Anavarza Bal | Çiçek Balı (850 Gr) 1 Adet

369 TL
(434,12 TL / kg)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Anavarza Bal | Çiçek Balı (850 Gr) 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ailem Pazarı Satıcı Ünvanı: NADA KHALED NIAZ SAID MOHAMED İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6222095601
    Bu ürün Ailem Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet gönderim sağlanacaktır
Geri Bildirim Ver

Anavarza Bal - Çiçek Balı (850 gr)

Sabah sofralarının vazgeçilmezi olan bal, oldukça sağlıklı bir besindir. Küçük ve rahat taşınabilir olduğu için her yere kolayca götürülür. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Anavarza bal çiçek balı (850 gr), büyük beğeni toplar. Aynı zamanda sağlık açısından bol mineral takviyesi sağlayan bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Estetik görünümü ile kullanılan her sofraya şıklık ve zarafet katar. Kaliteli yapısı, sağlık dolu içeriği ve lezzetli tadıyla ön planda olan Anavarza çiçek balı, sizi her anlamda memnun eder. Ürün, sahip olduğu lezzeti ve kokusu ile sağlığınızı her anlamda korur. Fazla büyük olmayan tasarımı ve ideal ağırlığıyla birçok alana sığdırılabilir. Bu ürünü, bol mineralli yapısı ve lezzetli tadı sayesinde şekerlenme problemi yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Lezzetli tat
  • Fazla büyük olmayan tasarım
  • Mineral takviyesi

Mineral Takviyesi Anavarza Bal Çiçek Balı (850 gr)

Mineral Takviyesi Anavarza Bal Çiçek Balı (850 gr)

Sağlıklı, kullanışlı ve lezzetli tadıyla ön planda olan Anavarza çiçek balı (850 gr),ihtiyaç duyulan her sofraya kolayca taşınır. Mineral takviyesine sahip olan bu ürün, sağlık açısından müşteriler için avantaj sağlar. Bu sayede özellikle kalabalık aileler tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Ürünün bu avantajı sayesinde sağlık sorununuz ve mineral eksikliğiniz çözülebilir. Aynı zamanda kolay bir şekilde damak tadınızı yakalayabilirsiniz. 850 gr ağırlığında olması ile rahatlıkla yanınızda taşınır. Süzme çiçek bal olan ürün, kimyasal ve katkı maddesi içermez. Böylelikle sağlık açısından güvenilir bir üründür. Hardal sarı renkli olan ürün, sofranın her yerinde kendini belli eder. İdeal bir ortam oluşturur. Kaliteli ve lezzetli özelliklere sahip olan ürün, oldukça pratiktir. Sağlığınıza takviye bir gıda olması açısından bu ürünü tercih edebilirsiniz. Lezzetli tadı ve kaliteli yapısı olan bir bal için markanın ürününe göz atabilirsiniz.

Göz Alıcı Anavarza Bal Çiçek Balı (850 gr) Avantajları

Göz Alıcı Anavarza Bal Çiçek Balı (850 gr) Avantajları

Anavarza çiçek balı 850 g’ı, her sofraya uyarlamak mümkündür. Lezzetli ve kokusu güzel olan bu bal, uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini sürdürür. Ağır olmayan tasarımı ile bu modeli, rahatlıkla günlük her yere yanınızda götürebilirsiniz. Ürünün dikkat çeken lezzetli tadı birçok kişiye hitap eder. Pratik kavanoz tasarımı ile beğeni toplar. Göz alıcı yapısı, oldukça modern ve şık bir tasarımı olan çiçek balı 850 g, her zaman kullanıma hazırdır. Hardal sarısı rengi olan ürünün lezzeti ve hafif yapısı, beğenilen detayları arasında yer alır. Ayrıca sofranıza göz alıcı bir şekilde oturan sağlıklı ve lezzetli tasarımıyla bol mineral takviyesi almanızı sağlar. Doğal içeriği sayesinde hazımsızlık gibi problemlere yol açmaz. Pratik kavanoz tasarımı ve lezzetli tadıyla dikkat çeken benzersiz bu ürüne göz atabilirsiniz.

Lezzetli Tadıyla Anavarza Bal Çiçek Balı (850 gr) Fiyatı

Lezzetli Tadıyla Anavarza Bal Çiçek Balı (850 gr) Fiyatı

Çiçek balı, sofrayı tamamlayan bir üründür. Ağızda lezzetli bir tat bırakan yapısı ve eşsiz kokusundan dolayı sıklıkla tercih edilir. Bu ürünün etrafına tatlı bir besin ve mineral takviyesi olacak başka bir yiyecek yerleştirmenize gerek kalmaz. Çünkü markanın bu ürünü, sofra dekorasyonunuza şıklık ve zarafet kazandırır. Sağlığınıza mineral takviyesi ve damağınıza lezzet katmak için tasarlanır. Ürünün dikey bir görünümü ve katmanlı tasarım yapısına sahip olması, beğenilen bir özelliğidir. Süzme çiçek balı, oldukça uzun ömürlü bir performans sergilediğinden şekerlenme ve bozulma olmadan kolaylıkla kullanılabilir. Trendyol aracılığıyla Anavarza bal çiçek balı (850 gr) fiyatı, ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Mineral takviyesi, hafif yapısı, mükemmel kokusu ve lezzetli tadıyla dikkat çeken benzersiz bu ürüne göz atabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Anavarza bal çiçek balı (850 gr) yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.