Alo 10 Kg Kar Çiçeği Ferahlğı Beyazlar Ve Renkliler Hızlı Çözülme Toz Deterjan

301,90 TL
(4,57 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL433,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alo 10 Kg Kar Çiçeği Ferahlğı Beyazlar Ve Renkliler Hızlı Çözülme Toz Deterjan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FlowersTR Satıcı Ünvanı: MERT ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460393544
    Bu ürün FlowersTR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni nesil alo toz deterjan, hızlı çözülme ince formülü sayesinde suyla temas eder etmez aktifleşerek çözünür ve kıyafetlerde göz kamaştıran temizlik sağlar! Alo toz çamaşır deterjanı, ailenizin daima en iyi şekilde görünmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Manşetler, yakalar ve koltuk altları gibi en zor bölgelerden bile en inatçı lekeleri çıkarır, kıyafetlerinizi kusursuz bir şekilde temizler. Alo’nun temizlik gücü şimdi beyaz ve renkliler için mevcut. Manşet, yaka ve koltuk altında bile en zorlu lekeleri çıkarır Kar beyazı temizliği Beyaz ve renkli giysiler için mükemmel Giysilerinizde ferah bir koku bırakır

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 9 - 12 kg
  • Form Toz
  • Yıkama Sayısı 61-100
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Alo Beyazlar ve Renkliler için 66 Yıkama 10 kg

Çamaşırlarınızın temizliği için çamaşır makinesinden sonra önemli olan deterjandır. İnatçı lekelerin çamaşırlardan çıkmasına yardımcı olan deterjanlar hayatı kolaylaştıran ürünler arasında yer alır. Bazı lekeleri kirli çamaşırlardan çıkarmak için birkaç kez yıkamak zorunda kalınabilir. Bu durum hem ekonomik açıdan hem de zamandan tercih edilmez. Alo beyazlar ve renkliler için 66 yıkama 10 kg ürünü bu konuda yardımcınız olur. Hem beyaz çamaşırlarınız hem de renkli çamaşırlarınız için kullanabileceğiniz bir üründür. Bu durum sizi her yıkamada farklı bir deterjan kullanmak zorunda olmaktan kurtarır. İnatçı lekelere karşı derinlemesine temizlik sağlayan Alo 10 kg beyazlar ve renkliler ürünü ilk seferde tüm lekeleri temizler ve ferah kokusu ile sizi rahatlatır.

  • Derinlemesine temizlik
  • Beyazlar ve renkliler
  • İnatçı lekelere karşı etkili çözüm

Beyazlar ve Renkliler İçin 66 Yıkama 10 kg Özellikleri

Beyazlar ve Renkliler İçin 66 Yıkama 10 kg Özellikleri

Çamaşırlarınızın derinlemesine temizliği için Alo beyazlar ve renkliler, doğada çözünebilen içeriğe sahip olmasından ötürü tam bir çevre dostudur. Üstün leke çıkarma etkisi ile düşük derecede yıkanan çamaşırlarda bile zorlu lekeleri çıkarabilecek formüle sahiptir. Ürün, çamaşırlar üzerindeki renklerin canlılığını ve parlaklığını korumaya yardımcı olur. Geliştirilmiş formülü ile mis kokulu çamaşırlar elde ederek her defasında etkili sonuç alabilirsiniz. Çamaşırları koruyan Alo beyazlar ve renkliler için 66 yıkama 10 kg kullananlar için %100 geri dönüşüm paketleri ile çevreye duyarlı olduğunu da gösterir. Alo leke çıkarma gücü için tek yıkamada 150 gr kullanmanız önerilir. Hassas dokusu ile çamaşırlarınızı işleyerek inatçı lekelerden arındırır. Beklemiş ve kurumuş lekeleri bile tek seferde yok ederek çamaşırlarda temizlik ve ferahlık hissini size derinlemesine yaşatır. Ayrıca kısa yıkama programlarında da etkili olan bu ürünü her yıkamada kullanabilirsiniz.

Alo Beyazlar Renkliler İçin 66 Yıkama 10 kg Avantajları

Alo Beyazlar Renkliler İçin 66 Yıkama 10 kg Avantajları

İnatçı lekelere karşı etkili olan Alo deterjan, hassas çamaşırlarınızda etkili formülü ile derinlemesine temizlik sağlar. Hem renkliler hem de beyazlarda kullanılabildiği için sizi her defasında farklı ürün kullanma seçimi yapmaktan kurtarır. Çamaşırlarınızı yıkamadan önce kategorize ederek yıkarsanız her defasında daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Zor lekeleri çıkarma etkisine sahip olup geliştirilmiş parfümüyle mis kokulu çamaşırlar içinize ferahlık sağlar. Beklemiş ve kurumuş lekeleri bile tek seferde çıkararak çamaşırlarınızı tekrar yıkamanızı gerektirmediği için ekonomik açıdan da kolaylık sağlar. Hassas temizleyici etkisiyle çamaşırlarınızın renklerini korur ve canlılık verir. Ön yıkama yapmadan kısa programlı yıkamalarda bile derinlemesine temizliği fark edebilirsiniz. Alo beyazlar ve renkliler için 66 yıkama 10 kg yorumları inceleyerek ürünü kullananların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz zaman satın alarak çamaşırlarınızın etkili bir şekilde temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Beyazlar ve Renkliler İçin 66 Yıkama 10 kg Fiyat

Beyazlar ve Renkliler İçin 66 Yıkama 10 kg Fiyat

Çamaşırları kirlerinden arındırmak için kullanılan toz deterjanlar hayatı kolaylaştıran ürünler arasında yer alır. Alo renkliler ve beyazlar için geliştirilen bu ürün, çamaşırlarda kalıntı bırakmayan formülüyle memnuniyet sağlar. Kalıntı karşıtı olan bu ürün etkili bir temizleyici olduğu için kullananların favorileri arasında yer alır. Alo beyazlar ve renkliler için 66 yıkama 10 kg satın alarak çamaşırlarınızdaki kalıntılardan tek seferde kurtulabilirsiniz. Hem yüksek hem de düşük sıcaklıklarda kullanılabilir etkiye sahiptir. Deterjanın daha etkili olmasını sağlamak için çamaşır makinenizi çok doldurmamanız önerilir. Böylelikle daha temiz çamaşırlara sahip olabilirsiniz. Ayrıca etkili formülü ile yaka altı, koltuk altı; manşet gibi zor çıkabilen kısımlarda da yüksek performans sağlar. Alo beyazlar ve renkliler için 66 yıkama 10 kg fiyatı, özellikleri ve yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyip satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.