8
Sürüngen Yemi kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Api10 Varroa Ile Mücadelede Doğal Karışım Zero Plus (550 Gr.)

160 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Api10 Varroa Ile Mücadelede Doğal Karışım Zero Plus (550 Gr.)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Apipark Arıcılık Satıcı Ünvanı: APİPARK ARICILIK ÜRETİM DANIŞMANLIK EĞİTİM ISLAH VE ARGE İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071042617200011 Vergi Kimlik Numarası: 0710426172
    Bu ürün Apipark Arıcılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hastalıklara karşı arının bağışıklığını arttırmak için geliştirilmiştir. Arının tüketerek kullandığı sıvı üründür. %100 doğal içeriklidir. Ayrıca yavruya kraliçe arıya hiçbir zararı yoktur. Balda kalıntı bırakmaz. Namık Kemal Üniversitesi Teknopark Bünyesinde üretilmiştir. 550 Gram Arı kovanlarında çıtaların arasına arıların üzerine gelecek şekilde 3000-7000 arası arıya 15ml, 7000-20000 arası arıya 25 ml, 20000 ve üzeri arıya 40ml gelecek şekilde uygulanır. Son kullanma tarihi 2 yıldır. Ürün içeriği organik asitlerin karışımı ve bitkisel yağlar içermektedir. Yapmış olduğumuz arge sonuçlarında bal arılarının belirli organik asit ve bitkisel yağlarda doğru dozajlarda kullanımında arılar üzerine olumlu etkileri görülmüştür.
Geri Bildirim Ver