Antiochıa Deri %100 Hakiki Manda Derisi Siyah Düz 4,5 Cm Kot Ve Kanvas Kemeri

Ürün Bilgileri

Antiochıa Deri %100 Hakiki Manda Derisi Siyah Düz 4,5 Cm Kot Ve Kanvas Kemeri

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • - 4,5 CM GENİŞLİĞİNDEDİR. - HAKİKİ MANDA DERİDEN ÜRETİLMİŞTİR. - % 100 YERLİ ÜRETİMDİR. -KOT VE KANVAS PANTOLONLAR İLE KULLANILIR. -A-KALİTE DÖKÜM TOKA KULLANILMIŞTIR. -KEMERİMİZ VİDALI OLUP İSTEĞE BAĞLI BÜYÜKLÜK ORANINA GÖRE AYARLANABİLİR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Antiochia %100 Hakiki Manda Derisi Siyah Düz 4,5cm Kot ve Kanvas Kemeri

Doğru kemer kullanımı ile pantolonlar daha şık hale gelebilir. Antiochia deri %100 hakiki manda derisi siyah düz 4 - 5 cm kot ve kanvas Kemeri bu kullanım bilinci ile tasarlanmıştır. Kemer sade ve şık bir materyallerden oluşur. Tamamen yerli malı olan ürünü kot ve kanvas pantolonlar ile rahatça kullanmak mümkündür. Ürün %100 manda derisinden üretilir. Ürünün parlak ve dayanıklı olması bu özelliği ile doğru orantılıdır. Tasarım sırasında kullanılan siyah renk, bu uyumu kolaylaştırmayı amaçlayarak seçilmiştir. Üretici firma müşteriye 105 ile 135 cm arasında uzunluk seçenekleri sunar. Yumuşak yapıya sahip kemer bel kalınlığına uygun olarakta kolayca ayarlanabilir.

  • %100 Yerli üretim
  • Hakiki manda derisi
  • Kot ve Kanvas kemeri

Göz Alıcı Tasarımıyla Kot ve Kanvas Kemeri Özellikleri

Göz Alıcı Tasarımıyla Kot ve Kanvas Kemeri Özellikleri

Antiochia deri hakiki manda derisi siyah düz 4 - 5 cm kot ve kanvas kemeri %100 hakiki manda derisinden üretilir. Ürün Kot, kanvas ve pantolonlarda rahatlıkla kullanılabilir. Kemer üretimi sırasında dikkat edilen noktalardan biri de her giysi ile uyum sağlayabilmesidir. Ürünün yapısı günlük giyiminize uyum sağlayabileceği gibi önemli davetlerde de kıyafetiniz ile rahat bir uyum yakalar. 4 - 5 cm kalınlığında bir kemer olarak tasarlanan ürünün uzunluğu 105 cm ile 135 cm arasında değişir. Ürünün 105 - 135 cm arasında 7 farklı uzunlukluk seçeneği bulunur. Bel kalınlığına göre seçebildiğiniz ürünü kullanırken de belinize göre ayarlamanız mümkündür. Ürün, tamamen yerli firma tarafından üretilir. Kemerin kıyafetlere uyum sağlaması için siyah renk olarak tasarlanır. Ürünü belinize ve tarzınıza uygun şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

En Uygun Antiochıa Kot ve Kanvas Kemeri Fiyatları

En Uygun Antiochıa Kot ve Kanvas Kemeri Fiyatları

Antiochia deri %100 hakiki manda derisi siyah düz 4 - 5 cm kot ve kanvas kemeri fiyat olarak her bütçeye rahatlıkla hitap eder. Kot, kanvas ve pantolonlarla şık bir şekilde kullanılabilen ürün, müşteriye uygun şekilde hazırlanır. Ürünün tamamen yerli üretim olması da fiyatlar üzerinde etkilidir. Antiochia deri %100 hakiki manda derisi siyah düz 4 - 5 cm kot ve kanvas kemeri fiyatını etkileyen bir diğer unsur elbette %100 hakiki manda derisinden üretilmiş olmasıdır. Şık tasarımının yanı sıra kalitesinde de ödün vermeyen ürün, her yaş grubunun kullanımına da uygundur.Bu model erkekler gibi kadınlar tarafından da sevdiklerine hediye edilmek üzere tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Siz de bu şık tasarımı sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Antiochıa Deri Düz 4 - 5 Cm Kot ve Kanvas Kemeri Yorumları

Antiochıa Deri Düz 4 - 5 Cm Kot ve Kanvas Kemeri Yorumları

Antiochia deri %100 hakiki manda derisi siyah düz 4 - 5 cm kot ve kanvas kemeri yorumlarında ürünün kalitesinden çokça bahsedilir. Ürünün %100 manda derisinden üretilmesi kalitesinin en önemli göstergelerinden biridir. Farklı bel uzunluklarına uygun şekilde yedi farklı seçenek sunulması da ürünün avantajları arasında yerini alır. Düz bir desene ve siyah renge sahip olması, kıyafetlerle kolay uyum sağlayabilmesi ürün yorumları arasında olumlu avantaj olarak belirtilir. Ürünün erkek müşteriler kadar kadın müşteriler tarafından da sevdiklerine hediye olarak alındığı ve olumlu dönüş yapıldığı görülür. Yalnızca erkekler değil, kadınlarında ürünü sevmesi ve tercih etmesi Antiochia deri %100 hakiki manda derisi siyah düz 4 - 5 cm kot ve kanvas kemerinin kalitesini ve şıklığını ortaya koyar. Siz de Trendyol’u inceleyebilir, sevdiğiniz ürüne uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.