Apple Yenilenmiş iPhone X 256 GB Silver Cep Telefonu (12 Ay Garantili)

13.999 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 12 Taksit
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apple Yenilenmiş iPhone X 256 GB Silver Cep Telefonu (12 Ay Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HB BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: HB BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461102732200001 Vergi Kimlik Numarası: 4611027322
    Bu ürün HB BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelediğiniz üründe 5G özelliğinin bulunması halinde bu özelliğin kullanımı operatörünüze ve ilgili bölgeye göre değişiklik gösterebilecektir.
  • Ürünlerin bütün fonksiyonları çalışmaktadır, dış görünüşleri sıfırdan farksızdır.
  • Kutu içeriğinde şarj kablosu, şarj adaptörü, sim iğnesi ve garanti belgesi vardır. 12 ay satıcı firma garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Apple Yenilenmiş iPhone X 256 GB Silver Cep Telefonu

Apple yenilenmiş iPhone X 256 GB silver cep telefonu, sahip olduğu özelliklerle öne çıkar. Apple tarafından incelenerek test edilen ürün, onaylanarak raflardaki yerini almayı başarır. Telefon kendine has birden fazla özelliğe sahiptir. Müşterilerin telefonlarının kilidini açmasına ve yalnızca yüzleriyle ödeme yapmasına olanak tanıyan Face ID olarak bilinen yüz tanıma teknolojisiyle gelir. iPhone X yenilenmiş modelinin sahip olduğu teknolojilerden biri uygulamaları, oyunları çalıştırmak için hızlı performans sağlayan A11 Bionic çipidir. Telefon ayrıca 21 saate kadar konuşma veya 13 saate kadar internet kullanımıyla uzun ömürlü pil ömrüne sahiptir. 256 GB depolama kapasitesi mevcuttur. Müşterilere müziklerini, fotoğraflarını ve videolarını depolamak için bolca alan sunar. Geniş depolama alanı rahat kullanım imkanı sunan özelliklerinden biridir. Gümüş rengiyle öne çıkan cihaza uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Genş depolama
  • Kaliteli kamera

Apple Yenilenmiş iPhone X Silver 256 GB Yorumları

Apple Yenilenmiş iPhone X Silver 256 GB Yorumları

Apple X yenilenmiş, AirDrop ve iMessage gibi Apple cihazlarına özgü çeşitli özelliklere sahiptir. Apple yenilenmiş iPhone X 256 GB silver cep telefonu yorumları alışveriş sırasında size kolaylık sağlar. Cihaz sesle kontrol edilen bir kişisel asistana sahiptir. AirDrop, müşterilerin diğer Apple cihazlarıyla hızlı ve kolay bir şekilde dosya paylaşmasına olanak tanır. iMessage, müşterilerin diğer Apple kullananlara ücretsiz olarak metin mesajları, fotoğraflar ve videolar göndermesine olanak tanıyan bir mesajlaşma servisidir. iPhone X ayrıca IP67 su, toza dayanıklılık derecesine sahiptir. Yani su ve toz girişine karşı korumalıdır. Bu sayede havuz kenarında ya da kumsalda rahat bir kullanım deneyimi sunar. Apple yenilenmiş iPhone X 256 GB silver cep telefonu satın alma konusunda kararsız iseniz yorum ve değerlendirmeleri inceleyerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Apple Yenilenmiş iPhone X 256 GB Silver Cep Telefonu Fiyatı

Apple Yenilenmiş iPhone X 256 GB Silver Cep Telefonu Fiyatı

Yenilenmiş iPhone X 256 GB gümüş cep telefonu, yeni tasarımlardan biri olarak Apple tarafından onaylanan üst düzey bir cihazdır. 5.8 inç Super Retina HD ekrana, 12MP çift kameraya ve 7MP ön kameraya sahiptir. Telefon, hızlı performans sağlayan, uzun ömürlü pil ömrüne sahip olan A11 Bionic çipten güç alır. Ayrıca, mevcut yüksek kapasitelerden biri olan 256 GB depolama kapasitesine sahiptir. Yenilenen iPhone X 256 GB orijinal ambalajı veya aksesuarlarıyla gelir. Pil, dış kabuk gibi aksesuarlar konforlu bir kullanım sunar. Apple yenilenmiş iPhone X 256 GB silver cep telefonu fiyatı üretim maliyeti, araştırma ve geliştirme, pazarlama giderleri ve pazardaki rekabet gibi çeşitli faktörler tarafından belirlenir. Ayrıca cihazın tasarımı ve teknik özellikleri ile depolama kapasitesi de fiyatını etkileyebilir.

Apple Yenilenmiş iPhone X Silver 256 GB Kullananlar

Apple Yenilenmiş iPhone X Silver 256 GB Kullananlar

Apple yenilenmiş iPhone X 256 GB silver cep telefonu kullananlar üründen oldukça memnundur. Üst düzey bir cihaz arayan müşterilere birçok avantaj sunduğu yorumlar aracılığı ile iletir. Apple'ın yenilenmiş iPhone'ları, şirketin kalite standartlarını karşıladıkları gibi aynı zamanda iyi çalışır durumda olduklarından emin olmak için şirket tarafından test edilir. Şık tasarımı ile öne çıkan cihaz geniş ekranı ile seyir keyfini artırır. Oyun esnasında veya dizi, film izlerken detayları yakalamanızı sağlar. İdeal boyutları ile ele tam oturur. Müşteri kullanımına sunulur. Gelişmiş kamerası ile ön plana çıkan cihaz sayesinde anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Genel olarak Apple cep telefonu üst düzey bir cihaz arayanlar için uygundur. Bu şık cihaza Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz. İndirim ve kampanya dönemlerini takip ederek fırsatları yakalayabilirsiniz.