Apple iPhone X 64 GB Yenilenmiş Telefon Gümüş (12 Ay Garantili)

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 12 Taksit
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.799 TL10.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.999 TL

Ürün Bilgileri

Apple iPhone X 64 GB Yenilenmiş Telefon Gümüş (12 Ay Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSM Bilişim Satıcı Ünvanı: GENÇ ATILIM İLETİŞİM OTOMO.İNŞ.NAK. TEKS.TURZ.GIDA AKARY.MADD.PAZ.İTH. VE İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0393019416000017 Vergi Kimlik Numarası: 3930194160
    Bu ürün OSM Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelediğiniz üründe 5G özelliğinin bulunması halinde bu özelliğin kullanımı operatörünüze ve ilgili bölgeye göre değişiklik gösterebilecektir.
  • Apple iPhone X modeli, 5.8 inç boyutundaki OLED ekranıyla etkileyici bir görüntü sunar ve 1125x2436 piksel çözünürlüğe sahiptir.
  • 60 Hz ekran yenileme hızı sunan iPhone X 64 GB modeli, akıcı ve pürüzsüz bir deneyim yaşatır.
  • True Tone ekran özelliği bulunan 64 GB telefonlar arasında yer alan model, çevresel ışık koşullarına uyum sağlayarak ekranın rengini otomatik olarak ayarlar ve göz yorgunluğunu azaltır.
  • Super Retina Display teknolojisi, geniş renk yelpazesi ve 1.000.000:1 kontrast oranı olan model, çift hatlı telefonlar gibi yüksek performanslıdır.
  • A11 Bionic yonga seti ve 2.1 GHz hızında çalışan 6 çekirdekli bir işlemci ile gelen iPhone x yenilenmiş modelin mevcut teknolojisinden faydalanabilirsiniz.
  • 3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama seçeneği sunan iPhone X beyaz rengiyle modern ve şık bir görünümü temsil eder.
  • 12 MP çözünürlüğünde arka kameraya sahip beyaz telefon, çeşitli özellik ve efektlerle desteklenerek yüksek kalitede fotoğraflar çekmeye olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Çift Hat Yok
  • Yüz Tanıma Var
  • Bluetooth Var
Geri Bildirim Ver

Apple AP-IPHOX64-Y12 Yenilenmiş 12 Ay Garantili iPhone X 64 GB Silver Cep Telefonu

Apple yenilenmiş iPhone x 64 GB silver cep telefonu, teknolojiyi yakından takip etmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alır. iPhone 10 olarak da bilinen bu model, geniş ekran tasarımı ve gelişmiş teknik donanımıyla serinin gözdelerinden biridir. iPhone X, 2017 yılının kasım ayında piyasaya sürülmesinden bu yana gördüğü talebi korur. Yoğun bir beğeniyle karşılanan model, iPhone markasının onuncu yıl dönümüne özel geliştirilmesiyle tanınır. Yenilenerek tekrar satışa sunulan bu ürün, sıfır ayarındaki kalitesiyle kullanıcıların beğenisini kazanır. İkinci el olarak da adlandırılan yenilenmiş telefonun tüm arızaları tespit edildikten ve bakımı yapıldıktan sonra satışa sunulur.

  • 143,6 x 70,9 x 7,7 mm fiziksel boyut
  • 174 gram ağırlık
  • 2436 x 1125p çözünürlük

Apple Yenilenmiş iPhone X 64 GB Silver Telefonunun Özellikleri

Apple Yenilenmiş iPhone X 64 GB Silver Telefonunun Özellikleri

Apple yenilenmiş iPhone x 64 GB gümüş cep telefonu, bütçesini zorlamadan teknolojiye ayak uydurmak isteyenlerin beğenisini kazanır. Bu ürünün sıfır telefonlardan tek farkı yenilenmiş olması ve avantajlı fiyat aralıklarıdır. Yenilenmiş telefon, sıfır iPhone X modellerinin tüm özelliklerine sahiptir. Gümüş rengiyle her beğeniye hitap eden ürün, ultra ince çerçeve tasarımı ve 5.8 inç ekran boyutuyla geniş bir izleme alanı sunar. 2463 x 1125 piksel çözünürlüğü ve 16 milyon renk derinliği sayesinde gerçekçi bir sinema keyfi yaşatır. 120 Hz yenileme hızına sahip ürün, sayfalar arasında geçiş yaparken bekleme süresini ortadan kaldırır. 6 çekirdekli A11 işlemciye sahip cihaz, kalıplara sığmayan hızına rağmen 2716 mAh bataryasıyla uzun kullanım süresi sunar. 12 MP arka, 7 MP ön kamerasıyla da keyifli fotoğraflar çekmenizi sağlar.

Apple iPhone X 64 GB Silver Cep Telefonunun Dokunmatiği Nasıldır?

Apple iPhone X 64 GB silver yenilenmiş cep telefonu, tüm bakım ve onarım işlemleri sayesinde sıfır ayarında satışa sunulur. Apple markalı bu cihaz; hız, etkileşim ve görsellik unsurlarını verimli bir şekilde kullanıcısına sunar. Hem oyunlarda hem de sıradan kullanımlarda performansı belirleyen hız unsuru, yenilenmiş telefonun takdir kazanan özelliklerinden biridir. Apple iPhone X 64 GB gümüş yenilenmiş cep telefonu, son derece hızlı ve akıcı kullanım imkânı verir. Ürünün tuşları ve dokunmatik ekranı ilk günkü kondisyonuyla çalışır. Yüzde 100 çalışan dokunmatik ekran, tüm hamlelerinizi algılayarak bekleme süresini ortadan kaldırır. Çift tıklama, sürükleme, basılı tutma ve daha birçok komutu anında algılar. iPhone X, pürüzsüz ve yüksek dokunmatik hassasiyetine sahip ekranıyla hem oyunlarda hem de video içeriklerde tüm detaylara hâkim olmanızı sağlar.

Apple Yenilenmiş iPhone X 64 GB Cep Telefonu Kaliteli midir?

Apple yenilenmiş iPhone x 64 GB silver, son derece kaliteli ve sıfır niteliğinde bir üründür. Apple kalitesinden vazgeçmek istemeyenler için kurtarıcıdır. Cihaz yeni kullanıcısına sıfır ayarında teslim edilmek üzere çok sayıda bakım ve onarım işleminden geçer. İlk adımda iPhone X telefonun arızaları tespit edilir. Önceki kullanıcıdan kalan tüm veriler, kalıcı olarak silinerek telefon yeni sahibine hazırlanır. Cihaz, onarım ve test işlemlerinden geçtikten sonra gerekli bakımları da yapılarak satışa sunulur. Apple iPhone X 64 GB silver yenilenmiş akıllı telefonun tüm fonksiyonları tamamen çalışır vaziyettedir. Cihazın üzerinde; darbe, çizik, renk solması, aşınma gibi istenmeyen problemler bulunmaz. Apple iPhone X telefon, yenilenme merkezi tarafından 12 ay boyunca garanti altına alınır. Apple yenilenmiş iPhone x 64 GB silver cep telefonu yorumları, ürünün kalitesini ve sağlamlığını yansıtır. Siz de bütçenizi zorlamadan iPhone X telefona sahip olmak istiyorsanız bu yenilenmiş cihazı Trendyol'dan satın alabilirsiniz.