AP7 Erkek Parfüm Oryantal Baharatlı Edp 100 ml

Ürün Bilgileri

AP7 Erkek Parfüm Oryantal Baharatlı Edp 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bella Secret Satıcı Ünvanı: BUKET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9680725474
    Bu ürün Bella Secret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AP7 ERKEK PARFÜM AP7 Erkek Parfüm 1 Adet 100 ml EDP dir.
  • AP7 Erkek Parfüm Sevilen 7 kokunun bileşiminden üretilmiştir.
  • AP7 Erkek Parfüm Esans Oranı: %45 olduğundan Uzun süre kalıcılık sağlar.
  • AP7 Erkek Parfüm Notalar: Üst Notasında
  • Greyfurt, Kişniş, Fesleğen. Orta Notasında: Zencefil, Kakule, Portakal Çiçeği. Alt Notasında: Tütün, Amber, Sedir Ağacı
  • AP7 Erkek Parfüm Koku Ailesi: Oryantal Baharatlı

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

AP7 Oryantal Baharatlı EDP 100 ml Erkek Parfümü

Kişisel bakım için sık tercih edilen kozmetik ürünlerinden biri de parfümlerdir. Ürünler, çeşitli bitki ve meyve özleri ile elde edilir. Farklı zevklere hitap eden parfümler, kokusu ile iz bırakmak isteyenler için tercih edilen ürünlerdir. Elde edilen bitki özleri ve yoğunluk farkları ile parfümler kadın ve erkek seçenekleri olarak sınıflandırılır. Erkek parfümlerinde son derece keskin ve baskın kokular tercih edilir. Bunun yanı sıra her ten için değişik etkiler barındıran parfümler, teninize yakışacak uygun kokuyu bulduğunuzda etkisi ile adeta fark yaratır. Erkeklere özel olarak üretilen AP7 Oryantal Baharatlı EDP 100 ml erkek parfümü iz bırakmak ve fark yaratmak isteyenler için geliştirilir. Siz de girdiğiniz her ortamda kokunuzla imza atmak isteyenlerdenseniz bu seçeneği tercih edebilirsiniz.

  • Baharatlı koku ailesi
  • Keskin ve kalıcı koku
  • Ferah ve yoğun etki

Kalıcı AP7 Oryantal Baharatlı EDP 100 ml Erkek Parfümü

Kalıcı AP7 Oryantal Baharatlı EDP 100 ml Erkek Parfümü

Esans oranı %45 olan AP7 parfüm alt notalarında tütün, amber ve sedir ağacı barındırır. Üst notalarında greyfurt, kişniş ve fesleğen vardır. Orta notalarında ise zencefil, kakule ve portakal çiçeği kokularının birleşmesi ile formülize edilir. Koku ailesi grubundan oryantal baharatlı serisi içinde bulunan seçenek, etkili formülü sayesinde uzun süre sizinle kalır. Parfüm seçimi, tıpkı seçtiğiniz kıyafetler ve aksesuarlar gibi tarzınızı yansıtan belirleyici bir etken olduğu için büyük önem taşır. İş hayatında ve sosyal ortamda doğru tercihi yapmak farkınızı yansıtmanız konusunda sizi öne taşıyan bir detaydır. Bunun yanında yoğun bir iş temposu ya da uzun saatler dışarıda vakit geçirmenizi gerektirecek durumlarda parfümünüzün gün sonuna kadar sizinle kalması önemlidir. Çarpıcı bir kokuyu uzun süre kalıcılıkla birleştirince, aradığınız parfüm etkisini yakalamış olursunuz.

Etkileyici AP7 Oryantal Baharatlı EDP 100 ml Erkek Parfümü

Etkileyici AP7 Oryantal Baharatlı EDP 100 ml Erkek Parfümü

Parfüm kullanımında uzun süre ve yoğun bir etki yakalamak için dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bunlardan biri duş aldıktan sonra temiz ve gözenekleri açık bir cilde parfüm uygulamasıdır. Bu işlem, kokunun kalıcılığını artırmada etkili olur. Bunun yanı sıra şakaklar, bilek içleri ve kolda uygulamanın yoğun olması da kokunun etkisini artırır. Parfüm kullanımında giydiğiniz kıyafetlere uygulama yapmak da kokunun kalıcılığı ve etkisini yoğunlaştırmada önem taşır. Özellikle kış aylarında kapalı kıyafetler tercih edilmesi sebebi ile kıyafetlerin üzerine parfüm sıkılır. Yaz aylarında ise hem teninize hem de kıyafetlerinize uygulama yapmak kalıcı bir etki yaratmanızı sağlar. AP7 oryantal baharatlı EDP 100 ml erkek parfümü kullananlar uzun süreli etki ile tanışırlar. Siz de kalıcı ve yoğun koku için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

AP7 Oryantal Baharatlı EDP 100 ml Erkek Parfümü Fiyatı

AP7 Oryantal Baharatlı EDP 100 ml Erkek Parfümü Fiyatı

AP7 Oryantal baharatlı EDP 100 ml erkek parfümü fiyatı ürün içeriği ve miktarı üzerinden belirlenir. Ürün içerisinde bulunan esanslar, kalıcılığı, yapısı ve kalitesi fiyat üzerinde etkili olan kriterlerdir. EDP, yoğunluk seviyesi olarak daha yüksek parfümlerdir. Özellikle kış aylarında soğuk havanın etkisiyle kalıcılığı azalan kokuların etkisini artırmak için EDP versiyonlu parfümler tercih edilir. Ürünü uzun süre kalıcı kokusuyla muhafaza etmek için doğru saklama koşullarında olması önem taşır. Bunun için kapağını kullandıktan sonra kapalı tutmak ve şişeyi güneş ışığına maruz bırakmamak son derece etkili bir yöntemdir. Siz de AP7 oryantal baharatlı EDP 100 ml erkek parfümü yorumları kısmına göz atabilirsiniz. Trendyol ile bu ürünü avantajlı şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz beğeni kazanan bu seçeneği sevdiğiniz kişilere hediye etmek amacıyla da değerlendirebilirsiniz.