Anavarza Stamina Krem Bal Polen- Arı Sütü-propolis 200 gr

319,90 TL
(1.599,50 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
384,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Anavarza Stamina Krem Bal Polen- Arı Sütü-propolis 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fidan Gurme Gıda Satıcı Ünvanı: HATİCE FİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1810502754
    Bu ürün Fidan Gurme Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anavarza Stamina Krem Bal Polen- Arı Sütü-Propolis 200 gr
Geri Bildirim Ver

Kahvaltının Sevilen Lezzeti Anavarza Stamina Krem Bal 200 gr

Sağlıklı beslenmek için favori ürünlerimiz sadece vücudumuzu daha sağlıklı kılmakla kalmaz, aynı zamanda günlük enerjimizi daha yüksek bir seviyeye çıkarmamıza yardımcı olur. Favori ürünlerimizde kullanılan malzemeler de vücudumuzdaki değişimlerin olumlu sebepleri arasında yer alır. Modern hayata ayak uyduran fast-food favorileri yerine organik seçeneklerini tercih ederek hem vücudunuzun enerjisini korurken hem de daha sağlıklı bileşenlerin yanınızda kalmasını sağlayabilirsiniz. Sağlıklı yaşam favorilerinde kullanılan malzemeler sadece organik yapıları ile dikkat çekmekle kalmaz, beraberinde gelen doğal enerji sayesinde gününüzü daha iyi geçirmenize olanak sağlar. Bunun yanı sıra Anavarza Stamina krem bal 200 gr içeriği herhangi bir kimyasal içermediği için vücut yapısını bozmayan ve sağlığı etkilemeyen içerikler elde etmiş olacaksınız. Anavarza markası, krem bal ürünü ile kahvaltılarınızda ya da diğer öğünlerde sağlıklı beslenmenize olanak tanıyor.

  • Sağlıklı
  • Lezzetli
  • Doğal

Anavarza Stamina Krem Bal ile Sağlıklı Kahvaltılıklar

Anavarza Stamina Krem Bal ile Sağlıklı Kahvaltılıklar

Doğal bir şeker olarak bilinen bal, kimyasal içermediği için daha sağlıklı bir hayat sunar. Aynı zamanda, bağışıklık sisteminizi daha hızlı güçlendirmeye yardımcı olacağından, çocuklar için önemli yiyecekler olarak belirli seçeneklere öncelik verilir. Kullanıcıların günlük olarak tüketmesi lazım olan şeker miktarını doğal maddelerle gidermesi, ileriki zamanlarda ortaya çıkabilecek sorunların önlenmesinde önemli rol oynar. Anavarza stamina krem bal 200 gr, özü ve insan sağlığına zarar vermeyen yapısından dolayı hem kullanım sırasında hem de sonraki işlemlerde size daha sağlıklı bir yaşam sağlayacaktır. Organik olan bu ürün ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz. Markanın kullanıcılarına sunmuş olduğu bu ürün harika bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir. Günlük olarak daha sağlıklı tüketebileceğiniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Hem güvenli hem de iki kat lezzetli krem bal ile kahvaltılarınıza renk katabilirsiniz.

Anavarza Stamina Krem Bal Yorumları

Anavarza Stamina Krem Bal Yorumları

Marka tarafından özel olarak tasarladığı bu ürün size harika bir enerji fırsatı sunuyor. Kullanımı kolay olan bu ürün sayesinde kış ayları içerisinde daha rahat hissedecek ve bağışıklık sisteminizi korumuş olacaksınız. Kullanışlı paketleme ile saniyeler içinde ekmeklerinize sürebileceğiniz bu ürün ile sağlıklı ve lezzetli seçenekler bulmak artık daha kolay. Bağışıklık sistemini güçlendirme ve hasta insanları daha sağlıklı hale getirmek için tercih edilen Anavarza Stamina krem bal 200 gr kullananlar özellikle kış aylarında üründen fayda sağlamaktadır. Kışın soğuğa karşı direncinde azalma meydana gelenler hastalıklara karşı daha duyarlı olabileceğinden, farklı takviyeler tercih etmeleri gün içinde kendilerini daha rahat hissetmelerine yardım edecektir. Anavarza Stamina krem bal 200 gr yorumları zengin içeriği ile çeşitli etken maddelerin birleşmesiyle etkili bir yapı sergilemesi sayesinde olumlu geri dönüşler alır. Balın eşsiz aroması ile birleşen bu ürün, eşsiz karakterleri ile kahvaltılarınıza yapı kazandırmanın yanı sıra gün boyu daha enerjik hissetmenizi de sağlar.

Anavarza Stamina Krem Bal Fiyatları

Genel olarak kış ayları içerisinde soğuk hava nedeniyle insan vücudunun direnci düşebilir. Bu durum insan vücudunu hastalıklara karşı bağışık hale getirdiği için kış aylarında zor zamanlar geçirilebilir. Sürekli hastalığa yakalanmamak ve gün içindeki verimliliğinizi düşürmemek için size sunulan bu krem bal sayesinde gün boyunca daha iyi hissedeceksiniz. Özel olarak geliştirilmiş içeriğiyle size eşlik edecek olan krem bal enerji verecektir. Anavarza stamina krem bal 200 gr kullanımı ile kendinizi daha iyi hissedecek, gün içindeki performansınızı daha üst düzeyde artırabileceksiniz. Sunmuş olduğu tüm faydaların yanı sıra muhteşem lezzetiyle her öğünde tercih edilmektedir. Anavarza Stamina krem bal 200 gr fiyatı ise her kullanıcının bütçesine hitap etmektedir. Özgün yapısı ile özellikle çocuk sağlığını korumayı hedeflemektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü 8695707792024 ürün kodu ile inceleyebilir ardından sipariş verebilirsiniz.