Anadolu Misel Istiridye Mantarı Tohumu Miseli 2 Kg Hk-35 Yeni Mahsul ( Rehber Hediyeli )

379,90 TL

Ürün Bilgileri

Anadolu Misel Istiridye Mantarı Tohumu Miseli 2 Kg Hk-35 Yeni Mahsul ( Rehber Hediyeli )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anadolu Misel Satıcı Ünvanı: NUMAN CESUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1333324788200001 Vergi Kimlik Numarası: 2060628820
    Bu ürün Anadolu Misel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İstiridye mantarı tohumu miseli satın alarak, istiridye mantarı yetiştiriciliği yapmak isteyen müşterilerimiz için Türkiye'nin en iyi misellerini gönderiyoruz. Gönderdiğimiz rehberdeki şartlara uyduğunuz taktirde sonuç alamamanız imkansızdır. Yılların tecrübesiyle, her mevsime uygun olarak göndereceğimiz misellerle kendi istiridye mantarınızı kendiniz yetiştirebilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra tüm süreç boyunca yanınızdayız. Takıldığınız her konuda bir mesaj ötenizde olacağız. Koşulsuz iade hakkınız her zaman saklıdır. Ürün size sapasağlam ulaşana kadar oluşacak tüm zarar ve ziyan Anadolu Misel tarafından karşılanacaktır. Anadolu Misel yıllardır tek bir müşterisini bile mağdur etmemiştir ve etmeyecektir. YENİ ÜRÜN Paket Ağırlığı: 2 kg. Model: A-400 Yetiştirme Alanları : Ağaç Kütüklerinde ve Kompost Poşetlerinde Ürün yanında Rehber gönderilecektir. ANADOLU MİSEL Geleceğe yatırım. 100% Müşteri Memnuniyeti Esasımız. İstiridye Mantarı Miseli ( tohum) Üretim İçin Gerekli Malzemeler. Buğday, Mısır, Arzan yani Kuş yemi gibi değişik tahıllar kullanılabilir. Misel, yani mantar tohumu uzman kişilerce steril laboratuvar ortamlarında üretilir. Farklı yöntemlerle üretilen tohumlar verimli olmayıp dayanıklı da değillerdir. Dolayısı ile hastalıklara daha kolay yakalanabilir. Laboratuvar ortamında üretilen misel steril halde ve bağışıklığı sağlam olarak üretilebilmektedir. %100 Müşteri Memnuniyeti Esasımız. İddia ettiğimiz %100 müşteri memnuniyetinin sağlanması her sektör için ne kadar zor olduğunun farkındayız. Biz Anadolu misel, olarak müşterilerimizin hoşnut kalmayacağı tüm açıları her türlü özveride bulunarak kapatacağımıza inanıyoruz. Herhangi bir sorunuz, öneriniz ve görüşleriniz için lütfen bizimle iletişime geçin Anadolu Misel olarak tüm sorularınızı yanıtsız bırakmayacağımızdan emin olabilirsiniz.
  • İSTİRİDYE MANTARI YETİŞTİRME REHBERİ Ürünlerimizin yanında siz değerli müşterilerimize göndereceğimiz sadeleştirilmiş istiridye mantarı rehberi ile işiniz daha kolay hale gelecek ve aklınıza takılan soruları sormak için uzaman arkadaşlarımızdan dilediğiniz zaman Destek alabileceksiniz. Rehberimizde bulabileceğiniz konu başlıklarının bazılarını sizin için listeledik. 1.İstiridye Mantarı Üretimi Kompost Hazırlama Formül ve Malzemeleri 2.Koşulların hazırlanması ve buhar ile pastörizasyon uygulaması 3.Mantar Miseli Aşılama 4.Misel ön gelişme sahfası ( KULUÇKA DÖNEMİ ) 5.Organik mantar yetiştirme evresi (MANTAR OLUŞTURMA) 6.Kütük de istiridye mantarı yetiştiriciliği. 7.Besin Değeri ve Sağlık Bakımından Önemi 8.İstiridye Mantarı Nerelere Pazarlanır? 9.Tesis kurmak istiyorum bana maliyeti ne olur ? . ANADOLU MISEL

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
Geri Bildirim Ver