Apple Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB Space Gray Cep Telefonu (12 Ay Garantili)

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Apple Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB Space Gray Cep Telefonu (12 Ay Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THREE LİON İLETİŞİM HİZMETLERİ Satıcı Ünvanı: FUAT KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100052141
    Bu ürün THREE LİON İLETİŞİM HİZMETLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelediğiniz üründe 5G özelliğinin bulunması halinde bu özelliğin kullanımı operatörünüze ve ilgili bölgeye göre değişiklik gösterebilecektir.
  • Yenilenmiş Ürün Nedir? Türk Standartları Enstitüsü tarafından ?TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi? almış ve Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından ?Yenileme Merkezi? olarak belirlenmiş firmalar tarafından, yenileme ve sertifikalandırma işlemi yapılarak satışa sunulan kullanılmış ürünlerdir. Yenilenmiş ürünler, tüm kontrolleri yapılmış, gerekli tüm bakım, onarım ve test işlemlerinden geçirilmiş, tüm fonksiyonları %100 çalışan, üzerinde darbe, çizik, soyulma, aşınma izi bulunmayan, kozmetik olarak yeni (sıfır) cihazdan farksız cihazlardır. Yenilenmiş cihazların iç aksam, tuş ve fonksiyonları aynı kondisyonda olup %100 olarak çalışır durumdadır. Yenilenmiş ürünler, Yenileme Merkezleri tarafından 12 ay süre ile garanti altındadır. Yenilenmiş ürünlerin kutu içeriğinde: şarj adaptörü, şarj kablosu, sim iğnesi bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Dahili Hafıza 128 GB
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Apple Yenilenmiş Iphone 8 Plus 128 Gb Space Gray (12 Ay Garantili)

Apple yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB, yüksek performansı sezgisel kullanım kolaylığı ile birleştiren bir akıllı telefondur. 5,5 inç Retina HD ekran, True Tone teknolojisi ile geliştirilerek daha doğal ve doğru renk çıkışı sağlar. A11 Bionic işlemci, daha hızlı uygulama geçişinin yanı sıra oyun ve artırılmış gerçeklik uygulamaları için önemli ölçüde geliştirilmiş grafikler sunar.

 
  • 128 GB dahili hafıza
  • 1 yıl garanti süresi
  • TSE yeterlilik belgeli

Apple Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB Space Gray Özellikleri

Apple Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB Space Gray Özellikleri

Apple iPhone 8 Plus, kullanıcılara hızlı ve duyarlı dokunmatik ekranlar ve canlı renkler sunan 5,5 inç Retina HD ekrana sahiptir. A11 Bionic işlemcisi sayesinde oyun oynarken, internette gezinirken ve fotoğraf düzenleme sırasında inanılmaz bir hız sunar. Telefonun her zaman hızlı çalışmasını sağlayan 3 GB RAM sağlar. Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB, yepyeni bir telefondan tasarruf etmek isteyenler için mükemmel bir seçimdir. 12 MP çift kamera sistemi ve 7 MP ön kamera ile birlikte gelir. Bu model ayrıca hızlı bir A11 Bionic işlemci, 3 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahiptir. Yenilenmiş iPhone 8 Plus, özellikleri ve performansı bakımından iyi bir cep telefonu olarak kabul edilir. Ancak yenilenmiş cihazların durumu ve kullanılmış olmaları nedeniyle kullanıcıların beklentilerine göre değişebilir. Özellikle garanti süresi ve cihazın işletim sisteminin güncel olması oldukça önemlidir.

 

Apple Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB Space Gray Yorumları

Apple Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB Space Gray Yorumları

Apple Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB özellikleri ile kullanıcılardan tam not alır. Bütçenize uygun ama yine de Apple kalitesine sahip bir iPhone arıyorsanız yenilenmiş iPhone 8 Plus’ı tercih edebilirsiniz. Yenilenmiş iPhone 8 Plus, 5,5 inç ekranı ve güçlü A11 Bionic işlemcisiyle tüm günlük işlerinize ayak uydurur. Cihazın Retina HD ekranı yüksek kalite performansıyla birleşerek parlak ve canlı renklerde görüntüler sunar. Ayrıca daha az ışık bulunan ortamlarda ve her durumda harika fotoğraflar çekebilen 12 MP çift kamera sistemine sahiptir. Apple iPhone 8 Plus cep telefonu, çoğu modern cep telefonu gibi kullanılır. Temel işlevleri başarıyla yerine getirir. Yenilenmiş iPhone 8 Plus ile telefon rehberinizdeki kişilerle veya direkt olarak bir numara girerek arama yapabilirsiniz. SMS veya iMessage gibi uygulamalar aracılığıyla mesajlaşabilirsiniz. Wi-Fi veya mobil veri bağlantısı aracılığıyla internete bağlanabilirsiniz. Arka ve ön kameralar aracılığıyla yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Apple yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

 

Apple Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB Space Gray Fiyatı

Apple Yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB Space Gray Fiyatı

Apple yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB Space Gray, oldukça hızlı bir kullanım deneyimi sunar. A11 Bionic çip sayesinde uygulamaların, oyunların ve diğer içeriklerin keyfini son derece yüksek hızlarda çıkarabilirsiniz. Tüm bu güç sayesinde her zamankinden daha uzun bir pil ömrüyle çalışan bir aygıt yaratır. Böylece çantanızda taşınabilir bir şarj cihazı için yer bulma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Dünyayı deneyimlemenin yeni yolu iPhone 8 Plus son derece hızlı bir işlemciye sahiptir. Kullanıcılarına yüzde 60'a varan daha fazla pil ömrü sağlar. Apple yenilenmiş iPhone 8 Plus 128 GB fiyatı ile tam bir performans cihazı olarak dikkat çeker. Ürün hakkında detaylı bilgi almak için Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilir ve güvenilir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.