap Seti Evcilik Oyunu Oyuncak Pembe Mutfak 65 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfagama Otomotiv Satıcı Ünvanı: ALFAGAMA DEKORASYON TASARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051079745200001 Vergi Kimlik Numarası: 0510797452
    Bu ürün Alfagama Otomotiv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün birinci sınıf mdf’den üretilmiştir. Sağlam ve uzun ömürlü olması amacı ile firmamız tarafından özel olarak tasarlanmıştır. Kurulumu oldukça kolaydır, resimli kurulum kılavuzu ile gönderilmektedir. Hızlı yapıştırıcı tutkal v.B. Kimyasal maddelere ihtiyaç duyulmadan kurulum yapılabilmektedir. 65 cm yüksekliği 50 cm genişliği ve 25 cm derinliği bulunan mini mutfak tezgahı setimizin tezgah yüksekliği ise 35 cm’dir Musluk ve ocak ayar düğmeleri döndürülebilir fonksiyona sahiptir. Ürün üzerindeki motifler ve şekiller lazer makinası ile çizilmiştir. Solmazlar ve silinmezler.
Geri Bildirim Ver